roumeliotis

Carwiz

Σκανδιναβικές επιλογές από 1.88 ως 2.40

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (26/06) περιέχει τέσσερις επιλογές από τα πρωταθλήματα στη Σκανδιναβία. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Χάμαρμπι αντιμετωπίζει τη Χάκεν, ενώ η Μιάλμπι υποδέχεται τη Νόρκεπινγκ. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η Λίλεστρομ δοκιμάζεται στην έδρα της Στρόμσγκοντσετ, η Μπόντο Γκλιμτ φιλοξενεί την Άαλεσουντ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Χάμαρμπι – Χάκεν (16:00)

Η Χάμαρμπι προέρχεται από μόλις μία νίκη στις πέντε (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές στην Άλσβενσκαν Σουηδίας. Μετά από 10 αναμετρήσεις έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς, απέχει στο -3 από την κορυφή και τον σημερινό της αντίπαλο. Η Χάκεν μετράει πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ παραμένει αήττητη στις επτά πρόσφατες αγωνιστικές. Βρίσκεται στην 1η θέση με 23 βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Προγνωστικό: Το παιχνίδι της αγωνιστικής στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δίνουμε οριακό προβάδισμα στη Χάμαρμπι, επιλογή ο άσος (1) με 1.88 απόδοση.

Μιάλμπι – Νόρκεπινγκ (16:00)

Η Μιάλμπι πήγε στη διακοπή με τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, έχοντας απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε ισάριθμες (4) περιπτώσεις. Η Νόρκεπινγκ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Έλφσμποργκ. Μετράει μόλις μία ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, απολογισμός: 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Η Νόρκεπινγκ διαθέτει πιο ποιοτικό σύνολο, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 2.10 απόδοση.

Στρόμσγκοντσετ – Λίλεστρομ (19:00)

Η Στρόμσγκοντσετ πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση, με την ήττα 5-1 στην έδρα της Σπάρτα Σάρπσμποργκ. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο θετικό σερί των έξι (4 νίκες, 2 ισοπαλίες) στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας. Η Λίλεστρομ επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 απέναντι στη Ρόζενμποργκ. Αήττητη μετά από 11 (8 νίκες, 3 ισοπαλίες) στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένει σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: Η Λίλεστρομ εμπνέει εμπιστοσύνη και παίζει με την ψυχολογία στα ύψη. Έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της Στρόμσγκοντσετ, αξίζει να ρισκάρουμε στο διπλό (2) με απόδοση 2.40.

Μπόντο Γκλιμτ – Άαλεσουντ (19:00)

Η Μπόντο Γκλιμτ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στην Κρίστιανσουντ. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο αναμετρήσεις στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, ενώ κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά μετά από εννέα υποχρεώσεις στην κατηγορία. Η Άαλεσουντ έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Βαλερένγκα. Συνεχίζει να προβληματίζει ανασταλτικά, δέχθηκε τουλάχιστον από ένα γκολ στις πέντε πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε από την Μπόντο Γκλιμτ να πάρει μία εύκολη νίκη. Επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goals με απόδοση 2.00.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...