roumeliotis

Carwiz

Τσέλσι, G/G και διπλό με 2.02

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τρίτης (23/11) περιέχει τέσσερις επιλογές από τους ομίλους 5-8 για το Champions League. Στο πιο εμπορικό παιχνίδι της βραδιάς, η Τσέλσι υποδέχεται τη Γιουβέντους. Την ίδια ώρα διεξάγονται τα ζευγάρια: Λιλ-Σάλτσμπουργκ, Σεβίλλη-Βόλφσμπουργκ και Μάλμε-Ζενίτ.

Λιλ – Σάλτσμπουργκ (22:00)

Η Λιλ προέρχεται από σπουδαία νίκη με το εκτός έδρας 2-1 στην έδρα της Σεβίλλης. Ήταν το πρώτο τρίποντο στον όμιλο του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει μαζέψει πέντε βαθμούς και θα δώσει μεγάλη μάχη για την πρόκριση. 

H Σάλτσμπουργκ υπέστη την πρώτη ήττα στο 7ο γκρουπ, με το εκτός έδρας 2-1 από τη Βόλφσμπουργκ. Σε τέσσερα ματς έχει συγκεντρώσει επτά πόντους και βρίσκεται στην κορυφή, στο +2 από τους διώκτες της.

Προγνωστικό: Ενδιαφέρον παιχνίδι στη Γαλλία, η ομάδα που θα πάρει το τρίποντο κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Αμφότερες με ποιότητα μεσοεπιθετικά, επιλογή το Goal/Goal.

Σεβίλλη – Βόλφσμπουργκ (22:00)

Η Σεβίλλη ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από τη Λιγκ. Συνέχισε τις ασταθείς εμφανίσεις στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από τέσσερα παιχνίδια έχει τρεις βαθμούς και δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε τρεις περιπτώσεις.

Η Βόλφσμπουργκ προέρχεται από την πρώτη νίκη στον 7ο όμιλο, επικρατώντας εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Σάλτσμπουργκ. Διατηρήθηκε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης, με το σημερινό παιχνίδια στην Ανδαλουσία να έχει τον χαρακτήρα «τελικού». Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις τελευταίες υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: «Τελικός» στην Ανδαλουσία με έπαθλο την ελπίδα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οριακό πιο κοντά στο θετικό αποτέλεσμα η Σεβίλλη, πάμε με το combo 1X+Over 1.5 Goal.

Τσέλσι – Γιουβέντους (22:00)

Η Τσέλσι προέρχεται από δύο (4-0, 1-0) σερί νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μάλμε. Αποτελέσματα που την βρίσκουν στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου με εννέα βαθμούς. Απέχει στο -3 από την κορυφή και το βράδυ της Τετάρτης θα παίξει για την πρωτιά.

Η Γιουβέντους νίκησε εντός έδρας με σκορ 4-2 τη Ζενίτ. Έκανε το 4/4 στο γκρουπ, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκριση στη φάση των «16». Κράτησε το μηδέν στα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Σε θετικότατο μομέντουμ η Τσέλσι, που παρουσιάζεται σταθερά και έχει διάρκεια στην απόδοσή της. Απέναντι στη Γιουβέντους έχει τον πρώτο λόγο, προβάδισμα στον άσο (1).

Μάλμε – Ζενίτ (22:00)

Η Μάλμε μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να σκοράρει σε όλες τις περιπτώσεις, βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.

Η Ζενίτ ηττήθηκε δύο σερί φορές με συνολικό σκορ 5-2 από τη Γιουβέντους. Έχει τρεις πόντους στον όμιλο, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος εξασφαλίζει και μαθηματικά την 3η θέση, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Δέχθηκε τουλάχιστον από ένα γκολ στις 3/4 φετινές υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Ανώτερη ποιοτικά η Ζενίτ και σε περίπτωση νίκης «κλειδώνει» την τρίτη θέση. Η Μάλμε πραγματοποιεί απογοητευτικές εμφανίσεις και δύσκολα θα κάνει την έκπληξη. Ποντάρισμα στο διπλό (2). 

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...