roumeliotis

Carwiz

Φως στο... τούνελ για χάρη του κόσμου

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός με το απίστευτα εξώφθαλμο κενό στην περιφέρεια όπου πραγματικά είναι να απορεί κανείς πώς και δεν βλέπει κανείς αυτό που βλέπει ένα παιδάκι στο νηπιαγωγείο, έμεινε στο 6-11 ρεκόρ στα μισά της Euroleague και πλέον μπορεί να πάει από τώρα για... διακοπές.

Η χρονιά τελείωσε και τυπικά μετά την ήττα στο ΣΕΦ από την "ψόφια" φέτος Φενέρ η οποία βρήκε το "πτώμα" του Θρύλου και έβαλε 96 πόντους, παρά το γεγονός ότι ήρθε με πρωτοκλασάτες ελλείψεις στο φαληρικό κλειστό. Δυστυχώς είναι που είναι φέτος το ρόστερ δομημένο με απίστευτα κενά στην περιφέρεια, έχεις και τον Κεστούτις Κεμζούρα να φτιάχνει και από μια ωραία... σαλατίτσα σε κάθε ματς και το "παραμύθι" τελειώνει από αρχές Γενάρη.

Προσωπικά γνωρίζω πολλούς Ολυμπιακούς που πλέον λένε "δεν ασχολούμαι και δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η ομάδα γιατί δεν είναι Ολυμπιακός αυτό το πράγμα. Με Τσέριδες δεν πάμε πουθενά. Όταν ξαναγίνουμε Ολυμπιακός θα ξαναπάω στο γήπεδο και θα κάτσω να δω αγώνα. Μέχρι τότε, θα μαθαίνω μόνο τα αποτελέσματα και πέρα βρέχει".

Είναι και αυτή μια άποψη, όμως οι περισσότεροι Ολυμπιακοί πονάνε. Πονάνε βλέποντας μια ομάδα πρότυπο να μετατρέπεται σε ένα κομπάρσο χωρίς στόχους, χωρίς πλάνο και πάνω απ' όλα χωρίς ξεκάθαρο μέλλον.

Ξέρετε ότι δεν είμαι Αγγελοπουλικός, ούτε κατά των προέδρων. Προσωπικά μου είναι αδιάφορα τα πρόσωπα των ιδιοκτητών σε ΚΑΕ, ΠΑΕ, Ερασιτέχνη και γενικότερα δεν ασχολούμαι με το ποιός τα "σπρώχνει". Εμένα μου αρκεί να είναι δυνατός ο Ολυμπιακός σε όλα τα σπορ και ας τα βάζουν τα λεφτά και εξωγήινοι. 

Δυστυχώς όμως ο Θρύλος στο μπάσκετ δεν είναι πια δυνατός. Καλά τα ρεκόρ του Σπανούλη και του Πρίντεζη αλλά προσωπικά τα βλέπω σαν μια χαρά ενός δεκαλέπτου και τίποτα παραπάνω. Όσο ο Ολυμπιακός βιώνει αυτόν τον "κατήφορο" τόσο η πίκρα και αυτός ο... κόμπος στο λαιμό θα με διακατέχουν.

Τη λατρεύω αυτή την ομάδα εδώ και δεκαετίες. Κάθομαι και βλέπω τα ματς και 3 και 4 φορές. Μου αρέσει το μπάσκετ και γούσταρα πολύ με τον Ολυμπιακό να είναι τοπ σε όλα και διεκδικητής σχεδόν κάθε χρόνο της κούπας στην Euroleague.

Τώρα; Το απόλυτο κενό. Τίποτα. Ούτε μια ηλιαχτίδα για το μέλλον. Κάτι να πιαστούμε ρε αδερφέ να ελπίζουμε πως θα ξαναγίνει ο Ολυμπιακός η ομάδα που μας τρέλαινε κάθε εγκεφαλικό κύτταρο. Η ομάδα που τίλταρε το μυαλό και τη λογική μας αλλά ευχάριστα και όχι όπως συμβαίνει εδώ και ενάμιση χρόνο.

