roumeliotis

Carwiz

Eπιλογές με γκολ 1.80-1.95 και ένα combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (26/01) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Στο Κύπελλο Κύπρου διεξάγεται το ντέρμπι Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΛ. Στο πρωτάθλημα Βελγίου, η Ζούλτε Βάρεγκεμ αντιμετωπίζει τη Λέουβεν. Στη Ligue 1 Γαλλίας, η Ανζέ υποδέχεται την ουραγό Σεντ Ετιέν. Τέλος στην Premiership Σκωτίας, η Χαρτς φιλοξενεί τη Σέλτικ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΛ (18:00)

Ο Απόλλων Λεμεσού νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 την Πάφο. Δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα Κύπρου, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ΑΕΛ επικράτησε εντός έδρας 1-0 απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Διέκοψε το αρνητικό σερί των δύο ηττών και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Αγνοεί την εκτός έδρας νίκη για έξι (2 ισοπαλίες, 4 ήττες) διαδοχικές υποχρεώσεις.

Προγνωστικό: Ανώτερος ποιοτικά ο Απόλλων Λεμεσού, αλλά δεν παύει να είναι ντέρμπι ακόμα και σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΛ. Μειώνουμε το ρίσκο με το συνδυαστικό 1Χ+Over 1.5 Goal με 1.78 απόδοση.

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Λέουβεν (19:45)

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από τη Σερκλ Μπριζ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα Βελγίου. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς στην κατηγορία. Η Λέουβεν προέρχεται από ήττα με ανατροπή και σκορ 3-1 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπίρσχοτ. Το τελευταίο διάστημα σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια συχνότητα. Το Over 2.5 Goals εμφανίστηκε στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις.

Προγνωστικό: Ομάδες με σχετική συνέπεια στο σκοράρισμα, ταυτόχρονα και με αρκετές αδυναμίες στα μετόπισθεν. Δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, υπάρχει νόημα στo Over 3.5 Goals σε δελεαστικό 2.25.

Ανζέ – Σεντ Ετιέν (20:00)

Η Ανζέ νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 απέναντι στην Τρουά. Επιστροφή στις νίκες μετά από τρία (1 ισοπαλία, 2 ήττες) παιχνίδια στη Λιγκ 1 Γαλλίας, αποσπάστηκε στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Σεντ Ετιέν συνέχισε τα αρνητικά αποτελέσματα, ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 στο ντέρμπι μίσους από τη Λιόν. Ήταν η έβδομη ήττα στο πρωτάθλημα, παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Απέχει στο -8 από τη 17η θέση.

Προγνωστικό: Η Ανζέ παίζει ελεύθερα και χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Με την πλάτη στον τοίχο η Σεντ Ετιέν και ψάχνει απεγνωσμένα για θετικό αποτέλεσμα. Πάμε με το Goal/Goal σε τιμή 1.95.

Χαρτς – Σέλτικ (21:45)

Η Χαρτς βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μετράει τρεις σερί νίκες στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας. Συνολικά μετράει τέσσερις επιτυχίες στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές, σε αυτό το διάστημα απέτυχε να σκοράρει μόλις μία φορά. Η Σέλτικ εκμεταλλεύθηκε το στραβοπάτημα της Ρέιντζερς, μειώνοντας στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή. Αγνοεί την ήττα για 15 σερί αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 12 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Αμφότερες βρίσκονται σε καλή κατάσταση και περιμένουμε από τις δύο ομάδες να επιβεβαιώσουν τα πολλά γκολ. Επιλογή το Over 2.5 Goals με απόδοση 1.80.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...