roumeliotis

lentiamo

Προγνωστικά στοιχήματος Σαββάτου 15/12/2018

casino loutrakiou
redwell

Μία κουρασμένη από την μεσοβδόμαδη «μάχη» με τον Άγιαξ, Μπάγερν Μονάχου, φιλοξενείται από το Ανόβερο, με σκοπό να μην χάσει άλλους βαθμούς. Ανεβασμένη η Φράιμπουργκ, γνωρίζει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να πάρει την νίκη επί της ουραγού Φορτούνα Ντίσελντορφ.


ΑΝΟΒΕΡΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ:

ΑΝΟΒΕΡΟ:

Το Ανόβερο σημείωσε νωρίς γκολ στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Μάιντζ, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος, παίρνοντας εν τέλει την εκτός έδρας ισοπαλία. Ήταν ο πρώτος του βαθμός μετά από τις ήττες κόντρα σε Γκλάντμπαχ και Χέρτα. Παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ:

Μετά από δύο σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν Μονάχου αναρριχήθηκε στην 3η θέση της κατάταξης, παραμένοντας ωστόσο στο -9 από την πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πάσχισε, αλλά τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Άγιαξ, με αποτέλεσμα να τερματίσει 1η στον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την ευνοεί το γεγονός ότι σήμερα αντιμετωπίζει μία από τις ασθενέστερες ομάδες της κατηγορίας.

Προϊστορία: Σε σύνολο 56 αναμετρήσεων, η Μπάγερν υπερέχει καθολικά με 40 νίκες, έναντι επτά του Ανόβερου. Τα υπόλοιπα επτά ματς έληξαν δίχως νικητή.

Πρόταση: Παρά την όποια κούραση υπάρχει λόγω του μεσοβδόμαδου αγώνα, η Μπάγερν οφείλει να πάρει την νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως το Ανόβερο, το οποίο το έχει κερδίσει στα 10 τελευταία τους παιχνίδια, με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά. Το διπλό χάντικαπ -1 παίζεται στον Stoiximan στο 1,62.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ:

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ:

Οι «νεοφώτιστοι» έδειξαν να βρίσκουν ρυθμό μετά τα επτά γκολ που σημείωσαν απέναντι σε Χέρτα (4-1) και Μπάγερν (3-3). Παρόλα αυτά, επέστρεψαν στις παλιές… συνήθειες τις δύο τελευταίες εβδομάδες, με συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Μάιντζ και Βέρντερ Βρέμης. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχει την δεύτερη ασθενέστερη άμυνα στην κατηγορία, με παθητικό 32 γκολ μετά από 14 αγωνιστικές.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ:

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της την φετινή σεζόν πραγματοποίησε η Φράιμπουργκ την περασμένη αγωνιστική, κερδίζοντας εμφατικά την Λειψία με 3-0. Πλέον, έχει την ευκαιρία να συνεχίσει νικηφόρα, καθώς φιλοξενείται από την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Φορτούνα Ντίσελντορφ. Λογικό να έχει τον τίτλο του φαβορί ελέω των εμφανίσεων που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα.

Προϊστορία: Μετά από 10 αναμετρήσεις, η προϊστορία μεταξύ της Φορτούνα Ντίσελντορφ και της Φράιμπουργκ είναι μοιρασμένη. Τρεις νίκες μετρούν οι γηπεδούχοι, τέσσερις η Φράιμπουργκ, ενώ άλλα τρία ματς ήρθαν ισόπαλα.

Πρόταση: Με την Φράιμπουργκ να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα στο σκοράρισμα, κάτι όμως που σαφώς ισχύει για την αμυντική λειτουργία της Φορτούνα Ντίσελντορφ, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετά γκολ στο παιχνίδι. Το Over 2,5 πληρώνει στην Betshop στο 1,93.

Μία κακή εκτός έδρας Ατλέτικο Μαδρίτης, αναζητά το θετικό αποτέλεσμα στο «σπίτι» της Βαγιαδολίδ.


ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ:

Η Βαγιαδολίδ ξεκίνησε νωχελικά την φετινή σεζόν στην Λα Λίγκα, ωστόσο όσο πέρναγε και περνάει ο καιρός, δείχνει σταθερά σημάδια βελτίωσης. Στην παρούσα φάση, βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά και την σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ την περασμένη εβδομάδα, στο «Ανοέτα». Στα αρνητικά, το γεγονός ότι δεν έχει νικηφόρο αποτέλεσμα εντός έδρας εδώ και τρία παιχνίδια.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:

Πικρία υπάρχει στις τάξεις της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την απώλεια της 1ης θέσης στον Α’ Όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν κατάφερε να κερδίσει την αδιάφορη Μπριζ και σε συνδυασμό με την νίκη της Ντόρτμουντ, οι Βεστφαλοί πήραν την πρωτιά. Πλέον στρέφει την προσοχή της στην Λα Λίγκα, έχοντας κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική την Αλαβές με 3-0. Εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, χαρακτηριστική η μόλις μία νίκη σε επτά ματς μακριά από το «Μετροπολιτάνο».

Προϊστορία: Ύστερα από 30 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει 18 νίκες, με την Βαγιαδολίδ να μετρά 10 λιγότερες (8). Άλλα τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα.

Πρόταση: Πρέπει να βελτιωθεί η Ατλέτικο ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχει σε Ισπανία και Ευρώπη. Ειδικά εκτός έδρας έχει πρόβλημα. Αν θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο, τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό πρέπει να τα παίρνει. Στο 1,73 το διπλό στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα δείτε στο cleverbet.eu  

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Προγνωστικά Στοιχήματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...