Πρέπει επιτέλους να μιλήσουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι παραθέτοντας μια συνέντευξη Τύπου. Έστω μια τοποθέτηση στο σάιτ της ΚΑΕ για το τι σκέφτονται και πώς θα πορευθούν στο μέλλον. Να δούμε ένα φως στο τούνελ ρε παιδιά.

Δεν αντέχεται αυτό το "βαδίζω στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα". Σίγουρα κάτι έχουν στο μυαλό τους, κάτι σχεδιάζουν. Πώληση των μετοχών; Συνιδιοκτησία; Ένα ριστάρτ από τους ίδιους με ορθολογικές κινήσεις και διπλάσιο μπάτζετ από το τωρινό που είναι το χαμηλότερο της ιστορίας της ομάδας στη Euroleague; Δεν ξέρω.

Το μόνο που ξέρω είναι πως εκατομμύρια Ολυμπιακοί θέλουν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι γιατί αγαπάνε και πονάνε την ομάδα. Και αυτό αν μη τι άλλο πρέπει να το σεβαστούμε όλοι. Προσωπικά ζητώ συγγνώμη που δεν ξέρω τι ξημερώνει στον μπασκετικό Ολυμπιακό για να σας καθησυχάσω. Δεν έχω απαντήσεις, όπως πιστεύω δεν έχει και κανένας εκτός από τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω από όλα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

