roumeliotis

lentiamo

Δύο Over 1.87 και 1.95, αγγλικό combo

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (11/01) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην Premier League, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Μπρέντφορντ. Την ίδια ώρα (21:45) στη Serie A διεξάγεται το παιχνίδι Κάλιαρι-Μπολόνια. Στην Championship Αγγλίας, η Φούλαμ δοκιμάζεται στην έδρα της Ρέντινγκ.

Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ (21:45)

Η Σαουθάμπτον επικράτησε 3-2 στην έδρα της Σουόνσι, πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Τότεναμ. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για εννέα (9) σερί αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Μπρέντφορντ διέλυσε 4-1 εκτός έδρας την Πορτ Βέιλ και πήρε άνετο το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο του FA Cup. Στο πρωτάθλημα νίκησε με ανατροπή και σκορ 2-1 την Άστον Βίλα. Δέχθηκε τουλάχιστον από ένα γκολ στα οκτώ πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι και αξίζει να ρισκάρουμε στο Over 2.5 Goals.

Κάλιαρι – Μπολόνια (21:45)

Η Κάλιαρι νίκησε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 τη Σαμπντόρια. Πρώτο τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας μετά από 11 (4 ισοπαλίες, 7 ήττες) αγωνιστικές, πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Μπολόνια έχει να αγωνιστεί από τις 22/12/21, όταν και επικράτησε 3-0 στην έδρα της Σασουόλο. Έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: Τεράστιο το κίνητρο της Κάλιαρι, που ωστόσο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η Κάλιαρι βολεύεται στα εκτός έδρας, καθώς βρίσκει αρκετούς κενούς χώρους. Πάμε με το Over 2.5 Goals.

Ρέντινγκ – Φούλαμ (22:00)

Η Ρέντινγκ ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Κιντερμίνστερ και αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο στο αγγλικό Κύπελλο. Στην Τσάμπιονσιπ προέρχεται από τρεις (δύο ισοπαλίες, μία ήττα) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, βρίσκεται στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού. 

H Φούλαμ νίκησε με σκορ 1-0 στην παράταση την Μπρίστολ Σίτι, πήρε την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των 11 αναμετρήσεων στην κατηγορία. Απέχει στο -4 από την κορυφή, αλλά έχει και δύο ματς λιγότερα.

Προγνωστικό: Η Φούλαμ υπερέχει σε όλα τα επίπεδα και αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες. Πιθανότατα θα το πράξει και με σχετικά εύκολο τρόπο. Επιλογή το combo 2+Over 1.5 Goal.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...