roumeliotis

leptokariopoulos

Με 1.80 στον Βόλο, Ισπανία και Over

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/06) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την 3η αγωνιστική του Nations League. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ελλάδας, που υποδέχεται στον Βόλο την Κύπρο. Η Ισπανία δοκιμάζεται στην έδρα της Ελβετίας, η Πορτογαλία φιλοξενεί την Τσεχία και το Κόσοβο αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ελλάδα – Κύπρος (21:45)

Η Ελλάδα έχει κάνει θετικό ξεκίνημα στον όμιλο του Nations League. Μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις, απέναντι σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο με το σκορ (1-0). Η Κύπρος κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία. Μετά από δύο αγωνιστικές απέτυχε να σκοράρει σε ισάριθμες περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Η Ελλάδα έχει τον πρώτο λόγο και λογικά θα πάρει το τρίποντο. Πιθανότατα θα το πράξει χωρίς να ξεφύγει το σκορ, καθώς ο Κύπρος σκοράρει με το σταγονόμετρο. Πάμε με το Under 2.5 Goals σε απόδοση 1.80.

Ελβετία – Ισπανία (21:45)

Η Ελβετία έκανε κάκιστη εμφάνιση και διασύρθηκε με σκορ 4-0 στην έδρα της Πορτογαλίας. Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές στον όμιλο του Nations League, αμυντικά δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη. Η Ισπανία απέφυγε την ήττα στην έδρα της Τσεχίας, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 90ο λεπτό του αγώνα. Στο σημερινό (09/06) θα επιδιώξει να κάνει σεφτέ στη διοργάνωση.

Προγνωστικό: Δεν βλέπεται αγωνιστικά η Ελβετία, το παιχνίδι για την Ισπανία έρχεται σε καλό τάιμινγκ. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.90 απόδοση.

Πορτογαλία – Τσεχία (21:45)

Η Πορτογαλία πραγματοποίησε πειστική εμφάνιση και διέλυσε εντός έδρας με σκορ 4-0 την Ελβετία. Αήττητη για τέσσερις σερί αναμετρήσεις, με απολογισμό: 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Τσεχία έφθασε μία ανάσα από τη δεύτερη νίκη στο Nations League. Ισοφαρίστηκε σε 2-2 από την Ισπανία στο 90ο λεπτό. Το Goal/Goal εμφανίστηκε στις τρεις πρόσφατες υποχρεώσεις.

Προγνωστικό: Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και σκοράρουν με συνέπεια. Δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1.78 απόδοση.

Κόσοβο – Βόρεια Ιρλανδία (21:45)

Το Κόσοβο ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από την Ελλάδα στην 2η αγωνιστική του Nations League. Στο σημερινό παιχνίδι θα επιδιώξει να αντιδράσει και να πάρει το δεύτερο τρίποντο στον όμιλο. Η Βόρεια Ιρλανδία πραγματοποίησε νωθρή εμφάνιση και έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 στην έδρα της Κύπρου. Εμφανέστατο το πρόβλημα στο σκοράρισμα, απέτυχε να βρει δίχτυα και στα δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής στο Nations League.

Προγνωστικό: Το Κόσοβο έχει δείξει περισσότερα θετικά στοιχεία μέχρι στιγμής από τη Βόρεια Ιρλανδία. Ο άσος (1) κρίνεται πιθανός και το 2.12.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...