24 σχόλια

  • kasavetis
    kasavetis Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 18:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Καταρχήν καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Το άρθρο είναι καλογραμμένο και πιάνει το σφυγμό κάθε ολυμπιακού. Επειδή μερικά πράγματα βγάζουν μάτια τουλάχιστον σε όσους γνωρίζουν τα βασικά του μπάσκετ θα κάνω κι εγώ μερικές επισημάνσεις και προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει. Επισημάνσεις πρώτα:
    (1) Το ρόστερ ήταν προβληματικό και το γράφαμε αυτό από το καλοκαίρι. Όποιος δεν έβλεπε τις τρύπες στη θέση 1 και στη θέση 5 απλά είναι άσχετος από μπάσκετ.
    (2) Δεν είναι δυνατόν να κατεβαίνουμε με Τσέρι και Μπάλντγουιν και να περιμένουμε να κοντράρουμε γκαρντ όπως ο Ντε Κολό και ο Σλούκας. Απλά δεν είναι δυνατόν
    (3) Λεφτά δεν υπάρχουν για τρελές μεταγραφές και τα μπάτζεστ στην ευρωλίγκα έχουν ξεφύγει. Όλοι μας θα θέλαμε έναν παίκτη τύπου Λάρκιν αλλά δεν υπάρχουν τα 3 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουμε. Καλή η κριτική αλλά λεφτά ποιος θα βάλει? Οι Αγγελόπουλοι ξεκάθαρα δεν μπορούν να τα βάλουν στη δεδομένη χρονική στιγμή. Υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος να αναλάβει την ομάδα μπάσκετ? Έστω να μπει συμπαίκτης?
    (4) Προπονητής Κεμζούρα δεν υπάρχει. Έχουν χαθεί ματς μέσα από τα χέρια μας που ένας κανονικός προπονητής δεν θα άφηνε να χαθούν.
    Τα παραπάνω είναι λίγο-πολύ γνωστά και τα έχει επισημάνει και το redgoal σε διάφορα άρθρα. Πάμε τώρα στις προτάσεις:
    (1) Σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Πρέπει άμεσα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός με την πρόσληψη ενός ικανού προπονητή που θα δουλέψει με τον υπάρχον ρόστερ για το υπόλοιπο της χρονιάς, θα το τεστάρει και θα το ξεσκαρτάρει. Με τον Κεμζούρα νοιώθω ότι πάμε στον αυτόματο πιλότο. Το ίδιο νοιώθουν και οι παίκτες μια και δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη
    (2) Ποιοι ξένοι θέλουμε να μείνουν για του χρόνου? Προσωπικά θα ήθελα να ανανεωθεί το συμβόλαιο του ΜΙλού (αν αυτό είναι εφικτό) να μείνει ο Ρίντ ως αναπληρωματικό πεντάρι (λογικά παίρνοντας αγώνες και κάνοντας κανονική προετοιμασία θα είναι καλύτερος του χρόνου). Πρέπει να μείνει και ο Πολ γιατί έδειξε καλά στοιχεία, αξιόπιστο σουτ και παίζει σε 2 θέσεις (2άρι και 3άρι)
    (3) Οι Σπανούλης και Πρίντεζης έχουν προσφέρει απίστευτα στον Ολυμπιακό, τον χρόνο όμως δεν τον νίκησε κανείς. Πρέπει να μείνουν και του χρόνου αλλά σε βοηθητικό ρόλο, λίγε ποιοτικά λεπτά συμμετοχής.
    (4) Πρέπει να αποκτηθούν 4 Αμερικανοί έμπειροι στις θέσεις των Τσέρι, Ροτσέστι, Μπάλντγουιν και Ρούμπιτ.
    (5) Ελληνικός κορμός: Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Χαραλαμπόπουλος, Κόνιαρης συν 1 ακόμη π.χ. Αγραβάνης ?
    Προπονητής: ο Μπαρτζώκας είναι ο ιδανικός στη συγκεκριμένη φάση.
    Επομένως, για του χρόνου θα ήθελα 3 από τους υπάρχοντες ξένους, Σπαν και Πριντ, 4 ξένους και 5 Έλληνες ακόμη. Συνολικά το ρόστερ θα έχει 14 παίκτες που είναι απαραίτητοι γιατί και τραυματισμοί θα υπάρξουν και ντεφορμαρίσματα. Ίσως να προωθηθούν και 1-2 νεαροί από την αναπτυξιακή ομάδα π.χ. Νικολαϊδης και Ποκουσέφσκι.
    Το κλειδί λοιπόν είναι στην επιλογή των 4 αμερικανών που θα αντικαταστήσουν τους ανεπαρκείς ξένους που έχουμε. Με σωστό σχεδιασμό, στήριξη από τον κόσμο, εύρεση χορηγιών και συμπαίκτη στη διοίκηση η ομα΄δα ξαναγίνεται ανταγωνιστική. Υπάρχει διάθεση και σχέδιο από τους αδερφούς? Αν υπάρξει καλός σχεδιασμός τότε και ο κόσμος θα ακολουθήσει και θα στηρίξει την προσπάθεια.

  • lawyer7
    lawyer7 Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Το φετινό ρόστερ είναι από τα πιο κακοφτιαγμένα όλων των εποχών. Γεμάτο soft παίκτες με αργά πόδια και αυτό δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Η τετράδα Μπράουν, Λόιντ(που τον ήξερε ο Μπλατ αλλά προτίμησε Μπόλντγουιν), Γιεκίρι, και αθλητικό 4άρι όπως ο Τόμας της Παρτίζαν δεν νομίζω ότι θα κόστιζαν περισσότερο από Μπόλντγουιν, Πάντερ, Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ. Αλλά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα με αποκλειστική ευθύνη φυσικά των αφων.

