roumeliotis

lentiamo

Με... μάχες Ελλήνων για 1.80 και 2.40

casino loutrakiou
redwell

Στο κουπόνι της Πέμπτης (25/11) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας για την 5η αγωνιστική των ομίλων στο Europa Conference League.

Αργότερα ρίχνεται στη μάχη και ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική στους ομίλους του Europa League. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετωπίζει την Αντβέρπ και η Μπέτις τη Φερεντσβάρος.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ (19:45)

*Κεκλεισμένων των θυρών

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετράει 10 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παραμένει αήττητη στις 12 τελευταίες υποχρεώσεις. Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στον όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ, έχει μαζέψει επτά βαθμούς και καταλαμβάνει οριακά τη δεύτερη θέση. 

Ο ΠΑΟΚ έχει επτά πόντους στο γκρουπ όσους και οι Σλοβάκοι, με το αποψινό παιχνίδι να έχει τον «χαρακτήρα» τελικού για τις δύο ομάδες.

Προγνωστικό: Κομβικής σημασίας το παιχνίδι στην Μπρατισλάβα, ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα να πάρει το τρίποντο και να κάνει βήμα πρόκρισης. Αξίζει το ανάλογο ρίσκο στο διπλό (2).

Μπέτις – Φερεντσβάρος (19:45)

Η Μπέτις προέρχεται από τη βαριά ήττα με σκορ 4-0 στη Γερμανία από τη Λεβερκούζεν. Δεύτερη αγωνιστική χωρίς νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει επτά βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση.

Η Φερεντσβάρος είναι ο αδύναμος κρίκος στον 7ο όμιλο, καθώς μετά από τέσσερις αναμετρήσεις υπέστη ισάριθμες ήττες. Σε αυτό το διάστημα δέχθηκε τουλάχιστον από δύο τέρματα σε κάθε παιχνίδι. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι 3/4 υποχρεώσεις.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Μπέτις δύσκολα θα συναντήσει αντίσταση από την ουραγό και άποντη Φερεντσβάρος. Επιλογή το combo 1+Over 2.5 Goals.

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (22:00)

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο «ΟΑΚΑ» με σκορ 3-2 κόντρα στην ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Παραμένει σταθερά στην κορυφή της ελληνικής Σούπερ Λιγκ 1, έχει 26 βαθμούς και βρίσκεται στο +6 από τη δεύτερη θέση. Στο Γιουρόπα Λιγκ προέρχεται από ήττα 2-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μετά από τέσσερα ματς στον 4ο όμιλο έχει έξι πόντους και έχει διαφορά +1 από την τρίτη θέση. Εκεί βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε, όπου με πέντε βαθμούς δίνει τη δική της μάχη για την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 τη Γαλατασαράι.

Προγνωστικό: Αμφότερες προέρχονται από νίκες στα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός με οδηγό το πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Προβάδισμα στον άσο (1).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Αντβέρπ (22:00)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 2-1 απέναντι στον Ολυμπιακό. Αποτέλεσμα που την έβαλε σε θέση οδηγού στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε τέσσερις αγωνιστικές έχει μαζέψει 10 πόντους, με νίκη στο αποψινό ματς εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Αντβέρπ πραγματοποιεί απογοητευτική πορεία στο γκρουπ.

Με μόλις ένα πόντο σε τέσσερις υποχρεώσεις βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλες (4) τις αναμετρήσεις στο γκρουπ. Σε αυτό το διάστημα το Over 2.5 Goals εμφανίστηκε σε τρεις περιπτώσεις.

Προγνωστικό: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για το νίκη. Η Αντβέρπ δεν έχει λόγο να παίξει κλειστά και με σκοπιμότητες. Δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, επιλογή το Over 2.5 Goals.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Λέστερ 1.72 και Λιντς combo με 1.82

Το κουπόνι της Παρασκευής (29/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Championship Αγγλίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις, Μπρίστολ Σίτι-Λέστερ και Γουότφορντ-Λιντς. Στην Pro League Βελγίου, η...

Read more

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος νίκησε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...