roumeliotis

lentiamo

Θα βάλουν στο... στόχαστρο Βαλμπουενά

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα με τον Ματιέ Βαλμπουενά στο χορτάρι και άλλη χωρίς τον Γάλλο και όποιος δεν το βλέπει αυτό μάλλον χρειάζεται... ποδοσφαιρικό οφθαλμίατρο. Η επίδραση του έμπειρου άσου είναι τέτοια που τουλάχιστον στην παρούσα φάση σε υποχρεώνει να πεις ότι ο Θρύλος είναι Βαλμπουενο-εξαρτημένος σε τεράστιο βαθμό.

Ο Κώστας Φορτούνης μόλις επέστρεψε από χιαστό και θέλει χρόνο για να ξαναβρεί τον εαυτό του και μακάρι να τον βρει και στα πλέι-οφ να είναι ο προ τραυματισμού αρχηγός αλλά επιτρέψτε μου να διατηρώ αμφιβολίες αν θα τον δούμε στο πικ του την τρέχουσα σεζόν.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και αυτός ταλαιπωρήθηκε επί μήνες με χιαστό αλλά και λιγότερο σοβαρούς τραυματισμούς και δεν έχει πάρει... μπρος ακόμα. Ισχύει και εδώ το ίδιο με τον "Φορτού". Θα τον δούμε σε "πτήσεις" προ τραυματισμού στα πλέι-οφ; Μακάρι αλλά δύσκολο...

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν ένας Game-Changer αλλά πουλήθηκε και θα λείψει πολύ. Πίσω από αυτούς προσωπικά δεν βλέπω άλλον με ηγετική προσωπικότητα. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ναι μεν τα καρφώνει και μετά από χρόνια ο Θρύλος έχει κανονικό σέντερ φορ αλλά δεν μπορεί μόνος του και λόγω θέσης να πάρει τον τίτλο.

Τι μένει; Ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο κοντός είναι παίκτης που μπορεί... μόνος του να σε οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων. Θες να "κόψεις" τον Ολυμπιακό στα δύο; Στέρησέ του τον Γάλλο μεσοεπιθετικό. Κρατήστε το αυτό που θα σας πω και θα δείτε στα επόμενα ματς ότι ο έμπειρος άσος θα μπει στο στόχαστρο.

Εύχομαι να μην βγω αληθινός αλλά κάτι μου λέει ότι θα τον βάλουν στο... μάτι τα διάφορα "τσεκούρια" για να τον βγάλουν νοκ-άουτ ενόψει πλέι-οφ. Και τι να κάνεις θα μου πει κανείς. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά καλό θα είναι να είναι λίγο υποψιασμένοι στον Ολυμπιακό και δη ο ίδιος ο παίκτης για το πώς θα τον παίξουν στα επόμενα ματς. Όχι, δεν βλέπω όνειρα. Βλέπω "έργο" που ήδη συζητιέται στην ποδοσφαιρική πιάτσα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Pitbull

12 σχόλια

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 23:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποτέ έγραψα ρε ανόητες τέτοιο πράγμα;;; Σε ποιο άρθρο στείλε Λίνκ!!!

    Μπορεί να μπήκε κανείς με το όνομα μου και να έγραψε τις βλακείες του. Έχει ξαναγίνει. Ας τσεκαρει το redgoal τις ip!

  • CORFU KOKKINOS NICK
    CORFU KOKKINOS NICK Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Φορτούνης είναι η προσωποποίηση της κατάντιας του Ολυμπιακού και της φάπας που θα ερθει και φέτος. Ηγέτης από τα λιντλ. Καποτε είχαμε Ζιοβάνι, Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς και τώρα έχουμε για ηγέτη (χαχαχαχα χαχαχα χαχαχα) τον Φορτουνη. Γελάει το σύμπαν. Το παικτάκι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να παίξει εκτός Ελλάδος, μόνο αν παει σπρωχτός από κανένα μάνατζερ αλλά όπου και να τον πανε θα πατώσει. Μεγαλύτερη "απάτη" ποδοσφαιρική δεν έχω ξαναδει στη ζωή μου. Με το ζορι να τον κάνουνε παιχταρά τα ΜΜΕ που εργάζεται το υπαλληλικό προσωπικο του προεδρου και 50 χρηματοδοτούμενα τρολ του διαδικτυου. Με Φορτουνη ηγετη θα χορτάσουμε άτιτλες σεζόν

