roumeliotis

Carwiz

Δυνατό διπλό, 2-3 Goals και Over

casino loutrakiou
redwell

Το κλάσικο στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεσπόζει στο στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής (03/10) ενώ έχουμε και αγγλικό ντέρμπι και ματς από το Καμπιονάτο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας...

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (18:30)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Εβγαλε αρκετά προβλήματα στην άμυνά της στην έδρα της Μπρέντφορντ και τα πλήρωσε μένοντας τελικά στο ισόπαλο 3-3. Στο πρώτο μισάωρο βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έβγαλε αντίδραση ισοφαρίζοντας πριν το ημίχρονο. Προηγήθηκε στο 54’, αλλά και πάλι δέχτηκε την ισοφάριση. Είχε άμεση αντίδραση και προηγήθηκε με 3-2 χωρίς να μπορέσει όμως να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Μεσοβδόμαδα ξέσπασε στην έδρα της Πόρτο διαλύοντάς τη με το απίστευτο 5-1. Εκανε το απόλυτο έτσι στις δύο πρώτες αγωνιστικές και ουσιαστικά καθάρισε εύκολα με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θέλει το τρίποντο επί της Σίτι καθώς το πρωτάθλημα πάντα είναι σημαντικό. Τραυματίας ο αμυντικός Αρνολντ (5/0) και οι μέσοι Ελιοτ (4/0) και Αλκάνταρα (4/0).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα της Τσέλσι δείχνοντας πως κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει για τον τίτλο. Ακολουθεί δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς απέναντι σε μία διεκδικήτρια του τίτλου. Με νίκη θα γίνει από νωρίς το φαβορί καθώς η άλλη ομάδα της πόλης δεν δείχνει σταθερή εικόνα και πως μπορεί να μείνει ψηλά έως το τέλος της σεζόν. Μεσοβδόμαδα υπέστη μία σκληρή ήττα για τον εγωισμό της. Δεν μπόρεσε να δείξει καλή εικόνα στο Παρίσι και ηττήθηκε 2-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Εκτός είναι ο ακραίος μπακ Ζιτσένκο (2/0) ενώ τραυματίας είναι ο βασικός μέσος Γκουντογκάν (5/1).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μεγάλο ντέρμπι για τις δύο ομάδες και είναι ξεκάθαρο πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Επιθετικά αμφότερες έχουν εξαιρετική παρουσία. Η διαφορά θα γίνει από την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της Σίτι και για αυτό το ρίσκο πάει στο διπλό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καλύτερα δεν θα μπορούσε να πάει για τον Ολυμπιακό το εκτός έδρας ματς με την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη και το νικηφόρο 3-0 μιλά από μόνο του. Τεράστια ψυχολογική ώθηση για τους «ερυθρόλευκους» ενόψει της συνέχειας, που έτσι και αλλιώς έχουν βρει τα πατήματα τους με πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παίρνουν πολλά τελευταία τόσο από τον εξτρέμ Μασούρα, αλλά και το νεοφερμένο επιθετικός Τικίνιο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα προέρχονται από το άνετο πέρασμα 2-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία, βάζοντας νωρίς δύο τέρματα, οπότε με θετικότατη ψυχολογία υποδέχεται σήμερα στο αιώνιο ντέρμπι τον Ολυμπιακό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τι και αν προερχόταν από δύο προβληματικές εμφανίσεις και ήττες ο Παναθηναϊκός με 1-0 από Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα, εντούτοις διασκέδασε για τα καλά τις εντυπώσεις με το επιβλητικό 5-1 επί του Βόλου στην Λεωφόρο. Αποφασιστικό ξεκίνημα για τους «πράσινους» στο παιχνίδι, αφού βρήκαν δύο γρήγορα τέρματα μέχρι το 4′ της αναμέτρησης. Στόχος για τους «πράσινους» από εδώ και στο εξής η διάρκεια στην απόδοση και στα αποτελέσματα τους, ώστε να κάνουν φέτος το βήμα παραπάνω. Ένα μεγάλο τεστ για το τι μπορούν να καταφέρουν πλέον είναι σαφώς το σημερινό εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου μετρούν για τα καλά τις δυνάμεις και την φόρμα τους. Σημαντική απουσία αυτή του στόπερ Βέλεθ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η νίκη που έκανε ο Ολυμπιακός στην Τουρκία έριξε κατά πολύ την απόδοση του άσου και ας είναι το πρώτο σημείο επιβεβαίωσης στο ζευγάρι. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια ο Παναθηναϊκός δυσκολεύει κάθε φορά τον αιώνιο του αντίπαλο, οπότε το ματς δύσκολα να ξεφύγει από τα 2-3 Goals στο 1.95.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΙΛΑΝ (21:45)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Έστω και με το οριακό 1-0 η νίκη ήρθε για την Αταλάντα κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις την Τετάρτη για το Champions League, όπου έχει βλέψεις να προχωρήσει. Στροφή στο πρωτάθλημα πλέον για την ομάδα του Γκασπερίνι, εκεί που προέρχεται από το 2-2 με την Μίλαν εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά και να χάσει. Τα μεγάλα ματς δεν σταματούν εδώ όμως για την Αταλάντα, που σήμερα αντιμετωπίζει την Μίλαν και θα ήθελε να κλείσει την ψαλίδα από τις ομάδες που προπορεύονται βαθμολογικά, με μια μεγάλη εντός έδρας νίκη στο γειτονικό ντέρμπι. Μοναδική απουσίας, αυτή του τραυματία δεξιού μπακ Χάτεμπερ, οπότε έχουμε να κάνουμε με μια σχετικά πλήρη αποστολή.

