roumeliotis

Carwiz

Under, Σερβία στο 1.95 και ισοπαλία

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (12/06) περιέχει τέσσερις επιλογές από την 3η αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η μάχη της Ελλάδας που υποδέχεται το Κόσοβο. Η Νορβηγία αντιμετωπίζει τη Σουηδία, η Γεωργία παίζει με τη Βουλγαρία και η Σλοβενία φιλοξενεί τη Σερβία. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Νορβηγία – Σουηδία (19:00)

Η Νορβηγία προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Σλοβενία. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των δύο αναμετρήσεων στον όμιλο του Nations League. Αήττητη για πέντε σερί αναμετρήσεις, με απολογισμό: 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Σουηδία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια. Προέρχεται από δύο σερί ήττες και δείχνει να χάνει την επαφή με την κορυφή.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (Χ) με 3.30 απόδοση.

Γεωργία – Βουλγαρία (19:00)

Η Γεωργία συνέχισε την ανοδική πορεία, επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία. Ήταν το τρίτο τρίποντο σε ισάριθμες αγωνιστικές στον όμιλο του Nations League. Αήττητη για οκτώ διαδοχικές αναμετρήσεις, με απολογισμό: 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Βουλγαρία έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με αντίπαλο το Γιβραλτάρ, επιβεβαιώνοντας πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αγνοεί τη χαρά της νίκης στις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις, απολογισμός: 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Προγνωστικό: Η Γεωργία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και περιμένουμε να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Επιλογή ο άσος (1) με απόδοση 1.70.

Ελλάδα – Κόσοβο (21:45)

Η Ελλάδα επικράτησε πανεύκολα εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στην Κύπρο. Μετά από τρεις αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες στον όμιλο του Nations League, ενώ ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ. Το Κόσοβο νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-2 τη Βόρεια Ιρλανδία και διατηρήθηκε ζωντανή στη μάχη της πρώτης θέσης. Με Under 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι τρεις από τις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις.

Προγνωστικό: Η Ελλάδα δέχεται γκολ μόνο με αίτηση, τη στιγμή που το Κόσοβο σπάνια ρισκάρει σε μεγάλο βαθμό. Επικρατέστερο σενάριο το Under 2.5 Goals με 1.65 απόδοση.

Σλοβενία – Σερβία (21:45)

Η Σλοβενία απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη φορμαρισμένη Νορβηγία. Πήρε τον πρώτο βαθμό στον όμιλο του Nations League, διέκοψε το σερί των δύο ηττών. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για πέντε (3 ισοπαλίες, 2 ήττες) διαδοχικές αναμετρήσεις. Η Σερβία επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Σουηδίας, σημειώνοντας το δεύτερο τρίποντο στο γκρουπ της διοργάνωσης. Στα θετικά το μηδέν παθητικό μετά από τρεις υποχρεώσεις.

Προγνωστικό: Σε καλύτερη κατάσταση η Σερβία και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.95 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...