roumeliotis

leptokariopoulos

Τιτάνας... Τίτον για Θρύλο (video)

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός πορεύεται για την ώρα με το δίδυμο Ανδρέα Γιαννιώτη και Λευτέρη Χουτεσιώτη κάτω από τα γκολπόστ, δύο Ελληνόπουλα που έχουν ταλέντο αλλά προφανώς και ερωτηματικό κατά πόσο αυτό είναι αρκετό για να βγάλουν τη σεζόν ως οι δύο "φύλακες-άγγελοι" της ερυθρόλευκης εστίας.

Μπορεί να τα καταφέρουν και να κάνουν μια χρονιά αλά... γκράντε, μπορεί όμως και να μην έρθουν τα πράγματα όπως όλοι μας ευχόμαστε και ο Θρύλος να βρεθεί προ εκπλήξεως όπως έγινε πέρυσι με τον Στέφανο Καπίνο που δεν ανταποκρίθηκε στις υψηλότατες προσδοκίες...

Για αυτό ακριβώς το λόγο ο Ολυμπιακός κατά τα φαινόμενα θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός πιο έτοιμου και έμπειρου πορτιέρε, με τις προτάσεις να φτάνουν... βροχή εδώ και εβδομάδες. Μια από τις τελευταίες "αφίξεις" αναφέρει το όνομα του Πολωνού γκολκίπερ της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Πρζέμισλαβ Τίτον.

Ο διεθνής (σ.σ. 14 φορές) τερματοφύλακας της ομάδας της Γαλικίας, μετά από δυο σεζόν με τα χρώματα της "Ντέπορ" βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου καθώς δεν υπολογίζεται και ψάχνεται για να αποχωρήσει πρόωρα, μιας και το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνη του 2019. Το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον θηριώδη πορτιέρε (σ.σ. 1.95μ.) τον πρότεινε προ ημερών και στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να μην έχουν απορρίψει την περίπτωσή του.

Εξετάζεται μεταξύ άλλων και σύντομα θα μάθουμε αν ο Πέδρο Μαρτίνς "προκρίνει" κάποιον (σ.σ. υπάρχει πάντα και ο Ιβάν Κουέγιαρ της Λεγκανές στη λίστα αν και ο έμπειρος Ισπανός έπαιξε προ ημερών στο ματς των Μαδριλένων ως βασικός...) για να έρθει να κλείσει την "τριάδα" κάτω από τα γκολπόστ του Θρύλου.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας (σ.σ. γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1987 στο Ζάμοσκ) ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Χετμάν Ζαμόσκ το 2004 και ακολούθησε η Γκόρνικ Λέτσζνα το 2005. Το 2007 υπέγραψε στη Ρόντα στην Ολλανδία με την οποία είχε 53 συμμετοχές μέχρι το 2011 που πήγε δανεικός στην Αϊντχόφεν.

Στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της PSV έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και την ανάγκασε να πληρώσει τα 2.500.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Ρόντα. Έμεινε άλλα δυο χρόνια στην Αϊντχόφεν και το 2014 πήγε δανεικός στην Έλτσε. Με την ισπανική ομάδα είχε 35 συμμετοχές και αρκετά καλή παρουσία, γεγονός που υποχρέωσε τη Στουτγάρδη να τον αγοράσει το 2015.

Με 33 συμμετοχές έκλεισε την χρονιά 2015-2016 στη Μπουντεσλίγκα ο Πολωνός πορτιέρε και η Ντέπορ τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2016 για 500.000 ευρώ ως μια καλή ρεζέρβα. Την διετία 2016-2018 είχε 16 συμμετοχές όλες κι όλες με την ομάδα της Γαλικίας και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η χρηματιστηριακή αξία του "Τιτάνα" όπως τον αποκαλούν οι συμπατριώτες του για προφανή λόγο, είναι στις 600.000 ευρώ αυτή τη στιγμή ενώ το πικ ήταν βάσει του "Transfermarkt" τα 5.000.000 ευρώ τον Ιούλιο του 2012. Έμπειρος πορτιέρε με εμπειρίες από ισπανικό, γερμανικό, ολλανδικό και πολωνικό πρωτάθλημα ενώ έχει παίξει και στο Εuropa League.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο και κρατήστε ότι έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και δεν έχει απορριφθεί η περίπτωσή του...

all about house
beercatalog

Physioactive

VIDEO

Προβολή Αρχείου RG AGENT

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...