roumeliotis

Carwiz

Γκολ 1.70 και 1.87, Ρόμα και Σαλερνιτάνα

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (05/05) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στο Europa League, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ και η Ρέιντζερς τη Λειψία. Στο Europa Conference League, η Ρόμα φιλοξενεί τη Λέστερ. Στη Serie A, η Σαλερνιτάνα αντιμετωπίζει τη Βενέτσια. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σαλερνιτάνα – Βενέτσια (19:00)

Η Σαλερνιτάνα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Αταλάντα. Ισοφαρίστηκε στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης και έχασε την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών στη Σέριε Α Ιταλίας. Απέχει στο -2 από τη θέση παραμονής, με νίκη στο σημερινό ματς θα βάλει βάσεις για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η Βενέτσια συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε 2-1 από τη Γιουβέντους. Ήταν η ένατη σερί ήττα, ενώ αγνοεί το τρίποντο για 10 διαδοχικά παιχνίδια.

Προγνωστικό: Η Σαλερνιτάνα έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Σε τραγική κατάσταση η Βενέτσια που βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στη Σέριε Β. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.80 απόδοση.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γουέστ Χαμ (22:00)

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από μία εβδομάδα στο Λονδίνο, οι Γερμανοί επικράτησαν με σκορ 2-1. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης παραμένει αήττητη και στις 11 φετινές υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτό το διάστημα το Goal/Goal εμφανίστηκε σε 10 περιπτώσεις. Η Γουέστ Χαμ σκόραρε τουλάχιστον από μία φορά στις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στον θεσμό.

Προγνωστικό: Ομάδες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.87 απόδοση.

Ρέιντζερς – Λειψία (22:00)

Η Λειψία νίκησε εντός έδρας με σκορ 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, με γκολ στο 85ο λεπτό του αγώνα. Η Ρέιντζερς προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Σέλτικ στο ντέρμπι. Απέχει στο -6 από την κορυφή στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Η Λειψία ηττήθηκε εκτός έδρας 3-1 από την Γκλάντμπαχ. Βρίσκεται στο -1 από την τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Η Ρέιντζερς θα τα δώσει όλα για την ανατροπή. Η Λειψία αναμένεται να βρει χώρους, σε παιχνίδι που λογικά θα σκοράρουν αμφότερες. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.70.

Ρόμα – Λέστερ (22:00)

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο πρώτο ματς για την ημιτελική φάση στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Η Ρόμα σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ και στις 13 φετινές υποχρεώσεις στον νεοσύστατο θεσμό. Η Λέστερ συνεχίζει να μην πείθει αμυντικά στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα πέντε από τα συνολικά επτά παιχνίδια στη διοργάνωση.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη αναμέτρηση και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δίνουμε οριακά τον πρώτο λόγο στη Ρόμα λόγω έδρας. Ποντάρισμα στον άσο (1) με 2.15 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...