  • Kokkinos Mike
    Kokkinos Mike Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Redarrow... έβγαλες το 10 ευρώ σημερα; Όταν έγραφες ο ίδιος οτι Σημερα κουράστηκα να γράφω με αυτό το username αύριο θα συνεχίσω με άλλο ,από ποιο προφίλ έγραφες ρε κα(η)μένε;

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 20:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως, πιο πολύ πλάκα εχει το οτι είσαι τόσο έξυπνος και νοημων που επειδή δεν θες να πιστέψεις οτι υπάρχουν Ολυμπιακοί που δεν μασανε κουτόχορτο, θεωρείς ότι εγώ έχω κάνει 100 προφίλ. Δηλ όλοι αυτοί που συμμερίζονται τις απόψεις μου και εγώ τις δικές τους και δεν ζουμε στον ονειρόκοσμο που προσφέρει απλόχερα αυτη η διοικηση, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ.
    Ε λοιπόν, ΞΥΠΝΑ και συνειδητοποίησε εσύ και οι όμοιοί σου ότι ΔΕΝ ειναι ολοι οι Ολυμπιακοι ΠΡΟΒΑΤΑ σαν καποιους αλλους!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξυπνιε.....ενα προφίλ έχω. Και με ένα μονο προφίλ μπορώ να σας κάνω καλά τους Ολυμπιακάρες ολους! Αυτά τα κολπακια με τα πολλά προφίλ αλλοι τα κανουν. Εγώ σας λέω την αποψη μου και σας ανεβάζω τη πίεση με ενα προφιλ.

    RED7ARROW ......στον ύπνο σας θα με βλέπετε! Ενα προφίλ...οχι 100...ενα και να σας καίει!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

    οχαοο χοαχο αοχα οχαχχ οχο αοαχα

    μας πρήηηξατε με τον παιχταρά σας! Ο Φορτούνης για ένα μόνο πράγμα ειναι καλός. Για ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ την Καθαρά Δευτέρα! Θα φυσάει λιγο ο ανεμος και θα σηκώνεται στον αέρα!

    Αι στο καλό μας πρήξατε!!!! Με τον ανευρο!!!

  • Kokkinos MIke
    Kokkinos MIke Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχει πλακα να λες απλα την άποψη σου, να τοποθετουμαι δηλαδή, να απαντω ουσιαστικά σε ένα θέμα και ο άλλος να συνεχίζει να λέει τα ίδια ,για τα οποία έχω ήδη απαντήσει... Αλλά οκ όταν η πνευματική αναπηρια σε συνδιασμό με την κομπλεξικη νοοτροπία ,κάποιου ,που εχει φτασει σημειο να εχει φτιάξει 100 προφίλ.μέσα σε αυτα και Παοκτζη ,τι να περιμένεις..

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Και θα συνεχίσουμε να σας ζαλίζουμε με τον Φορτούνη. Ετσι γιατί γουστάρουμε! Γιατί δεν επιτρέπεται ο Ολυμπιακός να βασίζεται σε παιχτάκια σαν αυτόν!
    Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΕΥΡΟΥ παιχτακου. Θα βαρέσει 10 στημένα για να βαλει ενα γκολ η να πιάσει μια σέντρα σαν ασιστ και να αποθεωθεί λες και εκανε κατόρθωμα!

    Καλά ειναι δυνατόν να συγκρινεις Τσιάρτα με Φορτούνη? O Τσιάρτας εκτελουσε στημένες φάσεις λες και ειχε τηλεκατευθυνόμενη μπάλα. Αν εκανε τα μισά από αυτά που έκανε ο Τσιάρτας, ο Φορτούνης σήμερα θα έπαιρνε μεταγραφή στην Μαντσεστερ. Γενικά αυτός δεν παιρνει μεταγραφή. Δεν ειναι τυχαιο που ολοι εχουν προτάσεις και αυτός τιποτα. Και δεν θελει να φύγει γιατί αν αυτός πάει σε καμμιά Αγγλία πχ, θα βάλει τα κλάμματα! Ενώ εδώ στο πρωταθληματάκι με τα πρόβατα που τον αποθεώνουν νιώθει βασιλιάς! Καπελάκια Κ.F και δεν συμαζεύεται!
    Αυτός ειναι ενα δημιουργημα των δημοσιογράφων υπαλλήλων της σημερινής διοικησης. Ο κόσμος ο άμπαλος "τσιμπάει" και ο Φορτούνης γινεται "αναντικατάστατος" στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Που για να γινουν καποτε ηγέτες αλλοι πραγματικοι παιχταράδες ΦΤΥΣΑΝΕ ΑΙΜΑ και δάγκωσαν ΣΙΔΕΡΑ!!!

