roumeliotis

leptokariopoulos

Με 2.22 Ίντερ, ΠΑΟΚ και δύο combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (11/05) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League 1, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Στο Κύπελλο Ιταλίας διεξάγεται ο τελικός, με τη Γιουβέντους να αντιμετωπίζει την Ίντερ. Στην Premier League, η Λιντς φιλοξενεί την Τσέλσι. Στη LaLiga, η Ατλέτικο Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Έλτσε. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

ΠΑΟΚ – Άρης (18:30)

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Ο Άρης παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τον Ολυμπιακό. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, απέτυχε να σκοράρει σε ισάριθμες περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Ο ΠΑΟΚ είναι βαθμολογικά αδιάφορος, ωστόσο θα επιδιώξει να ψαλιδίσει τις ελπίδες του Άρη για την έξοδο στην Ευρώπη. Πάμε με τον άσο (1) σε απόδοση 2.02.

Λιντς – Τσέλσι (21:30)

Η Λιντς ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από την Άρσεναλ. Μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές, βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού και έχει ακόμα τρεις αγωνιστικές για να αλλάξει την κατάσταση. Η Τσέλσι έφερε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 απέναντι στη Γουλβς. Ακόμα μία προβληματική εμφάνιση, έχει διαφορά +6 από την 5η θέση και χρειάζεται βαθμούς για να «κλειδώσει» την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Κομβικής σημασίας παιχνίδι για τις δύο ομάδες και θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.95 απόδοση.

Γιουβέντους – Ίντερ (22:00)

Η Γιουβέντους ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Τζένοα. Έχει ήδη εξασφαλίσει την 4η θέση στη Σέριε Α Ιταλίας, αποτέλεσμα που της δίνει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ίντερ νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 4-2 την Έμπολι. Συνεχίζει να απέχει στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μίλαν, στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Τα πάντα θα κριθούν στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Προγνωστικό: Τελικός στο Κύπελλο Ιταλίας, με το σετ αποδόσεων να προσφέρεται σωστά μοιρασμένο. Οριακό προβάδισμα στην Ίντερ, επιλογή το διπλό (2) με 2.22 απόδοση.

Έλτσε – Ατλέτικο Mαδρίτης (22:30)

Η Έλτσε ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τον Κάντιθ. Συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη στην ισπανική Λα Λίγκα. Χωρίς βαθμολογικό άγχος στα παιχνίδια που απομένουν θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Η Ατλέτικο Mαδρίτης νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 τη Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της τετράδας, βρίσκεται στο +6 από την 5η θέση.

Προγνωστικό: Η Ατλέτικο Mαδρίτης έχει προβάδισμα για το θετικό αποτέλεσμα. Η Έλτσε δεν έχει τίποτα να χάσει και δεν αποκλείουμε το σενάριο να σκοράρει. Ποντάρισμα στο combo X2+Goal/Goal με 2.45 απόδοση.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ ο Θρύλος

Αυτό τον... εμετό που πέρναγε στα σπίτι μας μέσα από...