roumeliotis

Carwiz

Ουρουγουάη 1.75, combo και δύο G/G

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (24/11) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Η Ελβετία κοντράρεται με το Καμερούν, η Ουρουγουάη αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα, η Πορτογαλία παίζει με την Γκάνα, ενώ η Βραζιλία αγωνίζεται απέναντι στη Σερβία. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ελβετία – Καμερούν (15:00)

Η Ελβετία δίνει το παρών για ακόμα μία φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα θα παίξει για 5η σερί φορά, με στόχο να κάνει το βήμα παραπάνω και να συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά. Το Καμερούν επιστρέψει σε τελική φάση μετά το 2014 και τα γήπεδα της Βραζιλίας. Διατηρεί κάκιστο ρεκόρ, καθώς προέρχεται από επτά διαδοχικές ήττες.

Προγνωστικό: Η Ελβετία έχει την εμπειρία, τη στιγμή που το Καμερούν διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορεί να απειλήσει. Επιλογή το καλοπληρωμένο Goal/Goal με 2.05 απόδοση.

Ουρουγουάη – Νότια Κορέα (15:00)

Η Ουρουγουάη βρίσκεται σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για τέταρτη σερί φορά. Πρωταρχικός στόχο να τερματίσει σε θέση πρόκρισης από τον όμιλο, στη συνέχεια να φθάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Η Νότια Κορέα δίνει το παρών σε ακόμα μία τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βρίσκεται σε όμιλο με Πορτογαλία, Ουρουγουάη, Γκάνα και έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο στη μάχη της πρόκρισης.

Προγνωστικό: Ανώτερη ποιοτικά η Ουρουγουάη και διαθέτει περισσότερες λύσεις από τη Νότια Κορέα. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.75 απόδοση.

Πορτογαλία – Γκάνα (18:00)

Η Πορτογαλία βρίσκεται σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, με στόχο να φθάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει την κορυφή. Στα γήπεδα του Κατάρ έχει να δείξει ένα άκρως ποιοτικό και γεμάτο από ταλέντο ρόστερ. Η Γκάνα επιστρέψει σε τελική φάση μετά την απουσία του 2018 από τα γήπεδα της Ρωσίας. Βρίσκεται σε όμιλο με Πορτογαλία, Ουρουγουάη, Νότια Κορέα και έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο αναφορικά με την πρόκριση.

Προγνωστικό: Η Πορτογαλία έχει τον πρώτο λόγο και περιμένουμε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Ποντάρισμα στο combo 1+Over 1.5 Goals σε τιμή 1.72.

Βραζιλία – Σερβία (21:00)

Η Βραζιλία ξεκινάει την τελική φάση με στόχο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και λύσεις σε όλες τις γραμμές, με βάση τις αποδόσεις από τις στοιχηματικές έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να το καταφέρει. Η Σερβία πραγματοποίησε θετικότατες εμφανίσεις στα προκριματικά και δίκαια βρίσκεται στα γήπεδα του Κατάρ. Ο όμιλος με Βραζιλία, Ελβετία, Καμερούν είναι στα μέτρα της και έχει αρκετές ελπίδες να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Προγνωστικό: Η Βραζιλία διαθέτει επίθεση «φωτιά», η Σερβία ξεχειλίζει από ταλέντο και σκοράρει με συνέπεια. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 2,25 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...