roumeliotis

lentiamo

Με 1.70 Μαδρίτη, under και κυπριακά combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (04/05) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα γήπεδα της Ευρώπης. Στο Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στη ρεβάνς του 4-3 υπέρ της αγγλικής ομάδας για την ημιτελική φάση. Στην ελληνική Super League 1, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου διεξάγονται τα παιχνίδια: Εθνικός Άχνας-AEK Λάρνακας και Ομόνοια-Ανόρθωση. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (19:00)

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ για την ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Ο Ολυμπιακός νίκησε με το αγχωτικό εντός έδρας 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από πέντε (4 ισοπαλίες, 1 ήττα) επίσημες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Προγνωστικό: Συνεχόμενες οι υποχρεώσεις των δύο ομάδων, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να κριθεί σε χαμηλό σκορ. Επιλογή το Under 2.5 Goals με 1.70 απόδοση.

Εθνικός Άχνας – AEK Λάρνακας (19:00)

Ο Εθνικός Άχνας νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 την ΑΕΚ Λάρνακας. Απέκτησε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς για την ημιτελική φάση στο Κύπελλο Κύπρου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στην ΠΑΕΕΚ. Η AEK Λάρνακας έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Η ΑΕΚ Λάρνακας υπερέχει σε ποιότητα, ωστόσο αμυντικά και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Πάμε με το combo X2+Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.60.

Ομόνοια – Ανόρθωση (19:00)

Η Ομόνοια νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 την Ανόρθωση. Πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου, σε περίπτωση κατάκτησης θα εξασφαλίσει εισιτήριο για την έξοδο στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα Κύπρου προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο 2-0 απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς. Η Ανόρθωση έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού. Συμπλήρωσε τέσσερις (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) υποχρεώσεις χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Η Ομόνοια έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Το τελευταίο διάστημα έχει βελτιωθεί αμυντικά και δέχεται γκολ μόνο με αίτηση. Ποντάρισμα στο combo 1X+Under 4.5 Goals με 1.50 απόδοση.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε εντός έδρας με σκορ 4-0 την Εσπανιόλ. Αποτέλεσμα που της εξασφάλισε και μαθηματικά τον φετινό τίτλο στην ισπανική Λα Λίγκα. Ο Κάρλο Αντσελότι έγινε ο πρώτος προπονητής που καταφέρνει να πάρει το πρωτάθλημα στις πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες. Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης, στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Πρέμιερ Λιγκ διέλυσε εκτός έδρας 4-0 τη Λιντς, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή και στο +1 από τη Λίβερπουλ.

Προγνωστικό: Αμφότερες προσέφεραν θέαμα και πολλά γκολ στο πρώτο παιχνίδι στο «Έτιχαντ». Κάτι ανάλογο περιμένουμε από τις δύο ομάδες να πράξουν και στη ρεβάνς. Επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.70 απόδοση.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Στον... πάτο σας Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...