roumeliotis

lentiamo

Over με κάλυψη στο 2.05 και ισοπαλία

casino loutrakiou
redwell

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (01/04) περιέχει αγωνιστική δραστηριότητα από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν Ισπανίας. Η Λας Πάλμας υποδέχεται τη Λούγκο, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες. Την ίδια ώρα (22:00), διεξάγεται το εξάποντο με φόντο την παραμονή στην κατηγορία και τη Σαραγόσα να φιλοξενεί την Καρταχένα. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές με 2.05 και 1.87 στη bet365. Ας δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΛΟΥΓΚΟ (22:00)

Η Λας Πάλμας έφυγε με ισοπαλία 1-1 από την έδρα της Τενερίφης. Βρέθηκε να χάνει στο 10ο λεπτό, ισοφάρισε στο 41' και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Μία νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στη Σεγούντα Ντιβιζιόν Ισπανίας, με απολογισμό: δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε όλες τις περιπτώσεις, πιο πρόσφατη φορά στις 20/02/21. Οι τέσσερις τελευταίες υποχρεώσεις στην κατηγορία ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal. Μετά από 31 φετινές αναμετρήσεις έχει συγκεντρώσει 40 βαθμούς, βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Λούγκο ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Σαμπαντέλ, με γκολ στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης. Απέτυχε να βγάλει αντίδραση, συνέχεια τη μέτρια πορεία και συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Απολογισμός πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, τελευταία επιτυχία στις 23/01/21 με το εντός έδρας τρίποντο (2-0) απέναντι στην Τενερίφη. Προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά Under 2.5 Goal, τα τρία εξ αυτών συνδυάστηκαν με No Goal. Καταλαμβάνει τη 15η θέση με 36 βαθμούς, βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού με ένα παιχνίδι λιγότερο. Αγνοεί την εκτός έδρας νίκη για 11 (πέντε ισοπαλίες, έξι ήττες) σερί υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, τελευταία στις 24/10/20.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες θα επιδιώξουν την επιστροφή στις νίκες. Καμία από τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν, σε αναμέτρηση που διακρίνουμε αρκετές πιθανότητες να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το ασιατικό Over 2 Goal με απόδοση 2.05 στη bet365.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ (22:00)

Η Σαραγόσα απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Λογρονιές. Βρέθηκε να χάνει με πέναλτι στο 15ο λεπτό, στη συνέχεια βρήκε τη λύση και ισοφάρισε στο 62'. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι έξι από τις επτά πρόσφατες υποχρεώσεις στη Σεγούντα Ντιβιζιόν Ισπανίας. Μετά από 31 αγωνιστικές καταλαμβάνει τη 16η θέση με 34 βαθμούς, βρίσκεται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού με ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Σαμπαντέλ. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στην κατηγορία. Χωρίς εντός έδρας ισοπαλία για εννέα διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό: έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τελευταία στις 04/11/20 με 2-2 απέναντι στη Ζιρόνα.

Η Καρταχένα έφερε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Μάλαγα. Προηγήθηκε στο 14ο λεπτό, στη συνέχεια προσπάθησε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, τελικά δέχθηκε την ισοφάρισε στο 81'. Αγνοεί τη νίκη για τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες συνολικό απολογισμό. Το Under 2.5 Goal εμφανίστηκε στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια στη Σεγούντα Ντιβιζιόν Ισπανίας. Μετράει μόλις μία εκτός έδρας νίκη στις 12 (τρεις ισοπαλίες, οκτώ ήττες) πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Παραμένει μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, έχει 30 βαθμούς σε 31 παιχνίδια και απέχει στο -3 από τη 18η θέση με ένα ματς λιγότερο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση εξάποντο στη μάχη της παραμονής. Αμφότερες δύσκολα θα ρισκάρουν υπερβολικά, σε παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ποντάρισμα στην ισοπαλία (Χ) του πρώτου ημιχρόνου με 1.87 απόδοση στη bet365.

autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.35 Ελλάδας, combo και Goal/Goal

Το κουπόνι της Τρίτης (26/03) περιέχει τρεις επιλογές από τα πλέι οφ του EURO 2024. Αναμφίβολα ξεχωρίζει η αναμέτρησης της Ελλάδας, που δοκιμάζεται στην Τιφλίδα με αντίπαλο τη Γεωργία. Η...

Read more

Με combo Λεβαδειακού και Παναχαϊκή στο 1…

Το κουπόνι της Κυριακής (24/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στην ελληνική Super League 2. Ξεχωρίζουν τα ζευγάρια: Μακεδονικός-Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου-Λάρισα και Παναχαϊκή-Γιούχτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Read more

Αγγλικές επιλογές με 1.60, 1.75 και 1.90

Το κουπόνι του Σαββάτου (23/03) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη League 1 Αγγλίας διεξάγονται τα ζευγάρια: Καρλάιλ-Στιβενέιτζ και Νορθάμπτον-Ντέρμπι. Στη League 2 Αγγλίας...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Όσα γράφονται για μεταγραφές δεν ευσταθούν»

Με ανάρτηση στα Social Media η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε το...

«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου...»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με αφορμή το παιχνίδι του Θρύλου στο...

«Κρίσιμο κάθε ματς, να συνεχίσουμε ομαδικά»

Το ματς με την Παρτιζάν είναι προ των πυλών για...