roumeliotis

lentiamo

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού

casino loutrakiou
redwell

Πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Δευτέρα του Πάσχα (20/04) αλλά και για αύριο Τρίτη (21/04), με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να γνωστοποιεί ότι ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση σε πολλά σημεία της χώρας, με βροχές και καταιγίδες να κάνουν την εμφάνιση τους.

Αναλυτικά...

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 20-04-2020

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τοπικές βροχές προς το μεσημέρι στα βόρεια, από το βράδυ στα δυτικά και τη νύχτα στα κεντρικά. Τις απογευματινές ώρες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και πιθανώς στη Θράκη, θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενώ τη νύχτα πιθανώς και στα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και τοπικά από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και το βράδυ θα ενισχυθούν στο βόρειο Αιγαίο σε 6 με 7 μποφόρ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βρόχές, ενώ τις απογευματινές ώρες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και πιθανώς στη Θράκη, θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, από το μεσημέρι ανατολικών διευθύνσεων 4 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και προς το βράδυ θα σημειωθουν τοπικές βροχές, ενώ τη νύχτα είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μενονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις απογευματινές ώρες στα ορεινά είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 οι οποίοι βαθμιαία στα νότια θα γίνουν νότιων διευθύνσεων τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που μετά το απόγευμα θα πυκνώσουν.

Άνεμοι: Στα βόρεια νότιοι 3 με 5 που από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με πιθανότητα τοπικών βροχών από το απόγευμα.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι ανατολικοί νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 21-04-2020

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα βορειοδυτικά τις πρωινές ώρες και χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά της βόρειας και βαθμιαία της κεντρικής χώρας.

Τα φαινόμενα στα δυτικά πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν, όμως από αργά το βράδυ στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 7 και πιθανώς στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Επικαιρότητα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...