roumeliotis

lentiamo

Super League 2019-2020 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Η κανονική περίοδος της Super League ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να είναι πρώτος και καλύτερος μετά το πέρας 26 αγωνιστικών, από την ανάγνωση των οποίων προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες:

*** 53 γκολ πέτυχε ο Ολυμπιακός και έχει την καλύτερη επίθεση. Τρία περισσότερα από τον ΠΑΟΚ, και 37 περισσότερα από τον Πανιώνιο, που έχει τη χειρότερη επίθεση.

*** 45 γκολ δέχτηκε ο Πανιώνιος και έχει τη χειρότερη άμυνα, ενώ ο Ολυμπιακός με τα εννέα που δέχτηκε έκανε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.

*** 37 διαιτητές χρησιμοποιήθηκαν στα 182 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Οι 24 Έλληνες και οι 13 ξένοι. Κομίνης Καραντώνης, Διαμαντόπουλος και Φωτιάς σφύριξαν από εννέα αγώνες. Από τους ξένους ο Ματίας Γκεστράνιους ήλθε δύο φορές.

*** 14 γήπεδα φιλοξένησαν του αγώνες της κατηγορίας. Μόνο δύο φορές χρειάστηκε να αλλάξουν γήπεδο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ χρησιμοποίησαν από μια φορά σαν έδρα τη Ριζούπολη.

*** 14 διαφορετικά σκορ είδαμε στους 182 αγώνες. Το 1-0 εμφανίστηκε 39 φορές, το 5-1 μια φορά. Το εντυπωσιακό είναι ότι είχαμε πέντε 0-0 στον πρώτο γύρο και 12 στον δεύτερο.

*** 12 ισοπαλίες έκανε η Λαμία, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Ο ΟΦΗ είχε τις λιγότερες από όλους, μόλις τέσσερις.

*** 6 τερματοφύλακες απέκρουσαν πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κάρλος Άμπαντ και ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον από δύο, Τσιντώτας, Μαλέρμπ, Σωτηρίου και Ζοζέ Σα από ένα.

*** 3 χατ τρικ είχαμε στο φετινό πρωτάθλημα. Τα πέτυχαν ο Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού και ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς της ΑΕΛ.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...