  • ElNino1925
    ElNino1925 Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 16:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal συμφωνώ, πολλά.
    Επίσης εμείς να μαζευόμασταν δεν θα τρώγαμε 30+ από έναν παίκτη κάθε ματς, ούτε θα μας έπαιρνε η Φενερ χωρίς 5άρι που είναι η χειρότερη στην διοργάνωση στα ριμπάουντ τόσα μέσα στο ΣΕΦ.
    Άρα για να μη γίνεται τίποτα σωστά, δεν νομίζω ότι είναι όλοι άχρηστοι...κάποιος δεν χρησιμοποιεί ούτε αυτά που έχει εδώ...Αυτό λέω. Δεν λέω ότι θα είχαμε πάρει όλα τα ματς και πλεονέκτημα έδρας από τώρα, αλλά 8-9 νίκες αντί για 6 μπορούσαμε εύκολα αν δεν είχαμε....τον σαμποτέρ στον πάγκο. Αυτή είναι η άποψή μου βλέποντας όλα τα ματς.

    Θα ήθελα να μου απαντήσεις αν θες σ'αυτά που λέω αν έχω κάπου λάθος και όχι να μου πεις ένα νούμερο, που ισχύει μεν, αλλά είναι και αποτέλεσμα κάποιων πραγμάτων δεν είναι αυθαίρετο, ούτε μπορεί να συμβαίνει επειδή έχεις τόοοοσο κακή περιφέρεια, εντάξει είπαμε μη τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Υπάρχουν και ομάδες με χειρότερη περιφέρεια από εμάς σαυτή τη διοργάνωση, δεν τρώνε 14 όμως 3ποντα μ.ο.
    Π.χ. ο ΠΑΟ με Φρεντετ Ραις παίζει δίπλα στον Καλάθη όλο το ματς με 3 παίκτες μονίμως και οι δύο κοντοί και κακοί αμυντικοί, δηλαδή αυτή είναι περιφέρεια για να μαρκάρει με 1 αμυντικό παίκτη συνολικά στις θέσεις 1-2 που παίζει και συνέχεια 30+ λεπτά;
    Και εσύ με Τσέρι-Κόνιαρη-Μπόλντουιν (+Πολ στο 2 σε ψηλό σχήμα, θυμήσου την τελευταία άμυνα στον Σβεντ στο ΣΕΦ...) που έχουν δυνατότητα να μαρκάρουν αποτελεσματικά και μάλιστα διαφορετικά στυλ παικτών μου λες ότι φταίει η περιφέρεια μας ας πούμε για αυτά τα 14 μ.ο. που τρώμε;
    Ή μήπως φταίνε οι ψηλοί μας γιατί έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες ας πούμε να καλύπτουν τους κακούς αμυντικούς κοντούς τους ο Παπαγιάννης ο Μήτογλου και ο Τόμας από Μίλου - Ρίντ - Ρούμπιτ ; Δεν βγαίνει νόημα φίλε για μένα, το ρόστερ δεν είναι τόσο κακό...Τουλάχιστον όχι για 6-11 με τίποτα.

    Φιλικά και καλή χρονιά να έχουμε...με καινούριο προπονητή :)

    REDGOAL: Φίλε στις άμυνες με αλλαγές δεν μπορεί ή πιο σωστά δεν έχει τα πόδια ο Μιλουτίνοφ και ο Πρίντεζης πλέον να βγαίνουν να κυνηγάνε στο τρίποντο. Τσέρι, Μπόλντγουιν, Ρότσεστι και Σπανούλης αμυντικά είναι ανύπαρκτοι. Αποτέλεσμα; Ελεύθερα τρίποντα από παίκτες επιπέδου Eurolegue που σημαίνει πέναλτι σε κενή εστία. Το ρόστερ έχουμε γράψει πολλές φορές ότι δεν είναι τόσο χάλια όσο το κάνει να φαίνεται η έλλειψη δυο γκαρντ μιας κάποιας ποιότητας. Τον Γουέμπερ και τον Χάκετ να είχαμε τώρα έτσι όπως είναι η ομάδα, άνετα έμπαινε στην 8άδα. Άνετα όμως.

