roumeliotis

lentiamo

Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο Bullets

casino loutrakiou
redwell

«Πράξη» 11η στην Regular Season της Euroleague με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την πολύ δυνατή Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (29/11, 21:30), σε αναμέτρηση από την ανάγνωση της οποίας προκύπτουν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες...

*** Με μόλις 7 πόντους στο ενεργητικό του ο Κώστας Παπανικολάου θα φτάσει στους 1.500 στην καριέρα του στην Euroleague.

*** Ένατος πιο εύστοχος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης από τη γραμμή των ελευθέρων βολών είναι ο Τέιλορ Ρότσεστι έχοντας το εξαιρετικό 90.4% ενώ είναι "αλάνθαστος" στις 38 τελευταίες του προσπάθειες.

*** O Nίκολα Μιλουτίνοφ είναι "διψήφιος" στο σύστημα αξιολόγησης στα 15 από τα 16 τελευταία του παιχνίδια ενώ είναι δεύτερος στα συνολικά ριμπάουντ με 9.7 κατά μέσο όρο και πρώτος στα επιθετικά με 4.1.

*** "Διψήφιος" σε πόντους στις 6 από τις 7 τελευταίες του παρουσίες είναι ο Μπράντον Πολ έχοντας τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 8 σερί ματς.

*** Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο κορυφαίος ασίστμαν στην ιστορία της διοργάνωσης με 1.452 ενώ έχει και τις περισσότερες εύστοχες ελεύθερες βολές (1.067).

*** Με 4.087 πόντους ο Kill-Bill είναι ο δεύτερος καλύτερος σκόρερ στην Εuroleague, κυνηγώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος είναι στην πρώτη θέση με 4.152 πόντους.

*** Ο V-Span καταλαμβάνει την 3η θέση ανάμεσα στους παίκτες με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα έχοντας βρει τον στόχο έξω από τα 6.75μ. συνολικά 466 φορές, με τον Μίλος Τεόντοσιτς να είναι δεύτερος με 471 τρίποντα.

*** Στην 7η θέση των "κλεφτών" της διοργάνωσης, την οποία μοιράζεται με τον Γιόνας Ματσιούλις, βρίσκεται ο Kill-Bill έχοντας 250 κλεψίματα στο ενεργητικό του.

*** "Διψήφιος" στο σύστημα αξιολόγησης στα 5 από τα 6 τελευταία του παιχνίδια αλλά και σε πόντους σε έξι σερί ματς είναι ο Γιώργος Πρίντεζης.

*** Ο "Πριντ" βρίσκεται στην 6η θέση των ριμπάουντερ με 1.251 "σκουπίδια" (5ος ο Μιρσάντ Τουρκσάν με 1.287) και στην 3η θέση των σκόρερ έχοντας σημειώσει 3.007 πόντους.

*** Παράλληλα καταλαμβάνει την 5η θέση στα αμυντικά ριμπάουντ έχοντας κατεβάσει 909 ενώ με 342 επιθετικά είναι 13ος στη σχετική λίστα.

*** Τέλος με 1008 επιτυχημένες προσπάθειες σε σουτ δύο πόντων βρίσκεται στη 2η θέση στην ιστορία της Euroleague.

*** Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι "διψήφιος" σε επιθετική συγκομιδή στα 11 από τα 12 τελευταία του παιχνίδια, έχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 16 από τα 17 τελευταία του ματς ενώ καταγράφει και το λιγότερο ένα κλέψιμο στις 10 από τις τελευταίες 11 συμμετοχές του.

*** "Διψήφιος" είναι και ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ και με τουλάχιστον ένα επιτυχημένο τρίποντο στις 11 από τις 12 τελευταίες του παρουσίες.

*** Τον στόχο έξω από τα 6,75μ.τουλάχιστον μία φορά έχει βρει ο Μάικλ Ρολ σε 8 συνοχόμενους αγώνες.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...