roumeliotis

Carwiz

Γερμανία στο 1.72, Over και δύο combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (14/06) περιέχει τέσσερις επιλογές από την 4η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Στο πιο σημαντικό παιχνίδια της βραδιάς, η Γερμανία υποδέχεται την Ιταλία. Η Ολλανδία φιλοξενεί την Ουαλία, η Τουρκία παίζει με τη Λιθουανία και το Λουξεμβούργο αντιμετωπίζει τα Νησιά Φερόε. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Γερμανία – Ιταλία (21:45)

Η Γερμανία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Ουγγαρία. Μετά από τρεις αγωνιστικές στον όμιλο του Nations League, έχει φέρει ισάριθμα «Χ» και όλα τα ματς ολοκληρώθηκαν με το ίδιο σκορ. Η Ιταλία απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Αγγλία. Μετά από τρία παιχνίδια στη διοργάνωση έχει μαζέψει πέντε βαθμούς και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Προγνωστικό: Η Γερμανία έχει προβάδισμα και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Επιλογή ο άσος (1) με 1.72 απόδοση στην Bet365.

Ολλανδία – Ουαλία (21:45)

Η Ολλανδία απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στην Πολωνία. Μετά από τρεις αναμετρήσεις έχει μαζέψει επτά βαθμούς, ενώ σε ισάριθμες φορές εμφανίστηκε το Over 2.5 Goals. Η Ουαλία πήρε τον βαθμό με το εντός έδρας 1-1 απέναντι στο Βέλγιο. Μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις και κατάφερε να σκοράρει σε όλα τα ματς στον όμιλο του Nations League.

Προγνωστικό: Η Ολλανδία παίζει με φουλ επιθετική φιλοσοφία και σκοράρει με ευκολία. Η Ουαλία κρίνεται ικανή να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Πάμε με το Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.70.

Τουρκία – Λιθουανία (21:45)

Η Τουρκία προέρχεται από τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στον όμιλο του Nations League. Σε αυτό το διάστημα σκόραρε τουλάχιστον από δύο τέρματα, ενώ κράτησε το μηδέν και στις τρεις περιπτώσεις. Η Λιθουανία συνέχισε την καθοδική πορεία, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τα Νησιά Φερόε. Μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμες υποχρεώσεις στη διοργάνωση, απέτυχε να σκοράρει σε δύο αναμετρήσεις.

Προγνωστικό: Η Τουρκία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα και αναμένουμε να πάρει το ζητούμενο με επαγγελματικό τρόπο. Ποντάρισμα στο combo 1+Under 3.5 Goals με 2.20 απόδοση.

Λουξεμβούργο – Νησιά Φερόε (21:45)

Το Λουξεμβούργο ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από την Τουρκία. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των δύο νικών στον όμιλο του Nations League. Τα Νησιά Φερόε επικράτησαν εντός έδρας 2-1 απέναντι στη Λιθουανία. Δόθηκε τέλος στο αρνητικό σερί των δύο ηττών, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν και στις τρεις υποχρεώσεις μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Προγνωστικό: Το Λουξεμβούργο έχει τον πρώτο λόγο και δύσκολα θα χάσει βαθμούς. Επιλογή το combo 1+Over 1.5 Goal με 1.85 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...