roumeliotis

Carwiz

Με 2.02 ΠΑΟΚ, G/G και Γιουνάιτεντ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (18/01/23) περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια από την αγωνιστική δράση. Στο ελληνικό Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Στην Premier League, η φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας, η Μίλαν αντιμετωπίζει την Ίντερ στη Σαουδική Αραβία. Στο Κύπελλο Ισπανίας, η Μπέτις υποδέχεται την Οσασούνα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30)

Ο ΠΑΟΚ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 απέναντι στον ΟΦΗ, αποτέλεσμα που κρίνεται απογοητευτικό. Δόθηκε τέλος στο μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, χάνοντας περισσότερο έδαφος από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, τελικά κατάφερε να αποδράσει 1-0 με πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Διατηρείται σταθερά στην κορυφή και στο +4 από την ΑΕΚ.

Προγνωστικό: Με σύμμαχο την έδρα, περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ να πάρει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη. Προβάδισμα στον άσο (1) με 2.02 απόδοση.

Μίλαν – Ίντερ (21:00)

Η Μίλαν προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Λέτσε. Δεύτερο σερί «Χ» στη Σέριε Α Ιταλίας, πλέον απέχει στο -9 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Νάπολι, στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η Ίντερ νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Βερόνα, με γκολ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης. Αποτέλεσμα που την βρίσκει μέσα στην τετράδα, έχοντας διαφορά +4 από τους διώκτες της.

Προγνωστικό: Ισορροπημένος ο τελικός του ιταλικού Σούπερ Καπ, σε παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal σε τιμή 1.65.

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Η Κρίσταλ Πάλας μετράει τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Εμφανέστατο το πρόβλημα στο σκοράρισμα, σε αυτό το διάστημα απέτυχε να βρει δίχτυα σε τέσσερις (4) περιπτώσεις! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια με σκορ 2-1 στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία, έφθασε τις πέντε σερί επιτυχίες και απέχει στο -9 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο στην έδρα της ντεφορμέ Κρίσταλ Πάλας. Ποντάρισμα στο διπλό (2) με 1.80 απόδοση.

Μπέτις – Οσασούνα (22:00)

Η Μπέτις ηττήθηκε στα πέναλτι από την Μπαρσελόνα στην ημιτελική φάση του ισπανικού Σούπερ Καπ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το μίνι θετικό σερί των τριών (2 νίκες, 1 ισοπαλία) υποχρεώσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Η Οσασούνα νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 τη Μαγιόρκα, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στο 47ο λεπτό του αγώνα. Επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) αγωνιστικές στην ισπανική Λα Λίγκα.

Προγνωστικό: Η Μπέτις πραγματοποιεί θετικότατη σεζόν και στοχεύει σε διάκριση στο Κύπελλο. Η Οσασούνα δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα και κρίνεται ικανή να απειλήσει. Επιλογή το Goal/Goal με 1.91 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...