roumeliotis

Carwiz

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 15η στην Regular Season της Euroleague με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα (20/12, 20:00), σε αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες...

*** "Διψήφιος" σε πόντους στα 7 από τα 8 τελευταία του παιχνίδια είναι ο Γιώργος Πρίντεζης.

*** Ο "Πριντ" βρίσκεται στην 6η θέση των ριμπάουντερ με 1.269 "σκουπίδια" (5ος ο Μιρσάντ Τουρκσάν με 1.287).

*** Παράλληλα καταλαμβάνει την 5η θέση στα αμυντικά ριμπάουντ έχοντας κατεβάσει 922 ενώ με 347 επιθετικά είναι 13ος στη σχετική λίστα.

*** Τέλος με 1026 επιτυχημένες προσπάθειες σε σουτ δύο πόντων βρίσκεται στη 2η θέση στην ιστορία της Euroleague.

*** Δωδέκατος πιο εύστοχος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης από τη γραμμή των ελευθέρων βολών είναι ο Τέιλορ Ρότσεστι έχοντας το εξαιρετικό 89.7%.

*** Ο Μπράντον Πολ έχει στο ενεργητικό του ένα τουλάχιστον τρίποντο σε 12 σερί ματς.

*** Ο Κώστας Παπανικολάου έχει καταγράψει στη στατιστική του ένα τουλάχιστον κλέψιμο στις 5 από τις 6 τελευταίες του παρουσίες.

*** O Nίκολα Μιλουτίνοφ είναι "διψήφιος" στο σύστημα αξιολόγησης στα 8 από τα 9 τελευταία του παιχνίδια ενώ είναι πρώτος στα συνολικά ριμπάουντ με 9.1 κατά μέσο όρο αλλά και επιμέρους στα επιθετικά με 3.7.

*** Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο κορυφαίος ασίστμαν στην ιστορία της διοργάνωσης με 1.472 ενώ έχει και τις περισσότερες εύστοχες ελεύθερες βολές (1.078).

*** Με 4.137 πόντους ο Kill-Bill είναι ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ στην Εuroleague, κυνηγώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος είναι στην πρώτη θέση με 4.152 πόντους.

*** Ο V-Span καταλαμβάνει την 2η θέση μαζί με τον Μίλος Τεόντοσιτς ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα έχοντας βρει τον στόχο έξω από τα 6.75μ. συνολικά 471 φορές, ενώ μετράει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε έξι σερί εμφανίσεις.

*** Στην 7η θέση των "κλεφτών" της διοργάνωσης, την οποία μοιράζεται με τον Γιόνας Ματσιούλις, βρίσκεται ο Kill-Bill έχοντας 250 κλεψίματα στο ενεργητικό του.

*** Ο Μπράνκο Λάζιτς δεν έχει αστοχήσει στις 14 τελευταίες του προσπάθειες από τη... γραμμή της φιλανθρωπίας.

*** Ο Μπίλι Μπάρον έχει βρει το στόχο τουλάχιστον μία φορά έξω από τα 6,75μ. σε 6 συνεχόμενα παιχνίδια.

*** Ο Τσαρλς Τζένκινς που μπήκε στη σεζόν 2019-2020 έχοντας 43.1% στα τρίποντα, δεν έχει βρει ακόμα το στόχο καθώς έχει 18 άστοχες προσπάθειες.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...