roumeliotis

Carwiz

Με 1.98 Άρσεναλ, G/G και ισπανικό combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (07/05) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premier League, η φορμαρισμένη Άρσεναλ υποδέχεται τη Λιντς. Στην ελληνική Super League 1, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Στη LaLiga, η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη. Στη Serie A διεξάγεται το εξάποντο παραμονής με το ζευγάρι Σαλερνιτάνα-Κάλιαρι. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Άρσεναλ – Λιντς (16:00)

Η Άρσεναλ συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Τρίτο διαδοχικό τρίποντο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, παραμένει σταθερά μέσα στην τετράδα και έχει προβάδισμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λιντς διαλύθηκε εντός έδρας 4-0 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Μετράει μία νίκη στις τέσσερις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) τελευταίες αγωνιστικές. Βρίσκεται στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από την Έβερτον.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Άρσεναλ έχει το μομέντουμ και παίζει με την ψυχολογία στα ύψη. Πάμε με το combo 1+Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.98.

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης (16:00)

Ο ΟΦΗ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από τον Παναιτωλικό. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, μετράει μόλις ένα στις πέντε (1 ισοπαλία, 3 ήττες) τελευταίες υποχρεώσεις. Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από τη Λαμία. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση για λόγους γοήτρου. Υπάρχει νόημα στην επιλογή του Goal/Goal με 1.75 απόδοση.

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη (17:15)

Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Λίβερπουλ, με συνολικό σκορ 5-2 αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην ισπανική Λα Λίγκα προέρχεται από ήττα 2-0 στην έδρα της Αλαβές. Θα δώσει μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Η Σεβίλλη έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Κάντιθ. Διατηρείται σταθερά εντός τετράδας, χρειάζεται ακόμα 3-4 βαθμούς για να σφραγίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Πιο ισχυρό το κίνητρο της Βιγιαρεάλ και της δίνουμε οριακό προβάδισμα για το θετικό αποτέλεσμα. Ποντάρισμα στο combo 1X+Over 1.5 Goal με 1.88 απόδοση.

Σαλερνιτάνα – Κάλιαρι (19:00)

Η Σαλερνιτάνα επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 της Βενέτσια σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Αποτέλεσμα που την έβγαλε για πρώτη φορά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, συνεχίζει να ελπίζει βάσιμα σε παραμονή. Η Κάλιαρι ηττήθηκε εντός έδρας 2-1 από τη Βερόνα, επιβεβαιώνοντας την καθοδική πορεία. Μετράει μόλις μία νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, σε αυτό το διάστημα υπέστη επτά ήττες! Απέχει στο -1 από τη 17η θέση και το σημερινό (08/05) έχει τον χαρακτήρα «τελικού».

Προγνωστικό: Παιχνίδι εξάποντο στη μάχη της παραμονής, οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Επικρατέστερο σενάριο το Goal/Goal με 1.75 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...