roumeliotis

lentiamo

VMG-Factory για εξοπλισμό-ρούχα-αξεσουάρ

under armor
redwell
Το VMG Factory είναι μια νέα πρόταση στην αγωνιστική ιστιοπλοΐα. Με επικεφαλής τον Βασίλη Πορτοσάλτε, τον Παναγιώτη Μαντή, τον Μάρκο Χατζηκυριακάκη και τον Παύλο Καγιαλή και υποστηριζόμενο από ένα επιτελείο έμπειρων συνεργατών, το VMG Factory δημιούργησε έναν χώρο όπου οι ιστιοπλόοι κάθε ηλικίας μπορούν να βρουν τις καλύτερες συμβουλές, εξοπλισμό και ρουχισμό.
 
Η τεχνογνωσία της ομάδας μας μπορεί να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα θέματα που σας απασχολούν σχετικά με το σκάφος σας, το tuning και τον εξοπλισμό κάθε είδους.
 
Στόχος μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με βάση την αθροιστική μας εμπειρία των 50 και πλέον χρόνων στους αγωνιστικούς στίβους της ιστιοπλοΐας τριγώνου και της ανοικτής θάλασσας. Η εμπειρία αυτή είναι που μας επιτρέπει να σας αντιμετωπίζουμε όχι απλώς ως πελάτες αλλά ως συναθλητές καθώς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις ανάγκες σας.
 
Κοντά μας θα βρείτε τα πιο ποιοτικά και εξειδικευμένα προϊόντα της αγοράς που καλύπτουν όλες τις ανάγκες από σκάφη Optimist και εξοπλισμό για όλες τις κατηγορίες σκαφών μέχρι την τελευταία λέξη σε ρούχα και αξεσουάρ.
Ακόμη όμως και αν αυτό που ψάχνετε δεν υπάρχει, τότε σίγουρα μπορούμε να σας το κατασκευάσουμε!
 
Με την χρήση εξειδικευμένων CAD και μηχανών CNC μπορούμε να σχεδιάσουμε και να σας κατασκευάσουμε εξειδικευμένα μέρη σύμφωνα με τις ανάγκες σας, από εξωτικά υλικά όπως Carbon Fibre και Kevlar αλλά και συμβατικά από ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο.
 
Ωστόσο, η μεγαλύτερη επιθυμία μας είναι να αισθανθείτε το VMG Factory σαν ένα δικό σας χώρο, όπου θα νιώθετε άνετα να συζητήσετε μαζί μας, να ζητήσετε συμβουλές και να βρούμε μαζί τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Άλλωστε ο στόχος σας είναι και δικός μας: Maximum VMG!
 
Εξοπλισμός, Ρουχισμός και Αξεσουάρ
 
Το VMG Factory συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες σκαφών τριγώνου και εξοπλισμού. Με έμφαση στα σκάφη τύπου Optimist και τις Ολυμπιακές κατηγορίες, κοντά μας θα βρείτε σκάφη Winner, ιστία JSail καθώς και την πλήρη γκάμα εξοπλισμού και ανταλλακτικών Optiparts  και Optimast.
 
Επιπλέον στο κατάστημα μας θα βρείτε προϊόντα psp marine tapes, allen brothers, Harken και Alpha Ropes ενώ επεκτείνουμε διαρκώς τις συνεργασίες μας ώστε να σας παρέχουμε τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα.
 
Το σκάφος και ο εξοπλισμός του είναι το ένα μέρος της εξίσωσης και το άλλο είναι φυσικά ο άνθρωπος. Εκτός από το ταλέντο και την εμπειρία, ο ιστιοπλόος και ειδικά ο αθλητής πρέπει πάντα να διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να νιώθει όσο το δυνατόν πιο άνετα και να συγκεντρώνεται σε αυτό που έχει σημασία: τη νίκη!
 
Για τον σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες Code Zero και GUL οι οποίες διαθέτουν τα καλύτερα τεχνικά ρούχα για όλες τις κατηγορίες ιστιοπλοίας, από Wet και Dry Suits για dinghy μέχρι νιτσεράδες Coastal, Offshore και Ocean για την ανοικτή θάλασσα.
 
Καθώς χρησιμοποιούμε ακριβώς τον ίδιο εξοπλισμό, μπορούμε να σας παρέχουμε ουσιαστικές συμβουλές για να επιλέξετε τα κατάλληλα ρούχα για τον κατάλληλο σκοπό και την κατάλληλη εποχή. Από τα base layer για την σωστή αναπνοή του δέρματος, το middle layer για την ρύθμιση της θερμοκρασίας και το outer layer για την προστασία από το νερό και τον αέρα.

Επίσης, στο κατάστημα μας θα βρείτε μια πλούσια συλλογή από ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ των Billabong, DaKine, Element και Oakley για τις πιο χαλαρές σας στιγμές.
 
Επικοινωνία
 
Διεύθυνση:
Εγκαταστάσεις Λιμένος ΝΟΕ, Μικρολίμανο – Ακτή Κουμουνδούρου,18533, Πειραιάς
 
Τηλέφωνο:
210-4120064
 
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Ώρες λειτουργίας:
Δευ & Τετ 10:00 - 18:00
Τρι & Πεμ & Παρ 10:00 - 21:00
Σαβ & Κυρ 9:00 - 15:00
 
autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Advertorial

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Ολυμπιακός με 1.91 και αγγλικά Bets

Το κουπόνι της Τρίτης (19/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην Euroleague, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Εφές. Στη League 2 Αγγλίας, η...

Read more

Με 2.07 Μόντσα και γκολ στη SuperLeague

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/03) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα πλέι άουτ της ελληνικής Super League, ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Βόλο. Στη...

Read more

Μπολόνια 2.10 και Γκόου Αχέντ Ιγκλς κάλυ…

Το κουπόνι της Παρασκευής (15/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Μπολόνια δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι. Στην Eredivisie Ολλανδίας, η Χέρακλες...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νίκη... τετράδας με Εφές στην Πόλη

Έναρξη... διαβολοβδομάδας στη Euroleague και ο Ολυμπιακός θα δώσει το...

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή σε όλους σας από την...

Πρωτοσέλιδα 19-03-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...