roumeliotis

lentiamo

Με 2.20 της Ίντερ και...παιχνίδι με Goal

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/10) περιλαμβάνει τρεις επιλογές για τον δρόμο προς το ταμείο. Στην Premier League, η Γουότφορντ θα παραταχθεί με νέο τεχνικό υποδεχόμενη τη Λίβερπουλ. Στη Serie A, η ντεφορμέ Λάτσιο φιλοξενεί την Ίντερ. Στη LaLiga, Λεβάντε και Χετάφε άλλαξαν τεχνικούς και θα επιδιώξουν να αντιδράσουν.

Γουότφορντ – Λίβερπουλ (14:30)

Η Γουότφορντ συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις και ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην έδρα της Λιντς. Δέχθηκε το κρίσιμο γκολ στο 16ο λεπτό, απέτυχε να βγάλει αντίδραση και ο τεχνικός Χίσκο Μουνιόθ αποτελεί παρελθόν. Αντικαταστάτης ο έμπειρος Κλαούντιο Ρανιέρι. Η Λίβερπουλ έφερε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε και στις δύο περιπτώσεις με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Αήττητη και στις 10 φετινές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, απολογισμός: επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Δεδομένη η ποιότητα της Λίβερπουλ μεσοεπιθετικά. Η αλλαγή τεχνικού στη Γουότφορντ λογικά θα λειτουργήσει θετικά και μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals. Δες το στη Novibet.

Λάτσιο – Ίντερ (19:00)

Η Λάτσιο πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε 3-0 στην έδρα της Μπολόνια. Προβληματίζει έντονα το τελευταίο διάστημα, μετράει μόλις ένα τρίποντο στις πέντε (2 ισοπαλίες, 2 ήττες) πρόσφατες υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλία. Η Ίντερ επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 απέναντι στη Σασουόλο. Μετά από επτά αγωνιστικές παραμένει αήττητη, με απολογισμό: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Η Λάτσιο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η Ίντερ βρίσκει αρκετούς τρόπους να σκοράρει και έχει οριακό προβάδισμα. Επιλογή το διπλό (2). Δες το στη Bet365.

Λεβάντε – Χετάφε (19:30)

Η Λεβάντε συνέχισε την καθοδική πορεία και ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Μαγιόρκα. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 75ο λεπτό, αστόχησε πέναλτι στο 85′ και απέτυχε να αντιδράσει. Χωρίς νίκη μετά από οκτώ (4 ισοπαλίες, 4 ήττες) φετινές αγωνιστικές, με τον τεχνικό Πάκο Λόπεθ να αποτελεί παρελθόν. Η Χετάφε έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σοσιεδάδ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης. Σε τραγική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν, έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό και παραμένει ουραγός στη βαθμολογία. Τέλος από την τεχνική ηγεσία ο Μίτσελ, με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες να είναι ο αντικαταστάτης.

Προγνωστικό: Αμφότερες βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και θα παραταχθούν με νέους τεχνικούς. Δύσκολα βγαίνει άκρη με σημείο, σε αναμέτρηση που ακροβατεί μεταξύ Under/Over. Επιλογή τα 2-3 Goals.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγικός Θρύλος καθάρισε Παρτιζάν-διαιτητές 69-74

Ο Θρύλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στη Σταρκ Αρένα...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...