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 15:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΩ Κ ΓΗΠΕΔΟ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΊΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΈΜΑΙ Κ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΆΖΟΥΝ ΕΣΤΩ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΟΝΑΝΕ ΛΙΓΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ; Κ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΕΝΊΣΧΥΣΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΌΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΕΤΟΣ ΧΆΘΗΚΕ Η ΧΡΌΝΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΕ ΒΟΉΘΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΆΛΛΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΜΑΔΑ

  • ElNino1925
    ElNino1925 Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 14:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς μάλλον είμαι ο μοναδικός, ή από τους πολύ λίγους που πιστεύουν ότι το ρόστερ φέτος (άσχετα πόσο κοστίζει-δεν παίζουν μπάσκετ τα λεφτά, έχει αποδειχθεί πάρα πολλές φορές) είναι πάρα πάρα πολύ καλό - από τα καλύτερα δομημένα που είχαμε τα τελευταία χρόνια για την ακρίβεια, και με ένα ματς μόνο την εβδομάδα το μόνο που χρειαζόταν είναι ένας καλός προπονητής να κάνει τα βασικά, να προετοιμάσει την ομάδα σωστά και να χρησιμοποιήσει όπως πρέπει τους παίκτες.

    Γιατί όλο ακούω και διαβάζω για το κακό στήσιμο του ρόστερ και την χειρότερη ομάδα της 10ετίας κλπ, ενώ έχω στο 5 Μίλου και Ρίντ που το παιδί δείχνει ότι όταν επανέρθει σε ένα 80% θα είναι ο καλύτερος αθλητικός ψηλός στην Ευρώπη μακράν.
    Στο 4 Ρούμπιτ, μετά από χρόνια έχω ένα αξιοπρεπές αθλητικό 4άρι πίσω από τον Γιώργο με καλό κορμί και διαφορετικά χαρακτηριστικά που στην Βαρκελώνη πχ δεν ήξεραν από που ερχόταν οι τάπες οι Μίροτιτς-αλλά ναι δεν κάνει είναι επιπέδου Ευροκαπ αυτός.
    Στο 3 έχω Παπ και Πολ, που θα μας πείσουν ότι δεν κάνει ενώ έπαιζε 15-18 λεπτά στον Πόποβιτς το παιδί, στο 3ποντο είναι φονιάς και στην προσωπική άμυνα τοίχος. Παίκτες που μπορεί όποιος είναι στην μέρα του από τους 2 να σου παίξει 30+ λεπτά και ας τύχει να είναι ο άλλος "χώμα" τελείως. Το μόνο που θέλει ο Πολ είναι κόουτς να του μαζέψει το μυαλό και να τον ηρεμήσει να μπορεί να παίξει και τις ομαδικές άμυνες, να μην χάνεται.
    Πίσω στο 3-4 έχω και Βεζένκοφ που φαίνονται οι προοπτικές του τι παιχταράς θα γίνει με τη σωστή διαχείριση, από τους λίγους Έλληνες ψηλούς που έχει τόσο ταλέντο να την βάζει στο καλάθι, κάτι που ειδικά στο Θρύλο εκτός Πρι έχουμε να το βρούμε πολλά χρόνια.
    Στο 2 έχω τον ΘΡΥΛΟ που γράφει μονίμως 15π - 7ας φέτος και πίσω του τον Μπάλντουιν που και αυτός έχει δείξει ότι είναι άλλη κλάση όταν τον άφησες λίγο να παίξει με αυτοπεποίθηση και στην άμυνα μπορεί να μαρκάρει μεγάλα κορμιά.
    Στο 1 έχω Τσέρι που μπορεί να σου πιέσει όλα τα κοντά γκάρντ να τους βγάλει τα πνευμόνια και μπροστά οργανώνει φιλότιμα (δεν λέω δημιουργεί, οργανώνει) έχω Κόνιαρη που μπορεί να σου μαρκάρει τα ψηλά γκάρντ και επίσης οργανώνει και σουτάρει αξιοπρεπέστατα (αρκεί να μην τον έχεις "ευνουχισμένο", όπως παίζει σε μας φέτος...) και bonus τον Ρότσεστι με τόση εμπειρία, να μου δώσει και το κάτι διαφορετικό στην επίθεση και στο ρυθμό όταν χρειαστεί.

