roumeliotis

leptokariopoulos

Λάτσιο-Γιουβέντους: Στην... Αρένα της Ρώμης

casino loutrakiou
redwell

Αγωνιστική των ντέρμπι είναι αυτή που διανύουμε στο Ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς εκτός από το Σαββατιάτικο Μίλαν-Νάπολι, την Κυριακή στις 21:30 αναμετρώνται στο «Ολύμπικο» της Ρώμης Λάτσιο και Γιουβέντους, σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι, κυρίως για τους γηπεδούχους. Προγνωστικά Στοιχήματος serie A.

Η «μπιανκοσελέστε» παλεύει για την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με την «συμπολίτισσα» Ρόμα και τη Μίλαν και η έδρα της θα αποτελέσει το βασικό «όπλο» προς αυτή την κατεύθυνση. Από την άλλη, η «μεγάλη Κυρία» είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρωτάθλημα και ένα ματς όπως αυτό αποτελεί πρόκληση, καθώς είναι από τα λίγα δύσκολα που της απομένουν.

Με τρία στόπερ ο Ιντζάγκι

Έχοντας τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα (αυτή της περασμένης εβδομάδας κόντρα στη Νάπολι) στα τελευταία πέντε παιχνίδια, η Λάτσιο παραμένει στο κυνήγι της Μίλαν και της Ρόμα για την 4άδα. Οι «αετοί» είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία στο παιχνίδι του «Σαν Πάολο» και αν δεν έμεναν με 10 παίκτες, είχαν τη δυνατότητα να φύγουν «αλώβητοι» από μια δύσκολη έδρα.

Το έργο τους κόντρα στην… μόνιμη πρωταθλήτρια Γιουβέντους είναι πολύ δύσκολο και θα επιχειρήσουν με σωστή τακτική να πάρουν βαθμό ή βαθμούς. Στο απουσιολόγιο του Σιμόνε Ιντζάγκι συμπεριλαμβάνει τον καλύτερο αμυντικό του, τον Ασέρμπι, που αποβλήθηκε στη Νάπολι, όπως και τους Μάρουσιτς- Λουίς Φελίπε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το πιθανό σενάριο φέρνει τους «Λατσιάλι» με 5-4-1, έχοντας στην κορυφή τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

Πιθανή 11άδα Λάτσιο: Στρακόσια, Μπάστος, Ράντου, Ουάλας, Ντουρμίσι (Πάτρικ), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκας Λέιβα, Παρόλο, Λούλιτς, Λουίς Αλμπέρτο, Ιμόμπιλε

Βασικές οι απουσίες

Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει τα πρωτεία της και το γεγονός πως είναι με αρκετά μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία φέτος και τα τελευταία χρόνια.

Η Γιουβέντους, έχοντας το μεγαλύτερο βάθος πάγκου από όλους, ετοιμάζεται για τη «μάχη» της Ρώμης, με στόχο να διατηρήσει (ή και να αυξήσει) τη διαφορά της στην κορυφή. Μάλιστα, εκτός έδρας φέτος, οι «μπιανκονέρι» έχουν μόλις δυο ισοπαλίες (2-2 με Αταλάντα και Γιάνγκ Μπόις) και όλα τα υπόλοιπα νίκες!

Από μόνο του αυτό το γεγονός δείχνει πολλά για τους παίκτες του Αλέγκρι, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών. Πιο συγκεκριμένα, θα λείψουν οι Μάντζουκιτς και Μπαρτσάλι σίγουρα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Κανσέλο, Κουαντράδο, Κεντίρα και Πιάντς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι φυσικά η αιχμή του δόρατος για τους πρωταθλητές, με τον Πορτογάλο να είναι πλέον πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Πιθανή 11άδα Γιουβέντους: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Σάντρο, Εμρέ Τσαν, Μπεντακούρ, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιμπάλα

Έδρα vs Αήττητου

Μπορεί κόντρα σε θεωρητικά πιο μικρές ομάδες της κατηγορίας η Λάτσιο να τα πηγαίνει φέτος περίφημα, όμως κόντρα στους top 5 (6 μαζί με την Αταλάντα) ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη.

Έτσι, η έδρα και ο κόσμος της αναμένεται να είναι το πιο σημαντικό της όπλο ώστε να κοντράρει την γεμάτη απουσίες (αλλά και βάθος) πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

Άλλωστε, ξέρει τον δρόμο, καθώς την περσινή σεζόν τη νίκησε δυο φορές, μια στο πρωτάθλημα και μια στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Η «Κυρία», από τη δική πλευρά, έχει μια πληθώρα παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα δυνατό παιχνίδι. Εκτός φυσικά του ηγέτη Ρονάλντο, ο Αλέγκρι μπορεί ανά πάσα στιγμή να δει για παράδειγμα τον Ντιμπάλα, τον Κόστα ή ακόμα και τον… Μπονούτσι να «ντύνονται» ήρωες της ομάδας. Κάπως έτσι, η Γιουβέντους οδηγεί αήττητη το φετινό πρωτάθλημα και στοχεύει σε μια ακόμα νίκη στο «Ολύμπικο».

Δεν θα είναι εύκολο

Όπως φανερώνουν οι αποδόσεις και η κατάσταση των δυο ομάδων, φαβορί του αγώνα είναι η Γιουβέντους. Οι φιλοξενούμενοι είναι αρκετά κυνικοί στα φετινά τους παιχνίδια και συνήθως επικρατούν στο… όριο.

Κόντρα στη Λάτσιο, θα έχουν τον έλεγχο του αγώνα, όμως ακόμα και αν νικήσουν, δε θα το κάνουν εύκολα. Οι «αετοί» εντός έδρας κάνουν ευκαιρίες και θεωρούμε πως μια εξ’ αυτών θα βρει δίχτυα. Στοιχηματική μας επιλογή το να σκοράρουν αμφότερες. G/G – 1.88

Bet-on-arme.com | prognostika stoixima

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...