roumeliotis

Carwiz

Με 2.10 της Τσέλσι, combo και ισοπαλία

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Τετάρτης (20/10) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την 3η αγωνιστική στους ομίλους του Champions League. Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ. Ακολουθούν τρία παιχνίδια στις (22:00) με τα ζευγάρια: Τσέλσι-Μάλμε, Ζενίτ-Γιουβέντους και Λιλ-Σεβίλλη. Ας δούμε πιο αναλυτικά τα παιχνίδια και τις προβλέψεις μας...

Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ (19:45)

Η Σάλτσμπουργκ έφερε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Άλταχ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των πέντε αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά από δύο αγωνιστικές, έχει μαζέψει τέσσερις πόντους. Στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Σεβίλλης, στη συνέχεια επικράτησε 2-1 στην Αυστρία απέναντι στη Λιλ. Η Βόλφσμπουργκ συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου. Τρίτη σερί ήττα και χωρίς τρίποντο για τέσσερις αγωνιστικές στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας. Στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά από δύο αγωνιστικές, μετράει ισάριθμες ισοπαλίες με Λιλ (0-0) και Σεβίλλη (1-1).

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Σάλτσμπουργκ, τη στιγμή που η Βόλφσμπουργκ δεν στρίβει με τίποτα αγωνιστικά. Επιλογή το combo 1X+Goal/Goal.

Τσέλσι – Μάλμε (22:00)

Η Τσέλσι νίκησε εκτός έδρας 1-0 την Μπρέντφορντ, με γκολ στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης. Αποτέλεσμα που τη διατήρησε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, μετά από οκτώ αγωνιστικές. Στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε δύο αναμετρήσεις, νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Ζενίτ και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τη Γιουβέντους. Η Μάλμε επικράτησε 3-0 στην έδρα της Έστερσουντ, συνεχίζοντας να δίνει μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Μετά από 23 αγωνιστικές έχει 44 βαθμούς, όσους Τζουργκάρντεν και ΑΪΚ Στοκχόλμης. Στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από τις Γιουβέντους (3-0) και Ζενίτ (4-0).

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Τσέλσι αναμένεται να έχει εύκολο βράδυ με τη Μάλμε. Πάμε με το συνδυαστικό 1+Over 3.5 Goals.

Ζενίτ – Γιουβέντους (22:00)

Η Ζενίτ προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα Ρωσίας. Αρχικά έχασε εντός έδρας 2-1 από τη Σότσι, ακολούθησε η ήττα με το ίδιο σκορ από την Άρσεναλ Τούλα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ διέλυσε εντός έδρας 4-0 τη Μάλμε και πήρε την πρώτη νίκη στον όμιλο. Η Γιουβέντους επικράτησε με το οριακό 1-0 απέναντι στη Ρόμα, σημειώνοντας τέταρτο σερί τρίποντο στη Σέριε Α Ιταλίας. Στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές με τις Μάλμε (3-0) και Τσέλσι (1-0).

Προγνωστικό: Η Ζενίτ θα επιδιώξει να αντιδράσει μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα. Σε καλή κατάσταση η Γιουβέντους, αλλά αμυντικά συνεχίζει να μην εμπνέει εμπιστοσύνη. Ποντάρισμα στο Goal/Goal.

Λιλ – Σεβίλλη (22:00)

Η Λιλ ηττήθηκε εκτός έδρας από την Κλερμόν, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από δύο αγωνιστικές στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, έχει μαζέψει ένα βαθμό και την ισοπαλία (0-0) στην πρεμιέρα με τη Βόλφσμπουργκ. Η Σεβίλλη επέστρεψε άμεσα στις νίκες, με το εκτός έδρας τρίποντο 1-0 επί της Θέλτα. Μετά από οκτώ αγωνιστικές στη Λα Λίγκα έχει 17 πόντους, απέχει στο -3 από την κορυφή με ματς λιγότερο. Στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς και με το ίδιο σκορ (1-1) απέναντι σε Σάλτσμπουργκ και Βόλφσμπουργκ.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο ζευγάρι με τις δύο ομάδες να μην τα πηγαίνουν καλά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αξίζει το ρίσκο στην ισοπαλία (Χ).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Ευτυχώς έχουμε παίκτες να κάνουν πράγματα...»

Ο Ολυμπιακός καλείται στην Ισπανία να κάνει το μπρέικ σε...

Ούτε στο δεύτερο με Μπάρτσα ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα παίξει στα δυο πρώτα ματς...