    Το μόνο που βλέπω εγώ είναι ότι όλα αυτά που αναφέρω για τους παίκτες, είναι άφαντα στα περισσότερα παιχνίδια, ενώ οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα προσφέρουν.
    Και αυτό συμβαίνει γιατί για κάποιο λόγο έχω προπονητή τον Κεστούτις Κεμζούρα, να βάζει ο Ρίντ 4 καρφώματα σε 2 λεπτά προχθές και να μην ξαναπαίζει, να εξαφανίζεται ο Ρούμπιτ σε Βελιγράδι και Μπάρτσα για να παίξει ο Σάσα και ενώ έκανε και καλό ματς στη Βαρκελώνη προχθές να παίζει 1 λεπτό !!! Να παίζει ο Παπ όλο το πρώτο 10λεπτο και ο Πολ στο χειρότερο του βράδυ στην ομάδα να παίζει για κάποιον λόγο όλο το 2ο 10λεπτο σερί. Να βγαίνει ο Πρί από το -4 που σε πήγε μόνος του στο 3ο 10 λεπτο, το 4ο 10λεπτο όλο έξω, έτσι τιμωρία γιατί έπαιζε καλά και αυτός. Να μου βάζει συνέχεια τον Ρότσεστι(τον χειρότερο αμυντικό του) όταν του ξεφεύγει το ματς- προχθές το τερμάτισε, έβαλε στο τέλος Ροτσεστι-Σπαν μαζι στο -13 και ενώ έχει μέσα ήδη Μίλου....να το γυρίσει με την ασφυκτική πίεση που θα ασκήσουμε. Τόσα χρόνια βλέπω μπάσκετ, δεν έχω ξαναδεί προπονητή να βάζει κατ'επανάληψη τους χειρότερους αμυντικούς του και να ψηλώνει τα σχήματα για να γυρίσει παιχνίδι....θα ξεχάσουμε τα πάντα με αυτόν.

    Ο άνθρωπος είναι λες και τον έχει πληρώσει κάποιος να καταστρέψει την ομάδα, δεν καταλαβαίνω. Όλοι το βλέπουν πλέον, κάθε ματς ένας γκαρντ μας βάζει 30+ πόντους λες και παίζουμε στο ΝΒΑ, όχι γιατί δεν έχουμε περιφέρεια να μαρκάρει, αλλά γιατί ο κόουτς προφανώς κάτι κάνει πάρα πάρα πολύ λάθος.
    Φάνηκε από τη Μπασκόνια ακόμα που αποφάσισε να παίξει τον Σενγκέλια χωρίς βοήθεια, και συνέχισε για όλο το ματς έτσι παρότι του έβαζε 35άρα ο Γεωργιανός για πλάκα.
    Φάνηκε από το ΟΑΚΑ για όποιον βλέπει που ενώ είχε διακοπή να βάλει το Σπανούλη άφησε στην τελευταία επίθεση να πέσει ο Μπάλντουιν πάνω στον ΠΑπαπέτρου, καπάκι κατάφερε να μην τον πείσει να κάνει φάουλ στον Παπαγιάννη στην τελευταία άμυνα να τον στείλει βολές να πάρουμε το ματς, και μετά τον βάζει αυτόν τον παίχτη να κάνει και το άουτ στα 3,4 και φυσικά το παιδί την δίνει στον Καλάθη ελάχιστα πριν κάνει 5''....άσε που μετά από κει που υποτίθεται τον στήριξε τον παίκτη και τον άφησε μέσα και χάσαμε το ματς, τον έχει εξαφανίσει γενικώς. Αποφάσισε στη Μαδρίτη να βάλει τον Πάντερ που τα έσπαγε και μάρκαρε με τηλεπάθεια 25' και αυτόν 1'...πως να παίξει αυτό το παιδί μετά όσες προοπτικές και να έχει;;;;

