roumeliotis

lentiamo

Άρης-Ολυμπιακός 55-80 Bullets

casino loutrakiou
redwell

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες σημειώσεις-σφαίρες προέκυψαν από την αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο ανάμεσα σε Άρη και ο Ολυμπιακό η οποία έληξε με σκορ 80-55 υπέρ των Πειραιωτών...

***Στα σχεδόν 19 λεπτά που έμεινε στο παρκέ στο ματς με τον Άρη, ο Κώστας Παπανικολάου πρόλαβε να σημειώσει ένα σημαντικό ατομικό επίτευγμα. Με τα τρία ριμπάουντ που μάζεψε έγινε ο 6ος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στη Stoiximan.gr Basket League. Ο διεθνής φόργουορντ έφτασε τα 661 ριμπάουντ και προσπέρασε κατά δύο τον Μίλαν Τόμιτς.

*** Επίσης ο «Παπ» με τις πέντε ασίστ που μοίρασε, έφτασε τις 206 και «έπιασε» στη 13η θέση της ερυθρόλευκης λίστας τον Χρήστο Χαρίση.

*** Στην 23η θέση της ίδιας λίστας βρίσκεται και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Με τα τρία που «κατέβασε» έφτασε τα 335 και ξεπέρασε τον Μπράιαντ Ντάνστον.

*** Στην 21η θέση της λίστας των παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ ανέβηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης. Είχε τρία στο ενεργητικό του και φτάνοντας τα 107 ξεπέρασε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο (106) αλλά και τον Τζόνι Ρότζερς (104).

*** Ο διεθνής φόργουρντ έπαιξε για 103η φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα και έτσι έφτασε στην 21η θέση της σχετικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος τον Ντέιβιντ Ρίβερς.

*** Ακόμη ο Αγραβάνης με την τάπα που είχε στο «Παλέ», έγινε ο 11ος παίκτης των ερυθρόλευκων που έφτασε τις 50.

*** Με την 69η εμφάνιση του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έφτασε στην 9η θέση των ξένων παικτών που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού, τον Μπράιαντ Ντάνστον.

*** Ο 9ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που έφτασε τις 300 ασίστ έγινε ο Γιώργος Πρίντεζης με τη μία που μοίρασε.

*** Τα 400 ριμπάουντ καριέρας στη Stoiximan.gr Basket League έφτασε ο Γιώργος Μπόγρης, μαζεύοντας ένα κόντρα στον Άρη.

*** Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν τη χαμηλότερη επίδοση εύστοχων βολών του Πρωταθλήματος ως τώρα, έχοντας μόλις έξι. Τον ίδιο αριθμό είχε η Κύμη απέναντι τους στη 2η αγωνιστική.

*** Πέραν του ότι υποχρεώθηκε στην πιο βαριά εντός έδρας ήττα του από τον Ολυμπιακό για την κανονική περίοδο, ο Άρης σημείωσε τη χειρότερη επιθετική επίδοση των τελευταίων 26 εντός έδρας αγώνων του κόντρα στους ερυθρόλευκους. Λιγότερους από τους σημερινούς 55 είχε στο ματς του 2000-2001 όταν έμεινε στους 54 (54-55).

*** Συνολικά η επίδοση των «κιτρίνων» είναι η 5η χειρότερη σε αυτά τα παιχνίδια. Χειρότερη όλων παραμένει εκείνη του πρώτου από αυτούς τους 28 αγώνες, της σεζόν 1992-93 όταν σημείωσε 50 πόντους (50-66).

*** Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέβηκε στη 15η θέση των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια Πρωταθλήματος από καταβολής Α’ Εθνικής (από το 1963). Έφτασε τα 260 και ξεπέρασε τον αείμνηστο Θέμη Χολέβα.

*** Στο διάστημα που αγωνίστηκε πριν τραυματιστεί, ο Γιάννης Αθηναίου πρόλαβε να σημειώσει έξι πόντους με τους οποίους ξεπέρασε τους 1.000 στην καριέρα του στη Stoiximan.gr Basket League.

*** Με τα τέσσερα ριμπάουντ που είχε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έγινε ο 32ος παίκτης στην ιστορία του Άρη που έφτασε τα 200.

*** Κλέβοντας μία φορά την μπάλα ο Σπύρος Μούρτος έγινε ο 23ος της σχετικής λίστας των «κίτρινων». Έφτασε τα 54 κλεψίματα και έφτασε τον Τζέι-Τζέι Άντερσον ενώ ξεπέρασε τον Γιώργο Χρυσανθόπουλο.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...