roumeliotis

leptokariopoulos

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.27

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (20/01/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Στη Super League 1, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη LaLiga, η Μαγιόρκα φιλοξενεί τη Θέλτα. Στο Κύπελλο Γαλλίας, η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει τη Ρεν. Τέλος στο πρωτάθλημα Βελγίου, η πρωτοπόρος Γκενκ δοκιμάζεται στην έδρα της Έουπεν. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (20:30)

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από ήττα με σκορ 4-1 στην έδρα της φορμαρισμένης ΑΕΚ. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε (4 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε (1-0) στις λεπτομέρειες εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό, δεχόμενος το καθοριστικό γκολ με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των τεσσάρων (2 νίκες, 1 ισοπαλίες) υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο ζευγάρι και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί οριακά. Μικρό προβάδισμα στον Παναιτωλικό και καταλήγουμε στον άσο (1) με 2.27 απόδοση.

Έουπεν – Γκενκ (21:45)

Η Έουπεν απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Λέουβεν. Συμπλήρωσε τρεις αναμετρήσεις χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα Βελγίου, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η Γκενκ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-2 της Βέστερλο. Τρίτη διαδοχική επιτυχία στην κατηγορία, διατηρείται σταθερά στην κορυφή και στο +9 από τους διώκτες της.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε από την Γκενκ να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Επιλογή το combo bet 2+Over 1.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Μαγιόρκα – Θέλτα (22:00)

Η Μαγιόρκα ηττήθηκε οριακά με σκορ 1-0 στην έδρα της Οσασούνα. Εντός έδρας είναι αποτελεσματική το τελευταίο διάστημα, μετράει δύο σερί νίκες (1-0) και χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Η Θέλτα αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με σκορ 1-1 απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τέσσερις αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: 1 νίκη και 3 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Η Μαγιόρκα εντός έδρας εμπνέει εμπιστοσύνη, σε ματς που δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στο combo 1X+Under 3.5 Goals απόδοση 1.65.

Μαρσέιγ – Ρεν (22:10)

Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από δύο γκολ σε έξι (6) περιπτώσεις! Η Ρεν έκανε την έκπληξη και επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αποτέλεσμα που θα της δώσει περισσότερη ψυχολογική ώθηση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί στη Λιγκ 1 Γαλλίας.

Προγνωστικό: Αμφότερες στοχεύουν σε διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου. Οι δύο ομάδες σκοράρουν με συνέπεια, επιλογή το Goal/Goal στο 1.75 απόδοση.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...