    Εγώ βλέπω ρόστερ μια χαρά από τα καλύτερα δομημένα με βάση τα χαρακτηριστικά. Το ένα παιχνίδι την εβδομάδα βοηθάει πολύ τους μεγάλους Έλληνες και τον βαρύ Νίκολα και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι παίκτες μας φέτος είναι αθλητικοί και καλοί αμυντικοί, το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένας αξιοπρεπής προπονητής να τους προπονήσει σωστά και να τους κοουτσάρει σωστά....
    Πραγματικά πιστεύω ότι ενώ θα μπορούσαμε να κλείσουμε τόσα στόματα φέτος, τζάμπα τελείως έχει πειστεί και ο ίδιος ο κόσμος του Θρύλου ακόμα, ότι δεν κάνει αυτή η ομάδα για τίποτα. Η ομάδα που φαινόταν ότι έχει στο χέρι της τα παιχνίδια με Μπάγερν, ΠΑΟ, Ερυθρό, Φενέρ και για μένα ακόμα και με τη Μπάρτσα έξω, και ο προπονητής απλά τα έδωσε στεγνά αυτά τα ματς γιατί...έτσι. Πήγε να δώσει και με τη Χίμκι και το πήραν οι παίκτες μόνοι τους.

    Αυτό μόνο ρε Αδέρφια, γιατί δεν αφήνετε την ομάδα έστω στον Τόμιτς ή σε έναν Έλληνα άλλο προπονητή ακόμα και στο Δέδα μπας και βγει για φέτος;;; Είναι κρίμα...Έστω στο 2ο γύρο αλλάξτε τον να δώσουμε τη μάχη μας, είναι κρίμα για τον Βασίλη, τον Γιώργο, τον Κώστα...τον Νίκολα που έμεινε το καλοκαίρι..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΕΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΠΛΑ ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΙΘΟΥΑΝΟ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΟΣΟ ΛΕΝΕ.

    REDGOAL: Φίλε έχεις φάει 80 τρίποντα στα τελευταία 6 ματς. Ποιό καλύτερο ρόστερ λες; Εμείς να μαζευόμασταν 14 τρίποντα μέσο όρο σε κάθε ματς δεν τα τρώγαμε

  • ΓΙΩΡΓΟΣ 7
    ΓΙΩΡΓΟΣ 7 Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 14:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Αγγελοπουλοι τα τελευταία χρόνια συμπεριφερονται ερασιτεχνικά και κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο.Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα.Όλες οι αποφάσεις τους γυρίζουν μπούμερανγκ.Προσωπικά ποτέ δεν πίστεψα ότι ξέρουν να διοικουν.Έχουν ξοδέψει τρελά λεφτά αλλά δυστυχώς δεν έχουν"αύρα νικητή".Μα τόσα λάθη;

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι απλά τα πράγματα μαγκες. ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

    ΟΥΤΕ ΑΔΡΙΑΤΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ. ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΗΤΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!

    ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ???

    REDGOAL: Φίλε μη λες πράγματα που δεν ισχύουν. Τι να κάνανε δηλαδή; Να κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια ενώ μας σφάζουν οι διαιτητές; Μην συνδέεουμε την φετινή αγωνιστική κατρακύλα μας με την απόφαση να σταματήσει επιτέλους η σφαγή του Θρύλου στις εγχώριες διοργανώσεις

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΑΡΘΡΟ που διαβασα εδώ και μηνες!

    Συγχαρητήρια...

