roumeliotis

Carwiz

Με το 1.72 Ίντερ και τρία combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (12/01) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα. Στην ελληνική Super League 1, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Στο Κύπελλο Ιταλίας, η Αταλάντα φιλοξενεί τη Βενέτσια. Στον πρώτο ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πόλη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Στο Σούπερ Καπ Ιταλίας, η Ίντερ κοντράρεται με τη Γιουβέντους.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (17:15)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ, προερχόμενος από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 κόντρα στη Λάρισα, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από τη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 τον Ατρόμητο και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση ο ΠΑΟΚ και αναμένεται να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Ο Παναιτωλικός μπορεί να συνεισφέρει στον ρυθμό, επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goals.

Αταλάντα – Βενέτσια (18:30)

Η Αταλάντα ήταν καταιγιστική και διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 6-2 την Ουντινέζε. Αποτέλεσμα που τη διατήρησε στην 4η θέση στη Σέριε Α Ιταλίας, βρίσκεται στο +3 από τους διώκτες της και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Βενέτσια συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε εντός έδρας 3-0 από τη Μίλαν. Συμπλήρωσε επτά (2 ισοπαλίες, 5 ήττες) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, έχει διαφορά +4 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για εννέα διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, περιμένουμε από την Αταλάντα να πάρει μία άνετη νίκη. Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 1+Over 2.5 Goals.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)

Η Μπαρτσελόνα έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Γρανάδα. Αποτέλεσμα που κρίνεται απογοητευτικό, καθώς απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για να σκαρφαλώσει στην 4η θέση. Αήττητη για έξι (3 νίκες, 3 ισοπαλίες) διαδοχικές επίσημες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε άμεσα στις νίκες, με το εντός έδρας 4-1 κόντρα στη Βαλένθια. Διατηρείται σταθερά στην κορυφή της ισπανικής Λα Λίγκα. Βρίσκεται στο +5 από τη Σεβίλλη, αλλά έχει ένα ματς περισσότερο.

Προγνωστικό: Σε καλύτερη κατάσταση η Ρεάλ Μαδρίτης, που εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη από την Μπαρτσελόνα. Πάμε με το combo X2+Over 1.5 Goal.

Ίντερ – Γιουβέντους (22:00)

Η Ίντερ συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 2-1 της Λάτσιο. Σημείωσε την όγδοη (8η) σερί νίκη στη Σέριε Α Ιταλίας, παραμένει σταθερά στην κορυφή και είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Η Γιουβέντους έκανε επική ανατροπή και νίκησε με σκορ 4-3 στο «Ολίμπικο» τη Ρόμα. Αποτέλεσμα που τη διατήρησε ζωντανή στη μάχη της τετράδας, απέχει στο -3 με ένα παιχνίδι περισσότερο. Αγνοεί την ήττα στις οκτώ (6 νίκες, 2 ισοπαλίες) πρόσφατες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Η Ίντερ βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ και τη δεδομένη χρονική περίοδο υπερτερεί όλων των ιταλικών ομάδων. Έχει προβάδισμα για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, επιλογή ο άσος (1).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...