roumeliotis

lentiamo

Αγγλικό combo στο 2.12 και Μπιλμπάο

casino loutrakiou
redwell

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (08/05) περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Λα Λίγκα Ισπανίας, η Μπιλμπάο υποδέχεται την Οσασούνα. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον, σε αναμέτρηση που δεν έχει το παραμικρό περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια. Δύο επιλογές με 1.80 και 2.12 απόδοση αντίστοιχα στο Stoiximan. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά:

ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ (22:00)

Η Μπιλμπάο έκανε την υπέρβαση και επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στη φορμαρισμένη Σεβίλλη. Άντεξε στην πίεση των Ανδαλουσιάνων, βρήκε τη λύση με τον Ινιάκι Γουίλιαμς στο 90ο λεπτό και απέδρασε με το τρίποντο. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε οκτώ αναμετρήσεις στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: δύο νίκες και έξι ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα το Under 2.5 Goal εμφανίστηκε σε έξι περιπτώσεις. Βρίσκεται στο -6 από την έβδομη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, διατηρώντας ελάχιστες ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στη διοργάνωση.

Η Οσασούνα ηττήθηκε εκτός έδρας 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Αντιστάθηκε σε μεγάλο βαθμό και δυσκόλεψε τους γηπεδούχους, λύγισε στο διάστημα 76'-80' δεχόμενη δύο τέρματα. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, απέτυχε να σκοράρει μετά από τέσσερις υποχρεώσεις. Με 2-3 γκολ ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στην κατηγορία. Βρίσκεται περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +10 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με ψυχολογία η Μπιλμπάο μετά το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής. Η Οσασούνα διαγράφει νωχελική πορεία το τελευταίο διάστημα και δίνουμε προβάδισμα στους Βάσκους. Ποντάρισμα στον άσο με 1.80 απόδοση στο Stoiximan.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (22:15)

Η Λίβερπουλ δεν αγωνίστηκε στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς αναβλήθηκε η προγραμματισμένη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελευταία υποχρέωση στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ στις 24/04, με την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Νιούκαστλ. Προηγήθηκε με τον Σαλάχ στο 3ο λεπτό, στη συνέχεια απέτυχε να πετύχει δεύτερο γκολ και έπαιξε με τη φωτιά. Γλίτωσε την ισοφάριση έπειτα από υπόδειξη του VAR, τελικά τιμωρήθηκε στις καθυστερήσεις και έμεινε για δεύτερη αγωνιστική χωρίς τρίποντο. Απέχει στο -7 από την τετράδα και την Τσέλσι στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Αήττητη για πέντε σερί αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι τρεις πρόσφατες αγωνιστικές ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal.  Σταθερά εκτός πλάνων ο τραυματίας Φαν Ντάικ (στόπερ).

Η Σαουθάμπτον στάθηκε όρθια απέναντι στη Λέστερ και απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1. Με αριθμητικό μειονέκτημα από το 10ο λεπτό, προηγήθηκε με πέναλτι στο 61', ισοφαρίστηκε στο 68' και στη συνέχεια γλίτωσε την ανατροπή σε 2-3 περιπτώσεις. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με απολογισμό: μία ισοπαλία και δύο ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για έξι διαδοχικές αγωνιστικές, πιο πρόσφατη φορά στις 06/03/21. Βρίσκεται στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, απομένουν τα τυπικά για να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Διαθέσιμος ο βασικός στόπερ Βέστεργκααρντ, καθώς σβήστηκε ο κόκκινη κάρτα που είδε ο διεθνής Δανός στο παιχνίδι με τις «αλεπούδες».

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μονόδρομος η νίκη για τη Λίβερπουλ στην ύστατη προσπάθεια, που καταβάλει για να προλάβει την είσοδο στην τετράδα. Η Σαουθάμπτον παίζει χωρίς άγχος και μπορεί να προβληματίσει την ασταθή άμυνα των «ρεντς». Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με 2.12 απόδοση στο Stoiximan.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...