    Ουτε ισσοπεδωνουμε διακρίσεις αθλητών μας, ουτε ομως μπορουμε να στεκόμαστε στις διακρίσεις αυτες οπως του Σπανούλη λες και πηραμε πρωτάθλημα!!! "δεκα λεπτά χαράς" οπως γράψατε είναι αυτά. Οχι 1 βδομάδα που μας γράφουν και μας ζαλιζουν!!! Υπαρχει ΓΑΥΡΟΣ που παρηγοριέται με τις διακρίσεις του Σπανουλη η του καθε παιχτη οταν η ομαδα ειναι σε αυτό το χάλι !!!????????? Ειναι δυνατόν!!!!!!!!!???????????????

    Κι ομως ακους πολλους τέτοιους και απορείς πως κατάντησε έτσι ο κόσμος αυτος που κάποτε εβγαζε ΛΑΒΑ και ειχε απαιτησεις και το κυριότερο...ΕΒΑΖΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΝΟΜΑ!!!

    Περασαν παιχταραδες από τον Ολυμπιακό σε κάθε αθλημα...ποτέ τις πιο παλιές εποχές δεν γινόταν αυτο! Σήμερα θεοποιούνται ολοι! Καποτε τους λατρευε ο κόσμος αλλα οποτε χρειαζόταν τους τράβαγε και το αυτάκι, τους εκραζε, κραταγε ισσοροποίες! Τώρα πάει κόσμος (το λένε αρκετοί αυτο) οχι για να δουν Ολυμπιακο, αλλά για να απολαυσουν λεει τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη στα τελευταία τους! Αν ειναι δυνατον!!!!!!! Μόνο εγώ αηδιαζω με τέτοια πράγματα που ακούω; ; ;

  • Κωστας
    Κωστας Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Κριμα για τους αδερφους !!!! Το ξερω οτι ειναι δυσκολο να βγουν να πουν οτι δεν υπαρχει χρημα και ετσι θα παμε μεχρι να τελειωσουν τα δικαστηρια !!!! Αλλα θα μπορουσαν να κανουν αλλιως τα πραγματα ναχει και ο κοσμος ενα ενδιαφερον !!! Προωθησε δυο ταλεντα στην ομαδα !!!! Εβλεπα το Ροτσερτυ το σωτηρα και σκεφτομουνα οτι το παληκαρι πρεπει καποτε ναπαιζε μπασκετ ,ειχε μπασκετικες κινησεις αλλα τωρα μονο για περπατημα κανει να διατηρει τη φορμα του !!Κατι Τσερυ και Μπαλτουιν δεν γραφω καν !!! Δυστηχως αυτο το πραμα που λεγεται ομαδα μπασκετ δεν θυμιζει την.ομάδα του παρελθόντος !!!!! Ποιος Κεσμουρα και πρασινα αλογα !!!! Αγγελοπουλοι τα χρεωνονται ολα !!!!!! Αυτοι ειναι οι μονοι και μοναδικοι υπευθηνοι γιαυτο το χαλι !!! Κανεις μα κανεις αλλος !!!!!

  • takisred
    takisred Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2020 12:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβαζοντας τα μηνύματα που έχετε γράψει σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω και εγώ ότι ούτε κάθε χρόνο μπορούμε να περνουμε την ευρωλιγκα ούτε να πηγαίνουμε στο final4. Όλες οι ομάδες κάνουν τον κύκλο τους όπως κάνει τώρα και ο ολυμπιακος. Απλά και με όλα αυτά τα λάθη του καλοκαιριού αν είχαμε πάρει έναν κανονικό προπονητή και δύο καλές προσθήκες ακόμα και έτσι θα είχαμε ελπίδες για 8αδα και θα βλέπαμε και ένα λογικό μπάσκετ. Αυτό πονάει ότι δεν βλέπουμε τίποτα και δεν βγαίνουν οι πρόεδροι να μας πουν δύο πράγματα για να ξέρουμε και εμείς που πάμε. Ελπίζω ότι στο παραπεντε κάποιος θα βγει να πει κάτι ή θα μας δείξουν κάτι από τις κινήσεις τους που πρέπει να είναι άμεσες ειδικά στο θέμα προπονητή με γνώμονα τη χρονιά που έρχεται.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...