roumeliotis

leptokariopoulos

Combo στη Στοκχόλμη και G/G με 2.22

casino loutrakiou
redwell

Στο κουπόνι της Τρίτης (12/10) ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στη Στοκχόλμη με τη Σουηδία. Στα υπόλοιπα παιχνίδια από την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, η Βουλγαρία αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία, το Κόσοβο τη Γεωργία και η Λιθουανία την Ελβετία.

Σουηδία – Ελλάδα (21:45)

Η Σουηδία νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-0 το Κόσοβο. Αποτέλεσμα που τη διατήρησε στην δεύτερη θέση στον 2ο όμιλο, έχει 12 βαθμούς και απέχει στο -1 από την κορυφή με παιχνίδι λιγότερο. Η Ελλάδα δυσκολεύτηκε στην έδρα της Γεωργίας, αλλά πήρε το ζητούμενο και τη νίκη 2-0. Παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της δεύτερης θέσης, απέχει στο -3 από τη Σουηδία με τον ίδιο αριθμό αναμετρήσεων.

Προγνωστικό: Η Σουηδία έχει οριακό προβάδισμα, η Ελλάδα θα το παλέψει σε παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλογή το combo 1X+Over 1.5 Goal.

Βουλγαρία – Βόρεια Ιρλανδία (21:45)

Η Βουλγαρία ηττήθηκε με σκορ 3-1 στην έδρα της Λιθουανίας. Επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, μετά από έξι αναμετρήσεις στον 3ο όμιλο έχει μαζέψει πέντε βαθμούς και απλά επιδιώκει να αποφύγει την τελευταία θέση. Η Βόρεια Ιρλανδία προέρχεται από ήττα 2-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ελβετία. Αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα, δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι παραπάνω από την κατάληψη της 3ης θέσης στο γκρουπ.

Προγνωστικό: Αμφότερες θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς βαθμολογικό άγχος. Αξίζει το ρίσκο στο καλοπληρωμένο Goal/Goal.

Κόσοβο – Γεωργία (21:45)

Το Κόσοβο ηττήθηκε με σκορ 3-0 στην έδρα της Σουηδίας, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Μετά από έξι παιχνίδια στον 2ο όμιλο έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, στόχο η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Η Γεωργία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες 2-0 εντός έδρας από την Ελλάδα, με γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ακόμα δεν έχει νίκη στον όμιλο και με ένα βαθμό παραμένει σταθερά ουραγός στο γκρουπ.

Προγνωστικό: Παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα, που θα τερματίσει στην τελευταία θέση. Το Κόσοβο έχει οριακό προβάδισμα για το θετικό αποτέλεσμα, πάμε με το συνδυαστικό 1X+Over 1.5 Goal.

Λιθουανία – Ελβετία (21:45)

Η Λιθουανία επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στη Βουλγαρία. Έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των εννέα αναμετρήσεων σε επίσημες και φιλικές υποχρεώσεις. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για 13 διαδοχικά ματς, πιο πρόσφατη φορά στις 14/10/20 με το 0-0 κόντρα στην Αλβανία. Η Ελβετία επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, με την εντός έδρας νίκη 2-0 απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία. Μετά από πέντε αγωνιστικές στον 3ο όμιλο έχει μαζέψει 11 βαθμούς, απέχει στο -3 από την πρωτοπόρο Ιταλία με ένα ματς λιγότερο.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Ελβετία αναμένεται να συνεχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις. Σε χαμηλή απόδοση το διπλό και καταλήγουμε στο No Goal.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...

«Θέλουν να φύγω άρα κάτι κάνω καλά»

Δυο κουβέντες του Γιώργου Μπαρτζώκα... ξέσκισαν την προπαγάνδα με την...

Πρόβα... Μπάρτσα και Πετρούσεφ με Προμηθέα

O Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Top6 της...