roumeliotis

leptokariopoulos

Τρεις επιλογές από ΠΠΚ Νοτίου Αμερικής

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (14/10) περιλαμβάνει αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Η Βολιβία αντιμετωπίζει την Παραγουάη, η Κολομβία παίζει με τον Ισημερινό και αργότερα. η Αργεντινή υποδέχεται το Περού.

Βολιβία – Παραγουάη (23:00)

Η Βολιβία επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στο Περού. Σημείωσε το καθοριστικό γκολ στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από πέντε (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) αγωνιστικές στην προκριματική φάση.

Η Παραγουάη ηττήθηκε εκτός έδρας 2-0 από τη Χιλή, σε παιχνίδι που δέχθηκε τα γκολ στο διάστημα 68′-72′. Μετά από 11 αγωνιστικές έχει μαζέψει 12 βαθμούς και απέχει στο -3 από την 5η θέση.

Προγνωστικό: Η Βολιβία πήρε ψυχολογία μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής. Η Παραγουάη δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Προβάδισμα στον άσο (1).

Κολομβία – Ισημερινός (00:00)

Η Κολομβία κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 με αντίπαλο τη Βραζιλία. Δεύτερη σερί αγωνιστική που φέρνει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, ενώ παραμένει αήττητη για επτά (2 νίκες. 5 ισοπαλίες) σερί παιχνίδια στην προκριματική φάση.

Οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν με Under 2.5 Goals. Ο Ισημερινός ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από τη Βενεζουέλα. Μετά από 11 αγωνιστικές έχει μαζέψει 16 πόντους και βρίσκεται σε τροχιά πρόκριση για το Κατάρ.

Προγνωστικό: Η Κολομβία προέρχεται από δύο σερί 0-0, ενώ στα τελευταία παιχνίδια εμφανίζεται χαμηλό σκορ. Ο Ισημερινός θα παίξει για τον βαθμό και δύσκολα θα ρισκάρει σε μεγάλο βαθμό. Επιλογή το Under 2.5 Goals.

Αργεντινή – Περού (02:30)

Η Αργεντινή νίκησε εντός έδρας 3-0 την Ουρουγουάη, σημειώνοντας όλα τα γκολ μέχρι το 62ο λεπτό. Μετά από συνολικά 10 αγωνιστικές παραμένει αήττητη, με απολογισμό: έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με έξι τέρματα παθητικό.

Το Περού ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από τη Βολιβία, με γκολ στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης. Σε 11 ματς έχει συγκεντρώσει 11 πόντους και απέχει στο -4 από την πεντάδα. Με Under 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στην προκριματική φάση.

Προγνωστικό: Η Αργεντινή βασίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία. Τα περισσότερα παιχνίδια του Περού κρίνονται με λίγα τέρματα. Αξίζει το ρίσκο στο καλοπληρωμένο Under 2.5 Goals.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...