roumeliotis

leptokariopoulos

Με Μαρτίνς στην pole position...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός όπως και άπαντες αναμένει με αγωνία το τι θα... ξημερώσει όσον αφορά στην συνέχεια της τρέχουσας σεζόν που έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας και για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει αν θα έχουμε ολοκλήρωσή της, οριστική διακοπή ή μετάθεσή της αρκετούς μήνες αργότερα.

Οι Πειραιώτες δεν μπορούν να περιμένουν μένοντας... απραγείς και αν μη τι άλλο έχουν πέσει με τα... μούτρα στα μεταγραφικά, φτιάχνοντας τις λίστες τους για ενίσχυση και κάλυψη όποιων κενών δημιουργηθούν από τυχόν πωλήσεις. Τα πάντα... όλα πάντως για το "αύριο" και για το πώς θα πορευθεί ο Ολυμπιακός την επόμενη σεζόν θα εξαρτηθούν από το ποιόν θα έχει στον πάγκο του.

Η λογική λέει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει και η συγκυρία με τον κορονοϊό φρενάρει οποιαδήποτε σκέψη, τουλάχιστον έντονη σκέψη, του Πορτογάλου τεχνικού για να αποχωρήσει από τον Πειραιά αυτό το καλοκαίρι "εξαργυρώνοντας" τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, την Άρσεναλ και τη Γουλβς και την εν γένει θετική εικόνα της ομάδας φέτος.

Προσωπικά και βάσει των πληροφοριών που είχα, δεν έβαζα και το χέρι μου στη... φωτιά ότι ο 50χρονος προπονητής θα παράμενε στον Θρύλο και την επόμενη χρονιά αν δεν υπήρχε όλη αυτή η αβεβαιότητα λόγω κορονοϊού, καθώς ο μάνατζέρ του γνωρίζω ότι τον έχει βάλει στην πιο λαμπερή θέση της "βιτρίνας" προπονητών στην Αγγλία και στην Πρέμιερ Λιγκ η οποία είναι και η Λίγκα που συγκινεί όσο τίποτε άλλο τον Πέδρο Μαρτίνς.

Με βάση όμως τα τωρινά δεδομένα ο Πορτογάλος τεχνικός θα μείνει στον Ολυμπιακό και αυτό είναι... θείο δώρο μιας και για τρίτη σερί σεζόν ο Θρύλος θα έχει το ίδιο πρόσωπο στον πάγκο του, την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία την οποία πλέον έχουν εμπεδώσει άπαντες στο ρόστερ και κυρίως έναν προπονητή φιλόδοξο και με αρχές. Δεν είναι κάποιος οπορτουνιστής τύπου Μπέσνικ Χάσι αλλά ένας δουλευταράς με τις όποιες αδυναμίες του που πρέπει να βελτιώσει για να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο λοιπόν ο Ολυμπιακός έχει ένα τεράστιο αβαντάζ για τη νέα σεζόν έναντι των εν Ελλάδι αντιπάλων του και αν μάλιστα διατηρήσει αναλλοίωτο και τον "κορμό και δεν πουλήσει τα σημαντικά του "πιόνια" τότε θα έχει κάνει το μεγαλύτερο ματ στη σκακιέρα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και θα ξεκινήσει την κούρσα όντας στην pole position.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Pitbull

5 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 01:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ολυμπιακος με δεδομενο οτι κατα τα φαινομενα θα συνεχισει με τον Μαρτινς στον παγκο χρειαζεται 2 κινησεις για να ανεβει σε ακομα υψηλοτερο επιπεδο.Οπωσδηποτε εναν box to box χαφ κλασης ωστε να τελειωσει το ανεκδοτο με τον Μπουχαλακη βασικο και σχεδον αναντικαταστατο (για μια αξιοοπρεπης εφεδρεια σε ενα ροστερ 25-27 παικτων καλος θα ηταν) και εναν εξτρεμ γρηγορο ντριμπλαδορο που εκτος απο τις τακτικες κινησεις (διαγωνιες κινησεις στην περιοχη οταν η μπαλα ερχεται απο την απεναντι πλευρα, γρηγορες επαναφορες για να βοηθαει το μπακ του κλπ) να εχει την ικανοτητα να παει στο ενας με εναν και να μπορει να δωσει μινιμουμ 10 γκολ την σεζον.
    Απο αυτους που εχουν ακουστει μεχρι στιγμης παντως προσωπικα θα επελεγα τον Γουιλσον της Μπραγκα κι ας ειναι λιγο σιτεμενος ηλικιακα (30 ετων)

  • Big Pappa 7
    Big Pappa 7 Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 21:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μείνε και θα σε πουλήσουν σε καμιά Γουλβς και σένα. Να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

  • Xristos
    Xristos Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    An erthi omos ena kalo extrem gia mena prepi na ine tetias piotitas red gooal ti les .

    REDGOAL: Φίλε έχει 100 εξτρέμ που μπορείς να βρεις και να είναι εξαιρετικοί. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν πίσω τους σούπερ καριέρα. Μπορείς να βρεις και 22 ετών που να της "μιλάει" και να αλωνίζει. Σκάουτινγκ θέλει

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Οσο και να μην συμπαθω τους Πορτογάλους προπονητές, οφείλω να παραδεχτώ πως ο Μαρτινς μαθαίνει απο τα λάθη του . Κι αυτο είναι κάτι πολυ σπουδαίο

  • Xristos
    Xristos Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 20:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Red gooal ps tha soyfenotan na eperne o olympiakos ton david silva pou meni kai eleutheros

    REDGOAL Δεν έχεις έλλειψη στα τετραγωνικά του. Έχεις έλλειψη στα δύο "φτερά" καθώς θες δυο εξτρέμ πρωτοκλασάτους, θα έχεις έλλειψη στα μπακ αν φύγουν Τσιμίκας-Ομάρ... Γενικώς υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, τουλάχιστον στα δικά μας μάτια.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more

Με ιταλικό Over, G/G και Σεντ Τρούιντεν

Το κουπόνι της Παρασκευής (12/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, Λάτσιο υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα. Στην Pro League Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν...

Read more
Διαβάστε επίσης

Το... χάρισε ο Θρύλος ήττα 77-71

Μετά από ένα τραγικό δεκαλεπτο απο τα μέσα της πρώτης...

Ντέρμπι... γοήτρου με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (15/04, 20:15, ΕΡΤ3)...

Άπαντες... παρόντες ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το...