roumeliotis

Carwiz

Ολυμπιακός-Ρέθυμνο 90-72 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Πλούσιες σημειώσεις-σφαίρες τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο προέκυψαν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο στο ΣΕΦ (σ.σ. 90-72) για την 5η στροφή της Basket League...

*** Με τους επτά πόντους του, ο Κώστας Παπανικολάου ξεπέρασε τους 1.300 στη Stoiximan.gr Basket League.

*** O διεθνής φόργουορντ με τα τρία εύστοχα δίποντα που είχε, έφτασε τα 341 με τον Ολυμπιακό και μπήκε στην πρώτη 10άδα της σχετικής λίστας, προσπερνώντας τον Ντέιβιντ Ρίβερς (339).

*** Ακόμη ο «Παπ» με τρία επιθετικά ριμπάουντ ανέβηκε στην 7η θέση αυτής της κατηγορίας, φτάνοντας στα 175 τον Ουόλτερ Μπέρι και ξεπερνώντας τον Ζάρκο Πάσπαλι (172).

*** Ο Παπανικολάου είναι πλέον ο 13ος πασέρ στην ερυθρόλευκη ιστορία. Με τις δύο ασίστ του έφτασε τις 208 και προσπέρασε τον Χρήστο Χαρίση (206).

*** Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έφτασε τα 70 ματς στο ελληνικό Πρωτάθλημα και είναι πλέον ο 9ος της σχετικής λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού, αφήνοντας πίσω του τον Μπράιαντ Ντάνστον.

*** Το καλύτερο παιχνίδι του με τον ΟΣΦΠ έκανε ο Μπράιαν Ρόμπερτς σημειώνοντας 18 πόντους ενώ είχε συνολικά 12 στις τρεις προηγούμενες συμμετοχές του.

*** Το ματς του ΣΕΦ ήταν το πρώτο της φετινής Stoiximan.gr Basket League στο οποίο και οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς τάπα.

*** Το Ρέθυμνο με τους επτά πόντους που σημείωσε στην τελευταία περίοδο ισοφάρισε τη χειρότερη φετινή επίδοση του πρωταθλήματος καθώς μόλις επτά πόντους είχε πετύχει και ο Άρης στην 1η περίοδο του αγώνα με τον Κόροιβο.

*** Στο ντεμπούτο του με την κρητική ομάδα ο Μάλκολμ Άρμστεντ είχε 13 πόντους που είναι η καλύτερη επίδοση του. Είχε 12 με την ΑΕΚ και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ματς της 9ης αγωνιστικής της σεζόν 2015-16.

*** Ο Ανδρέας Χριστοδούλου έπαιξε για 36η φορά με το Ρέθυμνο στη Stoiximan.gr Basket League φτάνοντας στη 13η θέση της σχετικής λίστας τον Γιάννη Σίννη κι αφήνοντας πίσω του, τους Κόμματο και Ντούβνιακ.

*** Ακόμη ο Χριστοδούλου με τα δύο αμυντικά ριμπάουντ που είχε στο ΣΕΦ, ξεπέρασε τα 100 στην κατηγορία.

*** Ο Σακίλ Γκούντγουϊν ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του στο σκοράρισμα με 11 πόντους, όσους είχε και κόντρα στον Κόροιβο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...