roumeliotis

lentiamo

Υγεία, πύραυλος, Σπανούλης και μέλλον...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει την απόδοσή του αγώνα με αγώνα και με την υπογραφή του Γιώργου Μπαρτζώκα αρχίζει να βγάζει ξανά μπασκετική υγεία στο παρκέ, έστω και αν το ρόστερ θέλει ακόμα 2-3 πινελιές για να γίνει "τούμπανο" που λέμε. Οι νίκες του τελευταίου μήνα αλλά και η ήττα στο Τελ Αβίβ αποδεικνύουν ότι η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να παρουσιαστεί την επόμενη σεζόν όπως την ονειρεύονται τα εκατομμύρια των φιλάθλων της.

Για το 81-78 με τον Παναθηναϊκό, τι να πω; Σακίλ ΜακΚίσικ και τέλος. Ο τύπος είναι "πύραυλος" και έκρινε το ματς, όχι μόνο γιατί έβαλε 22 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά, αλλά γιατί κανένας πράσινος δεν μπορούσε καν να τον "κοιτάξει". Παράλληλα έπαιξε και αμυνάρα κάτι που δεν θα βλέπαμε ποτέ αν αντί του Αμερικανού έπαιζε ο Βασίλης Σπανούλης.

Είμαι πεπεισμένος ότι με τον αρχηγό στο παρκέ ο Ολυμπιακός δεν θα το κέρδιζε ποτέ αυτό το ντέρμπι καθώς η περιφερειακή άμυνα απλά δεν θα υπήρχε. Θα έβαζε 22 πόντους ο Red-Span; Άντε και τους έβαζε. Πίσω θα έτρωγε άλλους τόσους οπότε αντίο ζωή. 

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ευλογία για τον Ολυμπιακό και αν συνεχίσει έτσι θεωρώ ότι μπορεί να πάρει τη "σκυτάλη" στο "2" από τον αρχηγό την επόμενη χρονιά και ο Μπίλης να κατέβει αποκλειστικά στο "1" όποτε βρίσκεται στο παρκέ.

Το μέλλον; Προδιαγράφεται ευοίωνο για τον Θρύλο αρκεί να γίνουν δυο υπερβάσεις. Μια με την παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοφ και μια με την απόκτηση της... καψούρας του Γιώργου Μπαρτζώκα που λέγεται Μάλκολμ Ντιλέινι ή έστω ενός παίκτη παρόμοιας κλάσης και εμπειρίας.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

16 σχόλια

  • Νικος 76
    Νικος 76 Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 01:24 Σύνδεσμος σχολίου

    δε νευριασε ο redgoal απλα δε με διαβασε σωστα ή δε το εγραψα σωστα. Δεν ειπα οτι δεν επαιξε αμυνα ο μακκισικ. Ειπα οτι αν τον παιξουν στην επιθεση δυο, και με παγιδες οπως τον σπανουλη τοτε θελω να δω αν μπορει να εκμεταλευτει τους συμπαικτες του, και αν μετα θα εχει και τα πνευμονια να τη συγκεντρωση να παιξει αμυνα. Αυτο που κανει ο σπανουλης οταν πανε πανω του δυο και τρεις δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλος ακομα και τωρα στην ευρωπη που μπορει να αντεξει σωματικα και πνευματικα (κυριως). Τρελες αντοχες ο παπους. Ηδη παντως χωρις σπανουλη τον τελευταιο καιρο και δεν βγαινει πλεον pick n roll. Δεν μπορουμε να εκμεταλευτουμε ουτε ελισ ουτε μιλουτινοφ σε αρκετες φασεις.
    Το θεμα ειναι ο μπαικς τι μπορει να κανει και οχι ο μακ. Ο μακ ειδαμε οτι βρισκει διαδρομους, ειδαμε οτι δε θα εκβιασει σουτ ειδαμε οτι παιζει αμυνα και ειδαμε οτι δε μπορει να φτιαξει παιχνιδι
    Ο μπαικς με προβληματιζει αλλα θα τα ξαναπουμε μετα απο 1-2 αγωνες. Ηταν πιο ψαρωμενος απο τα πρωτα ματς του μπαλντγοουιν.

  • Νικος 76
    Νικος 76 Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο σπανουλης ειναι τελειος χειριστης της μπαλας, ο μακκισικ ειναι απλα αποδεκτος. Αν τον μαρκαρουν δυο, θα σταματησει τη τριπλα, δεν ειναι σπανουλης ουτε κατα διανοια. Ο σπανουλης ειναι playmaker που δεν καταβαζει μπαλα εδω και χρονια, εχουμε αλλον γι αυτο το χαμαλικι, απο ματζαρη μεχρι τσερυ, ο σπανουλης οργανωνει τα pick n roll, και βγαζει ασιστ και βαζει καλαθια. Ο μακκισικ ο τομαχοκ (ετσι τον εγραψα χθες ετσι θα τον λεω πλεον) ειναι καθαρο 2αρι που δεν οργανωνει και παιζει και στο 3.

