roumeliotis

lentiamo

Ολυμπιακός-Κύμη 92-69 Bullets

casino loutrakiou
redwell

O Γιώργος Πρίντεζης είχε την... τιμητική του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κύμη (92-69) για την 15η ημέρα της Basket League, από την οποία προέκυψαν οι παρακάτω ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες:

*** Με τη χθεσινή (27/01) του συμμμετοχή ο Γιώργος Πρίντεζης έφτασε τις 353, ξεπέρασε τον Αντώνη Φώτση κι “έπιασε” στην 21η θέση της λίστας τον Χριστόφορο Στεφανίδη.

*** Με τους 12 πόντους του, έφτασε τους 3.436 και έγινε ο 14ος σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος αφού προσπέρασε τον Μάκη Νικολαΐδη που είχε 3.424.

*** Ακόμη με τα τέσσερα ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε τα 1.433 και ξεπερνώντας τον Έρικ Μικ (1.430) έγινε ο 16ος ριμπάουντερ στα χρόνια της Basket League.

*** Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με τα έξι ριμπάουντ που είχε κόντρα στην Κύμη, έφτασε τα 459 στο ελληνικό Πρωτάθλημα και έγινε ο 3ος ξένος ριμπάουντερ του ΟΣΦΠ στην Basket League. Ο σέντερ των “ερυθρόλευκων” ξεπέρασε την επίδοση του Ζάρκο Πάσπαλι που στη διετία 1992-94 είχε 456 ριμπάουντ αλλά βέβαια είχε μία ακόμη σεζόν στο ΣΕΦ, πριν το επαγγελματικό Πρωτάθλημα (1991-92).

*** Ακόμη ο Μιλουτίνοφ με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε έγινε ο 15ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Θρύλου που φτάνει σε τριψήφιο αριθμό.

*** Στην πρώτη 60άδα των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα μπήκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Έφτασε τα 273 και ξεπέρασε τον Κώστα Γκαγκαουδάκη.

*** Ο Ζακ ΛεΝτέι ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση του στο σκοράρισμα, έχοντας 20 πόντους, όσους και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

*** Σε ομαδικό επίπεδο ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τη μεγαλύτερη φετινή επίδοση του σε εύστοχα δίποντα. Είχε 27 όπως και στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο.

*** Από την πλευρά της Κύμης, ο Σταύρος Τουτζιαράκης που στατιστικά ήταν ο κορυφαίος της, με τις δύο ασίστ που μοίρασε, έγινε ο 7ος πασέρ στην τριετή ιστορία της στην κατηγορία. Ο έμπειρος σέντερ έφτασε τις 39 ασίστ και ξεπέρασε τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε που είχε 38 στη σεζόν 2016-17.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...