roumeliotis

leptokariopoulos

Τρία Goal/Goal από 1.70 μέχρι 1.83

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/12) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ξεκίνημα με την Bundesliga, όπου η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται τη Λειψία. Στην Championship Αγγλίας διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής, με τη Φούλαμ να φιλοξενεί την Μπόρνμουθ. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Μπενφίκα κοντράρεται με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ στο ντέρμπι της Λισαβόνας.

Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία (21:30)

Η Ουνιόν Βερολίνου ηττήθηκε στις καθυστερήσεις με σκορ 2-1 στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στη γερμανική Μπούντεσλιγκα, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η Λειψία προέρχεται από ήττα 3-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Αμφότερες με αστάθεια στην άμυνα, ταυτόχρονα και με ικανότατες επιθέσεις. Δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν οι δύο ομάδες, επιλογή το Goal/Goal.

Φούλαμ – Μπόρνμουθ (21:45)

Η Φούλαμ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Πρέστον, δεχόμενη την ισοφάριση στο 72ο λεπτό. Δεύτερη σερί ισοπαλία στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, παραμένει αήττητη για εννέα (7 νίκες 2 ισοπαλίες) διαδοχικές αγωνιστικές. Βρίσκεται στην κορυφή με 43 βαθμούς και στο +1 από τον σημερινό της αντίπαλο.

Η Μπόρνμουθ προέρχεται από τρεις σερί αναμετρήσει χωρίς τρίποντο, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις, σημείωσε τουλάχιστον από ένα γκολ στις 10 τελευταίες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Ντέρμπι κορυφής στο Λονδίνο με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται συνεπείς στο σκοράρισμα. Χωρίς δεύτερη σκέψη καταλήγουμε στο Goal/Goal.

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ (23:15)

Η Μπενφίκα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 7-0 απέναντι στην αποδεκατισμένη Μπελενένσες. Παιχνίδι παρωδία και μία από τις χειρότερες περιπτώσεις μη τήρησης του fair play, καθώς οι γηπεδούχοι «χτυπήθηκαν» από Covid και η Μπενφίκα έπαιξε κανονικά το παιχνίδι. Έχει 31 βαθμούς και απέχει στο -1 από το δίδυμο της κορυφής.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιβεβαίωσε το θετικότατο μομέντουμ, επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Τοντέλα και διατηρήθηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Πόρτο. Αποτελεί μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη, καθώς μετράει 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικό: Σε τρομακτική κατάσταση η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η Μπενφίκα θα επιδιώξει να δώσει τέλος στο μεγάλο αήττητο σερί των φιλοξενούμενων, σε παιχνίδι που περιμένουμε να σκοράρουν αμφότερες. Ποντάρισμα στο Goal/Goal.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...