roumeliotis

lentiamo

Με 2.30 Έβερτον και ιταλικό combo

casino loutrakiou
redwell

Δύο επιλογές περιέχει το πρόγραμμα της Δευτέρας (12/04) από Αγγλία και Ιταλία. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπράιτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Σέριε , η Μπενεβέντο φιλοξενεί τη Σασουόλο. Ας δουμε τις αναλύσεις και επίσης σήμερα υπάρχουν και προγνωστικά Ευρωλίγκα.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ (21:45)

Η Μπενεβέντο προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Πάρμα, σε παιχνίδι που έφθασε μία ανάσα από τη νίκη. Προηγήθηκε δύο φορές (23', 67'), απέτυχε να κρατήσει το σκορ σε ισάριθμες περιπτώσεις και δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 88ο λεπτό. Μόλις μία νίκη στις 13 τελευταίες αγωνιστικές στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν μόλις σε δύο περιπτώσεις, τα 8/14 τελευταία εμφάνισαν Over 2.5 Goal. Βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, ακόμα χρειάζεται μερικούς βαθμούς για να ξεμπερδέψει οριστικά με την υπόθεση παραμονή. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Μοντσίνι (επιθετικός).

Μεσοβδόμαδα (07/04) η Σασουόλο ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από την πρωτοπόρο Ίντερ, σε εξ αναβολής αναμέτρηση. Θετική εμφάνιση σε γενικές γραμμές, στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σέριε Α, κάλλιστα άξιζε ακόμα και τον βαθμό. Πίσω στο σκορ από το 10ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο στο 67' και μείωσε με τέρμα του Τραορέ στο 85ο λεπτό. Μία νίκη στα επτά πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες συνολικό απολογισμό. Πρακτικά έχει ξεμείνει από στόχους, καθώς η διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη βρίσκεται στο -14 και δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Δεν υπολογίζονται για διαφορετικούς λόγους οι Ρομάνια, Αϊχάν (στόπερ), Ντεφρέλ, Τραορέ (εξτρέμ), Μπεράρντι και Καπούτο (επιθετικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες με αστάθεια στα μετόπισθεν, τη στιγμή που μεσοεπιθετικά διαθέτουν ποιότητα και σκοράρουν με σχετική ευκολία. Ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 με 1.93 απόδοση στο Stoiximan.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΕΒΕΡΤΟΝ (22:15)

Η Μπράιτον ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε παιχνίδι που το πάλεψε σε μεγάλο βαθμό. Προηγήθηκε με τον Γουέλμπεκ στο 13ο λεπτό, ισοφαρίστηκε στο 62' και δέχθηκε την ανατροπή στο 83'. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών, στην προσπάθεια που καταβάλει στη μάχη της παραμονής. Βρίσκεται στο +6 από τη 18η θέση και τη Φούλαμ, αλλά έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από την ομάδα του Λονδίνου. Στο σημερινό παιχνίδι θα παραταχθεί κόντρα σε μία αρνητική παράδοση. Δεν έχει νικήσει ποτέ βράδυ Δευτέρας σε συνολικά εννέα (έξι ισοπαλίες, τρεις ήττες προσπάθειες στην Πρέμιερ Λιγκ. Αμφίβολη η συμμετοχή του Κόνολι (επιθετικός). Με αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει ο Τάου (επιθετικός), λογικά προλαβαίνουν οι αμυντικοί Γουέμπστερ και Μπερν.

Η Έβερτον σπατάλησε ακόμα μία ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερη στην τέταρτη θέση. Έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, σε αναμέτρηση που ισοφαρίστηκε στο 86ο λεπτό. Παρέμεινε χωρίς τρίποντο για τρίτη διαδοχική προσπάθεια στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, με μία ισοπαλία και δύο ήττες απολογισμό. Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου απέχει στο -8 από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει και δύο αναμετρήσεις λιγότερες. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις έξι από τις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Λογικά δεν θα ρισκαριστεί η συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα Πίκφορντ. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Αντρέ Γκόμες (χαφ), προλαβαίνει ο πολύτιμος Άλαν (μέσος).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Έβερτον παίζει το τελευταίο της χαρτί για να προλάβει την είσοδο στην τετράδα. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ υπάρχει νόημα να την εμπιστευθούμε, επιλογή το διπλό dnb με 2.30 απόδοση στο Stoiximan.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

Μάχη... πλεονεκτήματος για Θρύλο με Παρτιζάν

Ματς με χαρακτήρα... τελικού είναι και για τον Ολυμπιακό και...