roumeliotis

Carwiz

Λίβερπουλ και γκολ από 1.82 μέχρι 2.10

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (14/05) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League 1, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ. Στον τελικό του αγγλικού Κυπέλλου, η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ. Στη Serie A, η Βερόνα φιλοξενεί την Τορίνο. Φινάλε στη φετινή Bundesliga με τη Λεβερκούζεν να παίζει απέναντι στη Φράιμπουργκ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ (16:30)

Η Λεβερκούζεν νίκησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 4-2 τη Χόφενχαϊμ. Αποτέλεσμα που της έδωσε και μαθηματικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φράιμπουργκ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και διαλύθηκε εντός έδρας με σκορ 4-1 από την Φράιμπουργκ. Πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, αναφορικά με την 4η θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο φινάλε της φετινής Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, χρειάζεται μόνο νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Λειψίας στην έδρα της υποβιβασμένης Μπίλεφελντ.

Προγνωστικό: Η Φράιμπουργκ αναμένεται να επιτεθεί από τα πρώτα λεπτά και να περιμένει γκέλα της Λειψίας. Η Λεβερκούζεν θα παίξει ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες. Δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Πάμε με το Over 3.5 Goals σε απόδοση 2.02.

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:45)

Η Τσέλσι επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της Λιντς. Έκανε αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κρατάει την τύχη στα χέρια της στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ. Για να βρεθεί στον φετινό τελικό του Κυπέλλου, ξεπέρασε τα εμπόδια των: Τσέστερφιλντ (5-1), Πλίμουθ (2-1), Λούτον (2-3), Μίντλεσμπρο (0-2) και Κρίσταλ Πάλας (2-0). Η Λίβερπουλ νίκησε εκτός έδρας 3-0 την Άστον Βίλα. Συνεχίζει να απέχει στο -3 από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι, στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Για να βρεθεί στον τελικό του FA Cup απέκλεισε τις: Σριούσμπερι (4-1), Κάρντιφ (3-1), Νόριτς (2-1), Νότιγχαμ Φόρεστ (0-1) και Μάντσεστερ Σίτι (2-3).

Προγνωστικό: Τελικός στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου και ο νικητής λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οριακό προβάδισμα η Λίβερπουλ και καταλήγουμε στο διπλό (2) με 2.05 απόδοση.

Βερόνα – Τορίνο (19:00)

Η Βερόνα ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από τη Μίλαν. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των τριων (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικών στη Σέριε Α Ιταλίας. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν τα 3/4 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η Τορίνο ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τη Νάπολι, με γκολ στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης. Απέτυχε να σκοράρει μετά από τέσσερα ματς στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Αμφότερες χωρίς βαθμολογικό άγχος, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.82 απόδοση.

Άρης – ΑΕΚ (20:00)

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 1-0 του ΠΑΟΚ. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στη μάχη της Ευρώπης. Η ΑΕΚ διέκοψε το σερί των δύο ισοπαλιών, με το εντός έδρας τρίποντο 3-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Απέχει στο -2 από τον σημερινό της αντίπαλο, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.

Προγνωστικό: Αναμένεται μάχη μεταξύ των δύο ομάδων για το θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει το ανάλογο ρίσκο στο καλοπληρωμένο Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...