roumeliotis

leptokariopoulos

Με 1.85 Ρόμα και γκολ σε τρία...μέτωπα

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (22/01/23) περιέχει τέσσερις επιλογές από τη στοιχηματική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στη Super League 1, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Στην Premier League, η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην Eredivisie διεξάγεται το ντέρμπι Φέγενορντ-Άγιαξ. Στη Serie A, η Ρόμα δοκιμάζεται στην έδρα της Σπέτσια. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Φέγενορντ – Άγιαξ (15:30)

Η Φέγενορντ επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Χρόνινγκεν. Αήττητη για εννέα (6 νίκες, 3 ισοπαλίες) σερί αγωνιστικές στην Έρεντιβιζι Ολλανδίας, βρίσκεται στην κορυφή με 37 πόντους. Ο Άγιαξ απέχει στο -5 από τον σημερινό της αντίπαλο και επιδιώξει να μειώσει τη διαφορά στη μονομαχία του Ρότερνταμ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Προγνωστικό: Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ντέρμπι και θα δοθεί τεράστια μάχη για το θετικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε να μιλήσουν οι επιθέσεις των δύο ομάδων, επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.60 απόδοση.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Η Άρσεναλ αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, με το εκτός έδρας 2-0 κόντρα στην Τότεναμ. Διατηρείται σταθερά στην κορυφή της αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ και στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -8 από τον σημερινό της αντίπαλο.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, σε παιχνίδι που δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Πάμε με το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.98.

Σπέτσια – Ρόμα (19:00)

Η Σπέτσια έφυγε νικήτρια με σκορ 1-0 από την έδρα της Τορίνο, με το πέναλτι στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης. Επέκτεινε το αήττητο σερί σε πέντε αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Ρόμα επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 επί της Φιορεντίνα, συνεχίζοντας να δίνει μεγάλη μάχη για την είσοδο στην τετράδα. Χωρίς ήττα στις πέντε (2 νίκες, 3 ισοπαλίες) πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν σε δύο περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Η Ρόμα έχει βελτιωθεί σημαντικά σε όλα τα επίπεδα, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Σπέτσια. Προβάδισμα στο διπλό (2) με απόδοση 1.85.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30)

O Παναθηναϊκός προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αποτέλεσμα που τον διατηρεί σταθερά στην κορυφή της ελληνικής Σούπερ Λιγκ 1, έχει διαφορά +4 από την ΑΕΚ στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. O ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα νίκησε εντός έδρας 2-0 τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 κόντρα στον ΟΦΗ και έχασε ακόμα περισσότερο την επαφή με την 1η θέση.

Προγνωστικό: Μεγάλο παιχνίδι στην Αθήνα, οι δύο ομάδες θα παίξουν προσεκτικά και δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό. Ποντάρισμα στα 2-3 Goals με 2.00 απόδοση.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...