roumeliotis

leptokariopoulos

Ο...άγουρος κοιτάει στα μάτια και προχωρά

casino loutrakiou
redwell

Το... καθήκον του και με το παραπάνω έκανε ο Ολυμπιακός στη "διαβολοβδομάδα" με Μπάγερν στο Μόναχο και Ρεάλ στο ΣΕΦ και κέρδισε ηρεμία, γαλήνη και βαθμολογική ώθηση φτάνοντας το ρεκόρ του μετά από 9 αγωνιστικές στο θετικό πρόσημο με 5-4. Δυο υπερπολύτιμες νίκες τόσο για την συνέχεια των ερυθρολεύκων στη Regular Season και τον αρχικό στόχο του πλασαρίσματος στην 8άδα όσο και για την ψυχολογία.

Κρατήστε το αυτό το τελευταίο, η ψυχολογία είναι μέγα θέμα και για τον ίδιο τον Ντέιβιντ Μπλατ καθώς ξέρει πως κρίνει ματς, προκρίσεις ακόμα και τίτλους-κούπες. Η πίεση που είχε φέρει αυτό το 3-4 ρεκόρ πριν τη διαβολοβδομάδα συνδυαζόμενο με δύο back-to-back ήττες στο ΟΑΚΑ από τον "αιώνιο" ήταν τεράστια και η "ανακούφιση" όλων με τη λήξη του αγώνα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Φάληρο εξίσου.

Ο Θρύλος έπρεπε να το "πάρει" το ματς με τη "βασίλισσα" και το έκανε, έστω και αν στο τέλος πήγε να αυτοκτονήσει αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε. Με τους Γιούλ και Αγιόν τραυματίες στη Μαδρίτη, τον Ρούντι να έχει ένα μικροθεματάκι κατά τη διάρκεια του αγώνα και τους Ισπανούς να μην "καίγονται" για τη νίκη καθώς είχαν προίκα το 8/8 και ακολουθεί κλάσικο με τη Μπαρτσελόνα στην ισπανική Λίγκα, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνει ο Ολυμπιακός αυτό που δεν έκανε με τη Φενέρ στο ΣΕΦ, να φτάσει σε μια νίκη επί του Top3 της διοργάνωσης.

Και εκεί θα εστιάσω, καθώς μια ολοκαίνουρια ομάδα όπως είναι οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν ένα δύσκολο πρόγραμμα πέφτωντας με το "καλημέρα" στα βαθιά απέναντι σε τοπ ομάδες της διοργάνωσης. Για δείτε με ποιούς έπαιξε μέχρι τώρα και πού ο Ολυμπιακός και θα καταλάβετε. Δύο εκτός έδρας ματς στο ξεκίνημα της σεζόν σε Μόσχα και Βιτόρια με Χίμκι και Μπασκόνια, προορισμοί που πέρυσι είχε χάσει με 30άρες. Τα πήρε.

Ακολούθησε η εντός έδρας "σφαλιάρα" από την Αρμάνι Μιλάνο που ναι μεν προβλημάτισε αλλά ξεπεράστηκε γρήγορα. Μην υποτιμάτε φέτος τους Ιταλούς, έχουν ρόστερ τουλάχιστον για πλέι-οφ και αν βρεθούν σε ματσάρισμα εκεί με κάποιον πλην των ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Φενέρ, δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν τους δούμε F4.

Τέταρτη αγωνιστική ο Θρύλος έκανε ένα σχετικά καλό παιχνίδι και κέρδισε εύκολα τη Μακάμπι με 88-80 στο ΣΕΦ, ίσως το μόνο ματς που μπορείς να πεις "εύκολο" για τους Πειραιώτες και πως το πήραν... σβηστοί κόντρα σε έναν εμφανέστατα κατώτερο τη δεδομένη στιγμή αντίπαλο.

Πέμπτη ημέρα της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Μόσχα και έχασε στο τέλος αφού δεν κατάφερε να πάρει ένα αμυντικό ριμπάουντ σε 3 συνεχόμενες άστοχες προσπάθειες της ΤΣΣΚΑ και παράλληλα ο ρέφερι είδε αμυντικό φάουλ του Παπανικολάου ένα οφθαλμοφανέστατο επιθετικό του Γουίλμπεκιν πάνω στον Έλληνα φόργουορντ.

Ακολούθησε την 6η ημέρα της διοργάνωσης το ματς στο ΟΑΚΑ. Για ένα ημίχρονο είχαμε ερυθρόλευκο "γλέντι" με εμφανισάρα. Στο δεύτερο, κάποια σφυριγματάκια μετά τις "απειλές" του Γιαννακόπουλου στους ρέφερι και μια "καθίζηση" έφεραν την ήττα σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της διοργάνωσης.

Έβδομη αγωνιστική οι Πειραιώτες υποδέχτηκαν τη Φενέρ στο ΣΕΦ. Έβγαλαν πράγματα στο παρκέ αλλά και πάλι 2-3 φαλτσοσφυρίγματα και δύο άστοχες επιθέσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα από Γκος και το τιπ-ιν του Μιλουτίνοφ και να 'σου μια ακόμα ήττα στον πόντο αυτή τη φορά. Χωρίς να είσαι χειρότερος, κοιτώντας ξανά στα μάτια μια ομάδα F4. Ναι, εσύ ο με νέα φιλοσοφία Ολυμπιακός που έχεις πολλούς άγουρους ακόμα παίκτες στη Euroleague.

Και φτάσαμε στη δεύτερη "διαβολοβδομάδα" με ταξίδι στο Μόναχο για το 3ο ματς μέσα σε 6 μέρες και νέο παιχνίδι στο ΣΕΦ με τη Ρεάλ αυτή τη φορά, το 4ο μέσα σε 8 μέρες. Κούραση, απουσία Τουπάν σημαντικότατη και καταλαβαίνει κανείς το βαθμό δυσκολίας. Τέσσερα παιχνίδια σε 8 μέρες με Φενέρ μέσα, Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, ταξίδι στο Μόναχο και αγώνας με τη Μπάγερν και κλείσιμο του "καρέ" των αναμετρήσεων με την πρωταθλήτρια Ευρώπης εντός.

Κι όμως ο Θρύλος και άντεξε και πήρε δυο νίκες και έκανε κόντρα στους Μαδριλένους το καλύτερό του ημίχρονο φέτος στη διοργάνωση, βάζοντας στην καλύτερη άμυνα μέχρι το τζάμπολ της 9ης ημέρας 52 πόντους σε δύο δεκάλεπτα. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν ένα "παζλ" στο οποίο αχνοφαίνεται κάτι πάρα πολύ καλό. Είναι ακόμα νωρίς, δεν πανηγυρίζουν στον Πειραιά αλλά και δεν τα έβαψαν και... μαύρα όταν βρέθηκαν στο 3-4 μετά την ήττα από τη Φενέρ. Έχει πολύ δρόμο ακόμα η χρονιά αλλά πραγματικά αυτή η ομάδα που "χτίζεται" μας ιντριγκάρει γιατί μας δείχνει ότι είναι πραγματικά ΟΜΑΔΑ. Δώστε χρόνο και στον Μπλατ και στα παιδιά, στηρίξτε την προσπάθεια και είμαι πεπεισμένος πως κάτι πάρα πολύ καλό θα δούμε φέτος.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Playmaker

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...