ΜΙΛΑΝ: Άτυχη η Μίλαν στο εντός έδρας ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης και για μεγάλο χρονικό σημείο με παίκτη λιγότερο υπέπεσε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις για να χάσει το ματς με 2-1. Δεν έχει χρόνο για να κοιτάξει πίσω ωστόσο η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, η οποία στο πρωτάθλημα δείχνει σχεδόν αψεγάδιαστη. Συγκεκριμένα προέρχεται από εκτός έδρας διπλό επί της Σπέτσια με 2-1, σημειώνοντας τέρμα στο 87′. Με μόλις μια απώλεια στις πρώτες έξι αγωνιστικές, οι «ροσονέρι» θέλουν να διατηρηθούν αήττητοι και με το πέρας του σημερινού ντέρμπι στο Μπέργκαμο με την πάντα επικίνδυνη Αταλάντα. Παραμένουν εκτός ο μέσος Μπακαγιόκο, αλλά και ο επιθετικός Ιμπραϊμοβιτς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Όλοι θυμόμαστε πέρσι πόσο χαλαρή ήταν την τελευταία αγωνιστική η Αταλάντα, με την Μίλαν να κερδίζει στο Μπέργκαμο και να βγαίνει στο Champions League. Διαφορετική περίσταση φέτος, αλλά και πάλι το ματς μπορεί να πάει παντού. Προτιμότερο το Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more

Τέσσερις επιλογές από 1.65 μέχρι 2.55

Το κουπόνι του Κυριακής (21/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League διεξάγονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, Σασουόλο...

Read more

Με το 1.80 της Γιουβέντους και γκολ

Το κουπόνι της Παρασκευής (19/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Κάλιαρι. Στη Superligaen Δανίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μήνυμα Βαλβέρδε για Ολυμπιακό-Μεντιλίμπαρ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει δόξα και καθολική αναγνώριση όντας προπονητής...

Δεν προπονήθηκαν Γουόκαπ και Παπανικολάου

Πονοκέφαλος... για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του Game-1 των πλέι...

Άξιζε και πήρε νίκη 2-1 με ΠΑΟΚ

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ στο ματς της...