roumeliotis

leptokariopoulos

ΑΕΚ 1.98, αγγλικό combo και ιταλικά γκολ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (29/01/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη Super League 1, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A, η Νάπολι φιλοξενεί τη Ρόμα. Στο Κύπελλο Αγγλίας, η Μπράιτον αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ. Στη LaLiga, η Βαγιαδολίδ κοντράρεται με τη Βαλένθια. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Βαγιαδολίδ – Βαλένθια (15:00)

Η Βαγιαδολίδ βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, προερχόμενη από πέντε σερί ήττες στην ισπανική Λα Λίγκα. Αποτελέσματα που την βρίσκουν σε θέση υποβιβασμού και θα δώσει μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Η Βαλένθια διαλύθηκε εντός έδρας με σκορ 3-1 από την Μπιλμπάο, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2, μένοντας για τρίτη διαδοχική αγωνιστική χωρίς τρίποντο.

Προγνωστικό: Η Βαλένθια έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην ντεφορμέ και ασταθή Βαγιαδολίδ. Μειώνουμε το ρίσκο με το combo bet X2+Over 1.5 Goals με 1.90 απόδοση.

Μπράιτον – Λίβερπουλ (15:30)

Η Μπράιτον προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Λέστερ. Αήττητη για τέσσερις (3 νίκες, 1 ισοπαλία) σερί αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σε αυτό το διάστημα το Over 2.5 Goals εμφανίστηκε σε ισάριθμες (4) περιπτώσεις. Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη με το εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Τσέλσι. Νίκησε μόλις μία φορά στα πέντε (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Αμφότερες στοχεύουν σε διάκριση στο Κύπελλο Αγγλίας και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Πάμε με το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.80.

ΑΕΚ – Άρης (19:30)

Η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 απέναντι στον Ιωνικό. Τρίτη διαδοχική επιτυχία στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, πλέον απέχει μόλις στο -1 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ο Άρης ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα έκανε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε πανεύκολα εντός έδρας με σκορ 3-0 τον Βόλο. Διατηρείται σταθερά στην εξάδα, που είναι και ο βασικός στόχος στη φετινή σεζόν.

Προγνωστικό: Η ΑΕΚ είναι πανίσχυρη εντός έδρας και δύσκολα θα καταφέρει να την σταματήσει ο Άρης. Επιλογή το combo bet 1+Under 3.5 Goals με 1.98 απόδοση.

Νάπολι – Ρόμα (21:45)

Η Νάπολι συνέχισε την ανοδική πορεία με το εκτός έδρας τρίποντο (2-0) επί της Σαλερνιτάνα. Μετράει τρεις σερί επιτυχίες στη Σέριε Α Ιταλίας, παραμένει σταθερά στην κορυφή και μόνο με θαύμα θα χάσει τον φετινό τίτλο. Η Ρόμα επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 της Σπέτσια. Αήττητη για έξι κολλητές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Βρίσκεται σε απόσταση βολής από την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Νάπολι σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, τη στιγμή που η Ρόμα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και κρίνεται ικανή να απειλήσει. Ποντάρισμα στο Goal/Goal σε τιμή 1.83.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...