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    κι εμεις την άποψη μας γράφουμε ρε redgoal , μη νευριάζεις. Εγω το έγραψα το σχόλιο γιατι κατάλαβα ότι έλεγες πώς με το Σπανουλη δε θα κερδίζαμε ενω με τον ΜακΚισικ κερδίσαμε. και σου εξήγησα τι προσφέρει ο αρχηγός με την παρουσία του στο γήπεδο και πώς αυτο που είπες για μενα δε στέκει .
    Συμφωνω πώς όσο περνανε τα χρόνια ο Σπανούλης θα έπρεπε να έχει λιγοτερο χρόνο και να υπήρχε μια μετάβαση . Συμφωνω επίσης πώς και του χρόνου πρέπει να μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής τυο για να είναι το ίδιο αποδοτικος .
    Δε συμφωνω , και πρέπει να μας προβληματιζει όλους , να μην παίζει ο Σπανούλης επειδη είναι 38 για να παίζει ο κάθε Τσερυ-Μπαλντγούιμν-Κολιν-Γούμπερ-Γκος και δνε ξέρω κι εγω ποιος άλλος μονο και μόνο επέιδη είναι μικρότερος .
    Εν ολίγης για να πάρεις αυτα που σου δίνει ο Σπανούλης επιθετικα πρέπει να πληρώσεεις . Να πάρεις ενα Σλούκα , ενα ΝτεΚολο , ενα Τεοντοσίτς , ενα ΓουάναμέΛικερ . Αλλιώς δουλεια δεν κάνεις , ας πάιζει ο αρχηγος μέχρι να μπορει .
    Και κάτι τελευταιο για το ΜακΚισικ . Φενεται καλος πάιχτης αλλα μη βιαζόμαστε. Κατσε να του κλείνούν το δεξιο διάδρομο και να τον πάιζουν με αλλαγές να δούμε πώς θα αντιδασει . Αν τα καταφέρει , που δε δίνω μεγάλες πιθανότητες , τοτε μιλάμε για εναν παρα πολυ καλο παίχτη. Παντος ο Πιτινιο χτες τον αντιμετόπισε λάθως . ΜΑλλον πιάστηκε αδίαβαστος

  • Νικος 76
    Νικος 76 Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ν δυστυχως δεν την πιστεψαν την ομαδα οι ιδιοι οι προεδροι. Για να ειμαι ειλικρινης ουτε εγω την πιστεψα βλεποντας την κατασταση των μπαλντγουιν και τσερι. Για κειμζουρα χαπ παντερ δεν εχω αμφιβολιες οτι θα επαιζαν καλα οταν θα εδενε η ομαδα. Ειχα ταβανι την 7η θεση. Ετσι οπως πηγαν ομως οι αγωνες για τις αλλες ομαδες, και καποια φαβορι δε τα πηγαν και τοσο καλα, οχι 8αδα, στη θεση του βαζελου θα ημασταν τωρα. Ο κειμζουρα το προσπαθησε, εκανε μερικες μεγαλες νικες, και τωρα ο μπαρτζωκας πρεπει να βρει τι θα κρατησει απο αυτο που φτιαχτηκε. Δεν ειναι ολοι για πεταμα. Πολ Ρουπιτ Ροτσεσκι θελει μεγαλη σκεψη τη θα τους κανεις γιατι μπορεις να τους κραησεις στην ομαδα. Για μπαλντγουιν δεν βλεπω ενα λογο για να μεινει.

