roumeliotis

Carwiz

Έντονα καιρικά φαινόμενα και κυκλώνας Ζορμπάς

casino loutrakiou
redwell

Επικαιροποίηση εκτάκτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Ε.Μ.Υ η οποία ενημερώνει για την κακοκαιρία που συνεχίζεται σε ολόκληρη τη χώρα, με τον κυκλώνα "Ζορμπά" να παίρνει τη σκυτάλη από τον "Ξενοφών".

Αναλυτικά:

"Το βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται ανοιχτά του Ιονίου το επόμενο διήμερο θα κινηθεί βορειοανατολικά και θα επηρεάσει τις περιοχές που περιγράφονται αναλυτικά στο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Τα έντονα φαινόμενα σε γενικές γραμμές θα επηρεάσουν τα κεντρικά και νότια τμήματα της Ελλάδος και από το πρωί του Σαββάτου θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Νότιο Ιόνιο, τη Νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη. Μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη Πελοπόννησο, την Στερεά (συμπεριλαμβάνεται και η Αττική) την Εύβοια, τις Κυκλάδες και πιθανώς και τις Βόρειες Σποράδες.

Ιδιαίτερα έντονα θα είναι τα φαινόμενα στην Ανατολική Πελοπόννησο τις Κυκλάδες και πιθανώς στην Αττική.

Οι εντάσεις των ανέμων μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής δεν προβλέπεται να ξεπεράσουν τα 7 με 8 μπ στο Ιόνιο και τα 6 με 7 μπ στο Αιγαίο, ενώ το Σάββατο άνεμοι εντάσεως 8 και τοπικά 9 με 10 μποφόρ θα επικρατήσουν πρόσκαιρα στο Νότιο Ιόνιο και βαθμιαία στα υπόλοιπα Νότια Πελάγη.

Αντίστοιχα ιδιαίτερα μεγάλα ύψη κύματος αναμένονται νότια της Πελοποννήσου τα οποία σύμφωνα με το κυματικό μοντέλο της ΕΜΥ φθάνουν ακόμη και τα 9 μέτρα.

Την Κυριακή στα ανατολικά πελάγη οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι και στο Αιγαίο θα πνέουν θυελλώδεις 8 και τοπικά σε επίπεδο θύελλας 9 με 10 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από αργά το βράδυ. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις προβλεπόμενες εντάσεις του ανέμου ανά 3ωρο μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Από την ιστοσελίδα της ΕΜΥ μπορείτε να δείτε τα προγνωστικά δεδομένα με ακόμη μεγαλύτερη λεπτομέρεια ανά 3ωρο, όπως αυτά παράγονται από τα προγνωστικά μοντέλα που χρησιμοποιούνται επιχειρησιακά. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ΕΜΥ λαμβάνει υπόψη της όλα τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία και μετά από σχετική αξιολόγησή τους, εκδίδει τα ειδικά δελτία πρόγνωσης και προειδοποιήσεων.

Θεόδωρος Ν . Κολυδάς

Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Επικαιρότητα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...