roumeliotis

lentiamo

Μαρσέιγ με διπλασιασμό και ισπανικό 1.93

casino loutrakiou
redwell

Το πρόγραμμα της Κυριακής (04/04) περιέχει δύο αναμετρήσεις από την αγωνιστική δράση τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Λιγκ 1 Γαλλίας, η Μαρσέιγ υποδέχεται την Ντιζόν. Την ίδια ώρα (22:00) στη Λα Λίγκα Ισπανίας, η Σεβίλλη φιλοξενεί την πρωτοπόρο Ατλέτικο Mαδρίτης. Ας δούμε παρακάτω τις αναλύσεις αγώνων:

ΜΑΡΣΕΪΓ - ΝΤΙΖΟΝ (22:00)

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τη Νις, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή. Πραγματοποίησε εμφάνιση κάτω του μετρίου, δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 34ο λεπτό, στη συνέχεια ρίσκαρε περισσότερο και δεν είχε τύχη. Δόθηκε τέλος στο μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Βελτιωμένη αισθητά υπό τις οδηγίες του Χόρχε Σαμπάολι, προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Βρίσκεται στην έκτη θέση με 45 βαθμούς απέχει στο -4 από τη Λανς με ένα παιχνίδι λιγότερο. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τσαλέτα-Τσαρ (στοπερ), τραυματίας ο Ναγκατόμο (μπακ) αμφότεροι βασικοί.

Η Ντιζόν συνέχισε τη σταθερή καθοδική πορεία. Ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τη Ρεμς, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης και στη συνέχεια απέτυχε να βγάλει αντίδραση. Ηταν η δέκατη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ αγνοεί το τρίποντο για 13 αγωνιστικές στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Απέχει στο -14 από τη 17η θέση και τη Λοριάν. Τιμωρημένοι οι βασικοί Ν'Ντονγκ (χαφ) και Εμπιμπέ (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μαρσέιγ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν χάσει βαθμούς από τη χειρότερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Επιλογή ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 2.00 στο Stoiximan.

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00)

Η Σεβίλλη στάθηκε όρθια στην έδρα της Βαγιαδολίδ, με το τελικό 1-1 να την αφήνει και ευχαριστημένη. Βρέθηκε να χάνει με πέναλτι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, προσπάθησε να βρει λύσεις και τα κατάφερε με τον γκολκίπερ Μπόνο στις καθυστερήσεις. Διατηρήθηκε αήττητη για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση στην ισπανική Λα Λίγκα, έχει διαφορά +9 από την πέμπτη θέση και προβάδισμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τρεις τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν με Under 2.5 Goal, ενώ οι 8/10 με No Goal. Ο τεχνικός Λοπετέγι δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Εσκουδέρο (μπακ), που ωστόσο δεν επηρεάζει τα πλάνα του. Διαθέσιμοι οι Βιδάλ (μπακ) και Φερνάντο (μέσος).

Η Ατλέτικο Mαδρίτης επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στην Αλαβές. Προηγήθηκε στο 54ο λεπτό με ακόμα ένα γκολ του Λουίς Σουάρες, στη συνέχεια έπαιξε με τη «φωτιά» και λίγο έλειψε να τιμωρηθεί. Σωτήρας ο τερματοφύλακας Όμπλακ, με τον διεθνή Σλοβένο να πιάνει πέναλτι στο 86' και να κρατάει το αποτέλεσμα. Παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση της ισπανικής Λα Λίγκα, βρίσκεται στο +3 από τη δεύτερη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο φετινό πρωτάθλημα, με 18 τέρματα παθητικό έπειτα από 28 αγωνιστικές. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Καράσκο (εξτρέμ). Αμφίβολη η συμμετοχή των Ζοάο Φέλιξ και Ντεμπελέ (επιθετικοί), αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση τριπλή στην επιλογή σημείου, με τις δύο ομάδες να συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες. Μεγαλύτερο το κίνητρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, που δίνει μάχη για τον τίτλο. Σκληροτράχηλο σύνολο η Σεβίλλη, σε ζευγάρι που δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Ποντάρισμα στο ασιατικό Under 2 Goal με 1.93 απόδοση στο Stoiximan.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...