  • Νικος 76
    Νικος 76 Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 22:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal το μαχαιρι και το καρπουζι ουτε φετος ουτε περσι ηθελε κανεις να το εχει ο σπανουλης. Οι προεδροι ηταν αυτοι που δεν πηραν σοβαρους playmaker οποτε ηταν μονοδρομος η εξαρτηση απο τον kill bill. Που φετος για να ειμαστε δικαιοι ηταν πολυ καλος με τα λιγοτερα παιχνιδια που παιξαμε. Αλλο ομως αυτο και αλλο οτι θα χαναμε αν επαιζε. Δεν υπαρχει καποια ενδειξη γι αυτο, για να το λεμε. εχουμε 10 νικες σε 16 αγωνες. Ασε που η συγκριση ειναι και σε διαφορετικες θεσεις. Ομαδα με μακκισικ χωρις playmaker δεν μπορει να κανει και πολλα, ενω ομαδα με σπανουλη δεν χρειαζεται σοβαρο playmaker.
    Και αντε θα το γραψω αν και δεν ηθελα σε νικες να λεω τετοια πραγματα Στο προηγουμενο ματς ο κειμζουρα τον σακατεψε τον πιτινο τεχνικα, και η ομαδα με διαφορετικους παικτες χωρις ελις κτλ επαιξε πολυ καλυτερα. Χθες σε τοσο ασχημη μερα για εμας το παιχνιδι ηταν ροντεο. Ευτυχως που οι ζελες ηταν αστοχοι. Μου θυμισε εποχες ζαρκο, ο μακκισικ ηταν φοβερος αλλα μονος στην επιθεση. Τετοια ματς δεν εχουν πολυ μελλον στο συγχρονο μπασκετ. Ο μακ θα φανει πως παιζει οταν η ομαδα βρει παιχνιδι και απο αλλους παικτες. Θα φανει αν μπορει να συγκεντρωθει στην αμυνα, χωρις να πρεπει να σουταρει επειδη θα ειναι και αλλοι στο κολπο. Γιατι αν τον πιαξουν οπως παιζουν τον σπανουλη με τρεις πανω του, στο λεω και το υπογραφω οτι δε θα αντεπεξελθει.

    REDGOAL: Φίλε πλάκα κάνεις έτσι; Μάρκαρε και τον Καλάθη και τα πήγε μια χαρά στην περιφερειακή άμυνα. Το 1/20 τρίποντα ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που έβαζαν οι γκαρντ. Ούτε 2 από τα 20 δεν ήταν χωρίς χέρια πάνω τους. Με Σπανούλη μέσα όλος ο Παναθηναϊκός θα έπεφτε πάνω του στο τέλος και δεν θα έπαιρνε σουτ ο Ρότσεστι ούτε μπούκες ο ΜακΚίσικ. Θα ήταν εντελώς προβλέψιμος ο Ολυμπιακός. Σε κάθε περίπτωση, ο Μπαρτζώκας κάνει κουμάντο και θα δεις ότι θα περιορίσει πολύ το χρόνο και τις ευθύνες του Μπιλ τη νέα σεζόν

  • firemankostas
    firemankostas Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν διαφωνω σε αυτη τη τοποθετηση σου συμφωνω απολυτως! ολοι γνωριζουμε πως ο αρχηγος τελειωνει μπασκετικα λογο ηλικιας και θα πρεπει να περασει σε 2ο πλανο απο την νεα σεζον.. απλως ελεγα πως ειναι λαθος να κανουμε τετοια συγκριση με δεδομενο τι εχει προσφερει ο ενας και τι ο αλλος με 2 ματς μονο στην ομαδα αλλα και με τους ρολους που εχουν ο ενας ειναι 2-3αρι και ο αλλος κομπο γκαρντ..

    REDGOAL: Ούτε το ένα ούτε το άλλο που λες έπεσαν στο τραπέζι ως ερωτηματικά. Πρέπει να είναι για δέσιμο κάποιος να συγκρίνει τον Σπανούλη με τον ΜακΚίσικ. Ο χρόνος όμως δεν κοιτά την ιστορία του καθένα. Ο Σπανούλης του χρόνου στα 38 του δεν θα μπορεί να δώσει σε άμυνα και επίθεση όσα δίνει ο δυναμίτης ΜακΚίσικ. Καθαρά δυάρια είναι και ο Σπανούλης και ο ΜακΚίσικ. Απλά ο αρχηγός κατεβάζει κιόλας και μπορεί να παιξει πλεϊμέικερ λόγω τρομερής αντίληψης και δημιουργίας.

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ Κ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΆΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΣΊΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ ΝΑΙ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΚΑΛΎΠΤΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣΤΟΧΟ ΕΝΤΕΛΏΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΠΛΌΓΚΕΡ

    REDGOAL: Φίλε και ο Μπονόβας με τον Αναστόπουλο και τον Αλεξίου πριν 800 χρόνια παίρνανε κούπες. Μιλαμε για τον Ολυμπιακό του 2020 με τον Σπανούλη στα 37 του χρόνια. Αν θες εσύ να δεις και του χρόνου τον Σπανούλη να έχει πάλι το μαχαίρι και το καρπούζι και να παίζει 30' σε κάθε αγώνα, μάλλον θα δυσαρεστηθείς...

  • firemankostas
    firemankostas Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν ειπα πουθενα να μην εχει κανενας αποψη αγαπητο REDGOAL.. Το μονο που ειπα ειναι πως ειναι ΑΔΙΚΟ αυτο που ειπωθηκε και επισης δικαιολογησα την αποψη μου..

