roumeliotis

Carwiz

Δύο G/G, Αστέρας Τρίπολης και combo 2.12

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (15/01) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην Premier League, η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι. Στην ελληνική Super League 1, ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Βόλο. Στη Serie A, η Σαμπντόρια αντιμετωπίζει την Τορίνο. Τέλος στο Κύπελλο Ισπανίας, Μπέτις και Σεβίλλη κοντράρονται στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Για περισσότερες επιλογές επισκεφθείτε το Sportbet.gr.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι (14:30)

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ, επικράτησε με το οριακό 2-1 στην έδρα της Άρσεναλ. Παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +10 από τον σημερινό της αντίπαλο.

Η Τσέλσι έκανε δύο νίκες με την Τότεναμ και με συνολικό σκορ 3-0, προκρίθηκε στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 απέναντι στη Λίβερπουλ, σε αναμέτρηση που θα μπορούσε κάλλιστα να νικήσει και να ηττηθεί. Απέχει στο -10 από την κορυφή και το σημερινό παιχνίδι κρίνεται κομβικό.

Προγνωστικό: Ασταμάτητη η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι έχει ρυθμό και σκοράρει με ευκολία το τελευταίο διάστημα. Περιμένουμε τέρματα εκατέρωθεν, ποντάρισμα στο Goal/Goal.

Σαμπντόρια – Τορίνο (16:00)

Η Σαμπντόρια ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από τη Νάπολι, με γκολ στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης. Δεύτερη σερί ήττα και συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη στη Σέριε Α Ιταλίας. Απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από εννέα υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Η Τορίνο ήταν καταιγιστική και διέλυσε εντός έδρας με το εντυπωσιακό 4-0 τη Φιορεντίνα. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, μετράει τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Η Σαμπντόρια αναμένεται να βγάλει αντίδραση, τη στιγμή που η Τορίνο βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ. Αρκετά πιθανό να σκοράρουν αμφότερες, επιλογή το Goal/Goal.

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (17:15)

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εντός έδρας 1-0 τον ΟΦΗ, με γκολ στο 38ο λεπτό. Δεύτερο σερί τρίποντο στην Αρκαδία, ενώ παραμένει αήττητος για τέσσερα (3 νίκες, 1 ισοπαλία) σερί εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα.

Ο Βόλος επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από εννέα (3 ισοπαλίες, 6 ήττες) αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις 12 τελευταίες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Ισχυρός εντός έδρας ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Βόλος δεν πείθει το τελευταίο διάστημα και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να ηττηθεί. Προβάδισμα στον άσο (1).

Μπέτις – Σεβίλλη (22:30) 

Η Μπέτις προέρχεται πήρε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Βαγιεκάνο. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην ισπανική Λα Λίγκα.

Η Σεβίλλη νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Χετάφε και συνέχισε την ανοδική πορεία. Αήττητη για επτά διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Απέχει στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη μάχη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οριακό προβάδισμα στην Μπέτις, πάμε με το combo 1X+Over 1.5 Goal σε ικανοποιητική απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...