roumeliotis

leptokariopoulos

Με combo των Μπάρνσλεϊ και Σουόνσι

casino loutrakiou
redwell

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (02/04) περιέχει αγωνιστική δράση από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Αρχικά η Μπάρνσλεϊ υποδέχεται τη Ρέντινγκ. Στις 22:00 η Σουόνσι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπέρμιγχαμ. Δύο combo επιλογές με 1.93 και 2.02 στη Betshop.

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ (19:30)

Η Μπάρνσλεϊ ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1 από την προτελευταία της βαθμολογίας Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Δέχθηκε δύο τέρματα μέχρι το 53ο λεπτό, μείωσε στο 78' και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δόθηκε τέλος στο θετικό σερί των 12 αναμετρήσεων στην Τσάμπιονσιπ, έχοντας απολογισμό: εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να σκοράρει σε δύο παιχνίδια, ενώ στα επτά από αυτά βρήκε δίχτυα τουλάχιστον από δύο φορές σε κάθε ματς. Μετά από 38 φετινές υποχρεώσεις καταλαμβάνει την 5η θέση με 64 βαθμούς, βρίσκεται στο +5 από την Μπόρνμουθ στη μάχη για τα πλέι οφ ανόδου.

Η Ρέντινγκ έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την ΚΠΡ, ισοφαρίζοντας στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης. Συμπλήρωσε τρεις (δύο ισοπαλίες, μία ήττα) αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε ισάριθμες περιπτώσεις. Με 2-3 γκολ ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Σκόραρε το λιγότερο από ένα γκολ για έξι διαδοχικά παιχνίδια στην κατηγορία, τελευταία φορά που απέτυχε στις 23/02/21. Το Under 2.5 Goal εμφανίστηκε τα επτά από τα εννέα τελευταία ματς. Βρίσκεται στην 6η θέση με 62 βαθμούς και στο +3 από τους διώκτες, στη μάχη της εξάδας και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένο ζευγάρι με την Μπάρνσλεϊ να προσφέρεται σε τιμές οριακού φαβορί. Η Ρέντινγκ προέρχεται από σερί τριών αναμετρήσεων χωρίς τρίποντο και θα επιδιώξει να αντιδράσει. Προβάδισμα στην έδρα, μειώνουμε το ρίσκο με το συνδυαστικό 1Χ+Over 1.5 Goal σε απόδοση 1.93 στη Betshop.

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΣΟΥΟΝΣΙ (22:00)

Η Μπέρμιγχαμ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τη Γουότφορντ, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Βρέθηκε να χάνει μόλις στο 4ο λεπτό, στη συνέχεια απέτυχε να αντιδράσει, δέχθηκε δεύτερο στο 55' και τη χαριστική βολή στο 80ο λεπτό. Μετράει μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές στην αγγλική Τσάμπιονσιπ, με απολογισμό: μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για επτά διαδοχικές υποχρεώσεις, πιο πρόσφατη φορά στις 20/02/21. Τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια εμφάνισαν Over 2.5 Goal. Βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει και παιχνίδια περισσότερα από την 22η της βαθμολογίας Ρόδεραμ.

Η Σουόνσι ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από την Κάρντιφ στο ντέρμπι της Ουαλίας. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, απέτυχε να βγάλει αντίδραση και υπέστη δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα σε ισάριθμες απέτυχε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Οι τρεις από τις τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν με Under 2.5 Goal, ενώ στις τρεις πρόσφατες εμφανίστηκε το No Goal. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με 69 βαθμούς, απέχει στο -6 από τη Γουότφορντ και την απευθείας άνοδο με ένα παιχνίδι λιγότερο. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες με τεράστιο κίνητρο, σε ζευγάρι που αναμένεται μάχη για το τρίποντο. Η Μπέρμιγχαμ παίζει για την επιβίωσή της, τη στιγμή που η Σουόνσι κυνηγάει την απευθείας άνοδο. Περιμένουμε να κριθεί οριακά, ελαφρύ προβάδισμα στην πιο ποιοτική Σουόνσι, επιλογή το combo X2+Over 1.5 Goal με 2.02 απόδοση στη Betshop.

all about house
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.70 Σίτι και γκολ στο Μόναχο

Το κουπόνι της Τετάρτης (17/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στις ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League διεξάγονται τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης...

Read more

Με Combo Νάπολι, 2.12 ΑΕΚ και γκολ

Το κουπόνι της Κυριακής (14/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more

Με 1.88 Μπαρτσελόνα, G/G, Combo και Μπολ…

Το κουπόνι του Σαββάτου (13/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Στην αγγλική Premier League...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Στον Ολυμπιακό με λιγότερα ο Έβανς»

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Κίναν Έβανς καθώς...

«Καλούμε τον παρκαδόρο να σταματήσει...»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητες τις κραυγές "πόνου" του...

Μαγική πρόκριση δια χειρός... Τζολάκη

Ο Θρύλος με τρομερή προσπάθεια στο Σουκρού Σαράτσογλου παρά το...