    REDGOAL: Άδικο κατά τη γνώμη σου. Δίκαιο για άλλους. Το θέμα είναι το καλό της ομάδας και πλέον ο Σπανούλης στα 38 του χρόνια την επόμενη σεζόν πρέπει να περάσει σε δεύτερο πλάνο και να μην περιμένει όλη η ομάδα πάντα από αυτόν να κάνει πράγματα. Και ο ίδιος ο Μπαρτζώκας προτιμάει άλλο στυλ παιχνιδιού από το να δίνει τη μπάλα στον Βασίλη και να γίνονται όλα προβλέψιμα. Θα το δεις στην πορεία...

  • firemankostas
    firemankostas Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    RED GOAL ΑΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ...ασφαλως και θα κερδιζε και με σπανουλη γτ πολυ απλα ο αρχηγος δεν ειναι μονο τι θα εβαζε η ποσους θα ετρωγε...ξεχνας οτι με τον αρχηγο στο παρκε εχεις και αλλους 20 ποντους το λιγοτερο απο τους αλλους παικτες λογω ΑΣΣΙΣΤ και που μενουν αφυλακτοι επειδη πεφτουν ολοι επανω του..
    εχτες καποια στιγμη αναγκαστηκε να βαλει ροτσεστι γτ δεν μπορουσε κανενας να δημιουργησει ηταν τοτε που μας εφτασαν στο τελευταιο 10λεπτο....για φαντασου να ηταν διδυμο σπανουλη μακκισικ??
    επισης να σου πω οτι στα μεγαλα ματς ο αρχηγος παιζει ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΑΜΥΝΑ.....ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΜΠΑΛΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ...

    REDGOAL: Παιδιά άποψη του μπλόγκερ είναι και την αιτιολογεί. Δεν θα πέσουμε να τον φάμε. Εκτός αν δεν επιτρέπεται να έχει άποψη ο μπλόγκερ ο οποίος 24 ώρες το 24ωρο ασχολείται με τον μπασκετικό Ολυμπιακό...

  • antartis_8
    antartis_8 Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    redgoal μάλλον το άρθρο το έγραψες εν βρασμο και επηρεασμένος απο τον ενθουσιαμσο της νίκης
    Ναι σωστα αμυνα δεν παίζει πλέον ο αρχηγος όμως επιθετικα για να τον φτάσουν μπέπει να μπουν δε ένα καλοπυπι ο Ροτσέσκι , ο Κονιαρης κι ο ΜακΚίσκι. . Πολυ απλα γιατι μπάσκετ δεν είναι μονο τα καλάθια και τα καρωματα . Αυτα είναι για το ΝΒΑ .
    Κι αν δεν μπαίνανε τα καλάθια του ΜΑκΚίσικ ? Τι θα γινότανε ? θα χάναμε με 22 πόντους? Δεν είναι έτσι . Ο Σπανούλης είναι νούμερο 1 ακόμα ίσως στην ευρώπη στην δημιουργία . Γιατι σουτάρει όταν τον αφήσουν , κι ας το χάσει , πράγμα που κανει μόνο ο Ροτσεσκι , γιατι μπουκάρει στο καλάθι , πράγμα που κανει ο ΜακΚίσικ ,και γιατι πασάρει οταν πάνω του πάει βοήθεια γιατι αυτη είναι η σωστη επιλογη και το πιο σημαντικο είναι ότι διαβάζει το παιχνιδι και τα miss match πολυ καλα και πολυ γρήγορα. Επιπλέον οργανώνει την ομάδα πολυ καλα . Δηλαδη , όσο ο Σπανούλης καθορίζει τι θα γίνει στο παιχνιδι όλοι είναι μέσα στο παιχνίδι . Πολυ σημαντικο. Προσπαθει να βάζει στην εξίσωση όλους του τους συμπάιχτες . Δεν κάνει συνέχεια το ίδιο .
    Αυτα δεν είναι μικρα. Αυτες είναι οι λεπτομέριες που ξεχωρίζουν εναν καλο παίχτη απο έναν παιχταρα.
    Εχτές πάνω απο 10 φάσεις θυμάμαι που οι δικοι μας δεν ξέρανε τι να κάνουν την μπάλα στην επίθεση . Επίσης όπως θα παρατήρησες , δεν φτάσαμε τον Παναθηναϊκο στα 5 φάουλ σε καμαι περίοδο πριν το τελευταίο δίλεπτο που κι αυτο παίζει το ρόλο του . Ενω ότνα πάιζει ο αρχηγός μόνος του κερδίζει 3 φάουλ

    REDGOAL: Φίλε απόψεις είναι αυτές.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...