roumeliotis

Carwiz

Ολλανδία, Over και Ουαλία στο 2.20

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (25/11) περιέχει τέσσερις επιλογές από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, η Ουαλία αντιμετωπίζει το Ιράν. Στη συνέχεια το Κατάρ παίζει με τη Σενεγάλη, η Ολλανδία με το Εκουαδόρ, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ζευγάρι Αγγλία-ΗΠΑ.

Ουαλία – Ιράν (12:00)

Η Ουαλία προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 απέναντι στις ΗΠΑ. Βρέθηκε να χάνει στο 36ο λεπτό του αγώνα, ισοφάρισε με πέναλτι του Μπέιλ στο 82′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Το Ιράν πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και διαλύθηκε με σκορ 6-2 από την Αγγλία. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, μπροστά της έχει δύο παιχνίδια για να διεκδικήσει την πρόκριση.

Προγνωστικό: Πιο έμπειρη η Ουαλία από ανάλογες καταστάσεις και έχει τον πρώτο λόγο. Προβάδισμα στον άσο (1) με 2.20 απόδοση.

Κατάρ – Σενεγάλη (15:00)

Το Κατάρ ήταν απογοητευτικό στην πρώτη του συμμετοχή σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ηττήθηκε 2-0 από το Εκουαδόρ με το τελικό να κρίνεται άκρως κολακευτικό. Η Σενεγάλη ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Ολλανδία, σε αναμέτρηση που δέχθηκε τα γκολ μετά το 83ο λεπτό.

Προγνωστικό: Η Σενεγάλη υπερτερεί σε ποιότητα και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο. Επιλογή το διπλό (2) με 1.70 απόδοση.

Ολλανδία – Εκουαδόρ (18:00)

Η Ολλανδία ξεκίνησε με το δεξί στην πρεμιέρα, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Σενεγάλης. Δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, χρειάζεται ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο για να βρει λύσεις. Το Εκουαδόρ έκανε εξαιρετική εκκίνηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την άνετη νίκη 2-0 απέναντι στο Κατάρ. Είχε τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης.

Προγνωστικό: Η Ολλανδία είναι ανώτερη ποιοτικά και περιμένουμε να κάνει το 2/2 στον όμιλο. Ποντάρισμα στον άσο (1) με απόδοση 1.80.

Αγγλία – ΗΠΑ (21:00)

Η Αγγλία ήταν απολαυστική στην πρεμιέρα, διαλύοντας με το εντυπωσιακό 6-2 το Ιράν. Με το καλημέρα έδειξε άγριες διαθέσεις, ήταν μακράν μία από τις πιο πειστικές εμφανίσεις σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι ΗΠΑ προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Ουαλία. Έφθασαν μία ανάσα από τη νίκη, δεχόμενες την ισοφάρισε με πέναλτι στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Προγνωστικό: Η Αγγλία έδειξε θετικότατα στοιχεία στην πρεμιέρα και ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Οι ΗΠΑ χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...