roumeliotis

Carwiz

Απώλειες, προσθήκες, κομβικοί και σιγουριά

casino loutrakiou
redwell

Το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει κλείσει πλέον καθώς μοιάζει από απίθανο ως αδύνατο να γίνει κάποια προσθήκη από τη "δεξαμενή" των ελεύθερων παικτών, ειδικά τώρα που έχει δηλωθεί και η λίστα για τα ματς των ομίλων του Champions League. Να έρθει παίκτης για τις εγχώριες διοργανώσεις και μόνο; Άσε που η ομάδα είναι κομπλέ και δεν έχει κάποια "τρύπα" που να χρίζει ενίσχυσης.

Η σούμα; Σε σχέση με πέρυσι τέτοιο καιρό έχουμε τις δυνατές απουσίες των Ποντένσε, Τσιμίκα, Γκιλιέρμε και Ομάρ, τεσσάρων εντεκαδάτων δηλαδή παικτών και τις προσθήκες των Μπρούμα, Εμβιλά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Βινάγκρε κατά κύριο λόγο. Ναι ήρθαν και οι Χολέμπας, Κρίστινσον και κάποια παιδιά αλλά σαφώς δεν λογίζονται για δυνατές υποψηφιότητες στο ροτέισον, παρά μόνο για ρεζέρβες.

Κυρίως όμως, ο Ολυμπιακός κράτησε παίκτες όπως οι Σα, Σεμέντο, Καμαρά, Ελ Αραμπί, Μπα, Σισέ, Βαλμπουενά, Φορτούνη... Παίκτες που είναι "κορμού" και με τους νεόφερτους, μπορούν στα χαρτιά να λογίζονται ως ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Λέω "στα χαρτιά" καθώς είμαι πάντα της άποψης ότι δεν κερδίζουν τα ρόστερ τους τίτλους και τη δόξα αλλά το αρμονικό σύνολο στο χορτάρι. Εκεί θα πρέπει όλοι οι παραπάνω με την καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς να μας δείξουν ότι όντως ο Ολυμπιακός παραμένει το ίδιο δυνατός με πέρυσι για να μην πω ότι είναι και ενισχυμένος.

Πολύ κομβικούς παίκτες για να "ρολάρει" η ομάδα στο χορτάρι θεωρώ τους Εμβιλά, Μπρούμα και Βινάγκρε από τους νεόφερτους. Αν οι τρεις αυτοί αποδώσουν αναμενόμενα, βάσει της αξίας και του παρελθόντος τους, τότε ο Ολυμπιακός της σεζόν που ξεκίνησε πρόσφατα θα είναι ξανά ωραίος για τα μάτια μας και αποδοτικός.

Υπήρξε γκρίνια για την καθυστέρηση στον ερχομό κάποιων παικτών που θεωρούνται κλειδιά όπως ο πρωτοκλασάτος εξτρέμ ο οποίος πέρασε από... χίλια κύματα για να φτάσουμε στο παρά πέντε στον Μπρούμα, όπως ο αριστερός μπακ που είχαμε δυο προτάσεις-απορρίψεις για Ζαϊντού και Ρέις για να φτάσουμε στον Βινάγκρε έστω και με δανεισμό ενός έτους. Υπήρξε... μουρμούρα για την απώλεια του Γκιλιέρμε ο οποίος δεν αντικαταστάθηκε από τον Εμβιλά αλλά από τον Πέπε τον οποίο μένει να τον δούμε τι... πουλιά πιάνει.

Στο τέλος της ημέρας όμως, επαναλαμβάνω το ρόστερ είναι σχεδόν... υπερπλήρες και το "σχεδόν" πηγαίνει σε έναν ακόμα εξτρέμ τοπ κλάσης που προσωπικά θα ήθελα για εντεκαδάτο μαζί με τον Μπρούμα για να έχουμε αγγίξει το θεωρητικά "τέλειο". Με τον Πέδρο Μαρτίνς "τιμονιέρη", την ομάδα να έχει μεν αλλαγές προσώπων σε θέσεις-κλειδιά αλλά να μην χάνει τη δυναμική της, πιστεύω ότι και φέτος ο Ολυμπιακός είναι γκραν φαβορί για τις εγχώριες κούπες και γιατί όχι, με λίγη τύχη να κάνει και την υπέρβαση στον όμιλο στο Champions League και να "χτυπήσει" τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα νοκ άουτ. Μπορεί...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Pitbull

5 σχόλια

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε, αυτό έλεγα και εγώ από χτες.

  • Ze Hlias
    Ze Hlias Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 18:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα. Ισως στην Ευρωπη μας στοιχισει το γεγονος οτι δεν εχει ερθει φετος ενας ποιοτικος παιχτης ως αντι Podence . Απο την αλλη πρεπει ηδη απο γεναρη να γινει ο μεταγραφικος σχεδιασμος της επομενης χρονιας. Θα χρειαστουμε βαρβατο επιθετικο 11αδατο σε καλη ηληκια με τον El Arabi να παιρνει τις ανασες του. Ο Vinagre θα αποχωρισει, οποτε θελουμε αντι Τσιμικα και δεξι μπακ σιγουρα. Αυτα χωρις να υπολογισουμε τις πιθανες αποχωρισεις Sa, Kamara, Semedo. Το βλεπω δυσκολο το εργο του προπονητη φετος.Μακαρι να βρει την καταλληλη χημεια αναμεσα σε νεοαποκτηθεντες παικτες με τους υπαρχοντες και να καταφερει να ρολαρει συντομα η ομαδα.

  • ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
    ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΥ Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟΙ (ΕΜΒΙΛΑ,ΜΠΡΟΥΜΑ,ΒΙΝΙΑΓΚΡΕ) ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΜΒΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΤΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΟΜΒΙΚΗ ΘΕΣΗ Ο ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ ΕΚΑΝΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.Ο ΒΙΝΙΑΓΚΡΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΜΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΜΠΡΟΥΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΟΝΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ.ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ.

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 13:53 Σύνδεσμος σχολίου

    RG, βρε παιδιά μήπως υπάρχει λίστα Β; Αν μπείτε στην ιστοσελίδα της UEFA για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ φαίνονται δηλωμένοι επιπλέον ο Τζολάκης και ο Σουρλής.

    REDGOAL: Μα είναι δηλωμένος ο Τζολάκης. Η λίστα είναι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Μπα, Παπαδόπουλος, Σισέ, Σεμέντο, Βινάγκρε, Χολέμπας, Πέπε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρας, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Χασάν.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ 7
    ΓΙΩΡΓΟΣ 7 Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 10:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστή η αποτίμηση που γίνεται στο άρθρο κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...