    Και ο άλλος μας λέει οτι "και ο ζιοβανι δεν μάρκαρε".....ναι, ισσα κι ομοια ειναι αυτοι οι 2 !!! χαοχοαοχαοχαοχχοα εχετε πλακαααα ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!!!! Που ήρθε ο 35χρονος Γάλλος και ουτε να προσαρμοστει ουτε τιποτα δε χρειάστηκε! Σε κάνει να υποκλινεσαι τόσο στη ποδοσφαιρική του ποιότητα όσο και στην διάθεση και δύναμη που έχει και παιζει με παθος σαν να ειναι χρονια στην ομάδα και σέβεται την ιστορία και τον κόσμο της!!!

    Και έχεις τον Φορτουνάκο να περπατάει. Ρε λουστήτε τον!!!! Αφού τέτοιους θέλουν οι νεοι-Ολυμπιακοί ας τους λουστούν!

  • Kokkinos Mike
    Kokkinos Mike Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή μας έχετε ζαλίσει αυτές τις μέρες με τον Φορτουνη σε όλα τα μέσα , ναι και εγώ τον έχω κράξει αλλά, να συνειδητοποιήσουν κάποιοι ,ότι για Έλληνας και Ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι οτι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή, μαζι με τον Τσιμικα, είναι ποδοσφαιριστες παστές των 90s-00s .Ουτε ο Τσιάρτας μάρκαρε τι πάει να πει ότι δεν ηξερε μπάλα ; δεν ήταν μεγάλο 10 ρι ;ούτε ο Τζιοβάνι μάρκαρε και εβάζε τα πόδια στη φωτιά ,γιατί δεν ήταν αυτή η δουλειά τους Δεν βλέπετε ότι από τότε σταμάτησαν να βγαίνουν Έλληνες ποδοσφαιριστές;Τυχων συγκρίσεις με ποδοσφαιριστές από άλλο ποδοσφαιρικό πλανητη βλ. Βαλμουενα,δείχνει όχι μονο την ποδοσφαιρική ασχετοσυνη κάποιων, αλλά και τα κόμπλεξ που έχουν σε πρόσωπα .Επισης τα σχόλια περί ηγέτη ,σίγουρα δεν είναι δική του ευθύνη και μόνο κακό του κάνουν Αφηστε το παιδί στην ησυχία του, για να επανέλθει ομαλα στα ποδοσφαιρικά στάνταρ που τον έχουμε συνηθίσει ,αλλά και απαιτήσει..

  • Orgismenos
    Orgismenos Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 08:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχουμε παιχταραδες αν τραυματιστει ο γαλλος φορτουνης μπουχα πρωτης γραμμης

  • ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΛΑΥΡΙΟ
    ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΛΑΥΡΙΟ Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 01:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πήραμε 70 εκατομμυρια ευρω απο Τσαμπιονς Λιγκ και πωληση Ποντενσε και κρεμομαστε απο τα φρυδια ενος 36 ετων Γαλλου που θα βγαλει τραυματισμο στα κρισιμα ματς, αν δεν τον φανε λαχανο οι αντιπαλοι ως τοτε. Η πλακα ειναι οτι ολοι το κανουνε γαργαρα οτι η ομαδα εχει πλεον παικτακια της πλακας βαπτισμενα απο τα ΜΜΕ του προεδρου ως παιχταραδες. Ποσο κοσμο ταιζεις ρε Θρυλε; Τρωνεεε καλαααααα. Εγω εχω κοψει το γηπεδο εδω και μια τετραετια οταν αρχισε το χοντρο δουλεμα δηλαδη. Ας πηγαινετε εσεις οι πληρωμενοι. Α ρε Κόκκαλη ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ του Θρυλου που εισαι. Δες με τι παιχτακια καταντησαμε. Θα μας ξεφτιλισουν στα πλει οφς και ο ταβερνιαρης θα λεει οτι φταιει η διαιτησια. Ποσα πρωταθληματα εχουμε ταξει στον Σαββιδη και τον Μελισσανιδη; Τωρα που θα μπει και ο Γιαννακοπουλος να μην παρει και αυτος ενα; Α ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΣ. Τωρα μας κανουν πλακα και εμεις ολεεε ολεε ολεεε ολεεε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...